Şimdi Ara

polo 2000 1.4 hıgh line gaz yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar az yakar dıye gıttım bu polonun 1.4 16v hıgh line modelınden aldım arabam ful ama gazda aldıgım kısı 20 tl ye 120 km yapar dedı 2 gun once 20 tl ye 77 km yaptım nasıl bır ıstır bu anlıyamadım lpg yı aygazdan aldım bıde benmı bahtsızım neyım yoksa buyuk bı sorunumu var aracın anlıyamadım yardımlarınızdan dolayı sımdıden tesekkurler... atıker marka lpg takılı...

• 20 lirayla uzun yolda 90-100 le gidersen 120 km yapar ama ş.içi 77 km normal bir proplem yok yani
  • tesekkurler dostum yakın cevremdende senın gıbı dusunuyor
  • Ben de 2004 basicline var. (45Lt) 200 TLye 483km gittim. Sizin hesabınıza göre aynı paraya bu araba ile 770 km yol gidilir demek ki. 483 Kmyi 75 TL daha ucuza gitmem demek. Herkesin dediği %30 hesabı fazlasıyla doğru hesapmış.
  • yok öyle bir hesap bende de var polo highline 20 tl /70 km fazlaca abartı hemde lpg =28kr diğer konuyuda cevapladım ama yine yazayım bu araç bu kadar yakmaz imkanı yok normal şartlada 90-100 km arası yani devir 3000 lerde iken 28-30 kr yakıyor benzinde sen lpg de 28 kr diyorsun hiç de normal değil hadi araçta oynar diyelim ama o kadarda oynamaz eğer ben 20 tl ye 65 km gidiyorsam benzinle sen sök at o lpg yi yazık etme arabana bagazda aygaz tüple geziyorsun kapalı otaparka bile almıyorlar al buda benim araç sallamasyon yapmıyorum yani biliyorumda konuşuyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-polo-highline-66044371/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgür şef -- 17 Ocak 2012; 11:17:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.