Şimdi Ara

Polo 1.6 tdi dsg alınıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sagolun beyler hepiniz ugrasip yazmissiniz uzun uzun.fiyatlar cidden cok acayip seviyelere gelmis.aslinda ilk secenek clio ydu benim icin.fiyat olarak polo dan daha uygun oldugunu saniyordum.saniyordum ta ki bakana kadar.her ikisine de binmisligim var.manuel polo kullandigimda cidden cok hosuma gitti araba.kalite,yol tutus,hizlanma,benim icin onemli olan kotuga oturdugum andaki hakimiyet hissi ozellikle.aslinda niyetim manuel almakti ama annemin de kullanacagi bir arac istedik son zamanlarda.bu arada niyetim araba işini erteleyip bir sure yurtdısına gitmek,gelince halletmek aslında ikna edebilirsem bizimkileri.olur da gidersek donunce fiyatlar 60 a yaklasmasa bari.

Benzin veya lpg li tavsiyeler olmus.dedigim gibi,isyerindeki tankerden dolduracagim yakiti.dizel tek secenek benim icin.yakiti %8-9 gibi iskontoyla alıyoruz.ayda 100.000 liranın uzerinde yakıt harcayınca boyle oluyor haliyle.

Beklentilerim cok fazla degil aslinda.ama canimi en cok sıkan esp nin opsiyon olması.yokus kalkısın da opsiyon oldugunu simdi ogrendim.

50 bin bile yuksek fiyat iken bir ust sınıf araclara bakamam gibi simdilik tavsiyeler için sagolun. dusuk km li ikinci el mumkun tabi henuz hic bakamadım ama.

Suraya bak ya 5.000 lira civarı para verip dsg aliyosun bir de ya sıkıntı cıkarırsa diye tedirginlik yasıyosun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatı etmez ama demedende edemeyeceğim.208 1,6 e-hdi allure 50k ya pazarlıkla alabilirsiniz.donanım olarak yok yok.ikinci eli bir Polo değildir ama donanım olarak eksiği yok.iç kalite olarak b sınıfı lideri diyebilirim.

• Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Polonun 1.6ları 90 PS, belki başka birşey demek istediniz ama yazdığınızdan öyle anladım eklemeye yapayım istedim.
  • O bütçeyle almanyada bmw alınıyor. Hey gidi devlet...

• quote:

Orijinalden alıntı: Talbot Lago

49'dan sonrasını okumadım

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Fiyatı etmez ama demedende edemeyeceğim.208 1,6 e-hdi allure 50k ya pazarlıkla alabilirsiniz.donanım olarak yok yok.ikinci eli bir Polo değildir ama donanım olarak eksiği yok.iç kalite olarak b sınıfı lideri diyebilirim.

Hocam 208 in tasarımını hiç begenmiyorum.bildigim kadarıyla da 68 beygir gucunde.bence bu sınıfta polo veya clioya oranla hakettiginin daha üzerinde fiyata satılan bir model.

• quote:

Orijinalden alıntı: FBcoskunFB

quote:

Fiyatı etmez ama demedende edemeyeceğim.208 1,6 e-hdi allure 50k ya pazarlıkla alabilirsiniz.donanım olarak yok yok.ikinci eli bir Polo değildir ama donanım olarak eksiği yok.iç kalite olarak b sınıfı lideri diyebilirim.

Hocam 208 in tasarımını hiç begenmiyorum.bildigim kadarıyla da 68 beygir gucunde.bence bu sınıfta polo veya clioya oranla hakettiginin daha üzerinde fiyata satılan bir model.

Bahsettiğim model 1,6 92 beygir.68 beygir 1,4 active olan modeliki bu araç bile donanım olarak polodan güçlü.
    Motor- donanım- fiyat olarak polodanda clio dan da daha uygın
    İç mekan olarak araçla test sürüşü yaptınızmı yoksa resimlerden yada kısa süreli görerekmi karar verdiniz.
    68 beygir olanını 45 e bağlarsınız
    Ama tekrar söyleyeyim ne clio ne Polo nede 208 ederinin arabası değil.acelen yoksa Aralık-Ocak dönemini bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 12 Ekim 2013; 0:14:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tefo42

Polonun 1.6ları 90 PS, belki başka birşey demek istediniz ama yazdığınızdan öyle anladım eklemeye yapayım istedim.

Düzelttim, teşekkürler.
  • Güvenlik zaafiyeti bulunan POLO alınmaz. Her türlü FİESTA alınır.
  • YAKMA KENDİNİ HOCAM FİESTA YENİ RIO JAZZ VARKEN NE YAPACAN DSG Yİ.. 2 YIL GARANTİ Kİ SANA ŞU DENECEK KULLANICI HATASI NEYMİŞ İYİ NİYET GARANTİSİ YEMESİNLER BİZİ ZATEN ARAÇ HER YIL BAKIMA GİRMEZSE GARANTİDEN ÇIKAR HER MARKA MODEL İÇİN.. MADEM ÖYLE SINIRSIZ 4 YIL YADA 150 BİN KM GARANTİSİ VERSİNLER DALGAMI GEÇİYORLAR ORDAN ÇOK MU SAF GÖRÜNÜYOR Kİ TÜKETİCİLER..
  • ww polo 2011 1.6tdi comforline manuel kullanıyorum oldukca ekonomık ve guvenlı herkese tavsıye ederım
  • Bence alınır, sanki çok farklı alternatifler var da.. dizel ve otomatik dedin mi sanırım 208 ve c3 de alınır bu paraya ama bence değmez. Arkadaş aynı zamanda az yaksın diyor. bu durumda gayet mantıklı bir araç. bence tam da büyükşehir arabası.
  • ağzına kadar dolu 208 bu paraya değmiyorda bomboş polonun ne farkı varda değiyor
  • quote:

ağzına kadar dolu 208 bu paraya değmiyorda bomboş polonun ne farkı varda değiyor

Valla hocam geçen abim için bir kaç tane peugeot araç baktık, malum ikinci el fiyatları uygun. hangisine baktırdıysak masraflı sorunları vardı. Hani daha önceden de bu markanın sorunlarının daha çok olduğunu duyardık, biz yine de tarafsız yaklaştık olaya :) Tabi markanın düşmanı değilim. daha önce fransız olan renault kullanıyordum, konfor, kalite yok ama hiç bir sorun da çıkarmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eякαn -- 6 Aralık 2013; 16:36:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eякαn

quote:

ağzına kadar dolu 208 bu paraya değmiyorda bomboş polonun ne farkı varda değiyor

Valla hocam geçen abim için bir kaç tane peugeot araç baktık, malum ikinci el fiyatları uygun. hangisine baktırdıysak masraflı sorunları vardı. Hani daha önceden de bu markanın sorunlarının daha çok olduğunu duyardık, biz yine de tarafsız yaklaştık olaya :) Tabi markanın düşmanı değilim. daha önce fransız olan renault kullanıyordum, konfor, kalite yok ama hiç bir sorun da çıkarmamıştı.

Özellikle 8 serilerinde pug arıza problemlerini aşmış gözüküyor.özellikle 208 allure fiyatı yüksek olmasına karşın sınıfını zorlayan kalite sunuyor.
    Polo ise kaliteli olmasına rağmen donanım zayıflığı ve dsg problemlerine rağmen insanların gözünde maalesef daha yüksek ve kalite imajına sahip

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.