Şimdi Ara

POLO 6N EL FRENİ IŞIĞI SÜREKLİ YANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ARKADAŞLAR ARACI SERVİSE KOYMUŞTUM SOL ÖN TEKERLEĞİ VURMAM SONUCUNDA,

ŞİMDİ ARACI BUGÜN ALDIM VE BİRAZ İLERLEDİKTEN SONRA EL FRENİ IŞIGI YANIP DÖNMEYE BAŞLADI VE 10 KM GİTTİKTEN SONRA ŞİMDİ SÜREKLİ YANIYOR

EL FRENİNDE Bİ TEMASSIZLIK MI VAR ACABA MÜŞİRİ Mİ BOZULMUŞ YOKSA HİDROLİK SEVİYESİNDE Mİ AZALMA VAR YADA BALATALAR MI BİTMİŞ TECRÜBE SAHİBLERİ YARDIM LÜTFEN :)

• Balataların bittiğini gösterir çoğu arabada el freni ışığı. Ya sensör kısa devre yapmış ya da balatanız bitmiş, neticede kontrol ettirmenizde fyda var.
  • Balata bittiğinde yanar genelde ama ön tekerle arka tekerin balatası ne alaka yanar anlayamadım.Frene bastığında ıslık benzeri ses geliyor mu yavaşlarken ?? Bu arada araba kaç binde balatalar ilk alındığı gibi mi duruyor ?
  • el frenim zaten iyi tutmuyordu arka balatalar 46 çıkmıştı 3 ay önce alıgımda hani yokuş aşagı el frenini maximum çıkmanın 1 kademe altında bille olsa hafif gitme oluyordu balata mı bitmiş o zaman
  • hidrolik yağına bakın sonra el freninin altındaki müşüre
  • hocam müşir en son ihtimal değil mi sence yağa bakarım bugün eğer yağı azalmışsa nasıl takviye edicez ne koyucaz ? onun oranları felan varmıdır?
  • Hocam dik bir yokuşa gelip el frenini çekip normal freni bırakın. Tutuyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Hocam dik bir yokuşa gelip el frenini çekip normal freni bırakın. Tutuyor mu?

abi çok tutmuyor hani çekebildiğim maximum a çekince duruyor hani daha üstü yok ancak bi klik bırakınca hafif giiyor hani bugün tekrardan bi deneyeyim maximum a çekince yine eskisi gibi mi yoksa biraz fark varmıdır diye
  • Balatalar bitiyor o zaman muhtemelen.

• hocam hidrolik kutusunu açtım ve içi bomboş muhtemelen bundandir peki bu yağın ölçüsü felan varmı ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.