Şimdi Ara

polo 6nciler buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle herkese merhaba arkadaslar ben bu sene universiteyi kazandim ve bi arabamin olmasini istiyorum polo 6n lere bakiyorum bu arac hakkinda detayli bilgi sahibi olanlar varsa paylasirlarsa cok sevinirim.yakit tuketimi nasil performans nasil motoru saglam mi surekli sorun cikarir mi masraf acar mi bana surekli lpg takili alicam ekstra sorun olur mu. Parcasi cok pahali mi yada kolay bulunur mu ?kisacasi arac hakkinda herseyi ogrenmek istiyorum :)bilgi sahibi arkadaslar paylasirsa sevinirim. Simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fazla bilgim yok ama bildiğim kadarıyla otomatik viteslerinde seyir halindeyken stop etme sorunu var. Düzlerinde böyle bir sorun yok.

• LPG de hassas bir arac, stop sorunlari oluyor. Bu nedenle otomatiklere takmiyorlar, sanzimani dagitmamak icin. LPG icin iyi bir marka ve usta bulmani oneririm.
    Bunun disinda donemine gore iyi bir arac. Malzeme kalitesi yuksek.Surusu keyiflidir, motor performansi yeterlidir.Yol ve ruzgar sesini aynen iceri alir. Bogaz kelebegi vb. bazi kronik problemleri vardir.

Slm,

• 6N2 kullanıyorum.
    Boğaz kelebeğini sık sık temizletmen gerekebilir.
    Parçası biraz pahalıdır. Volkswagen sonuçta. Tofaş fiyatı beklememek lazım. Su pompasını 90 TL ye değiştirdim.
    Ancak fazla yakmaz. Ben benzinde 35-40 kuruş arası yakıyorum. LPG de daha düşük çıkar.
    Şehirler arasında 29-30 kuruşlarda geziyorum.
    Şanzımanı biraz kısadır. Bu yüzden çekişi iyidir ama 3000 devirde 110 km falan yapar. Bendeki 1.4 75 BG motor. Kalkışta gayet seri olsa da, nefesi fazla uzun sürmüyor ama 150 KM ye kadar rahat çıkabiliyorum. Sonrasını basmadım.
    Ön tarafı çok rahat ve geniş olsa da arka taraf biraz dar. Ön tarafta hiç daralma sıkılma olmuyor. Geniş geniş gidebiliyorsunuz. 700 KM yolu çok rahat geldim. Arka baş mesafesi gayet yeterli ancak diz mesafesi biraz kısa.
    Bagajı hallice ufak ama 1 valiz 2 bavulu rahat alıyor.
    Hararet sorunu pek yoktur. Benim aracımda olmadı yani.
    41 litre benzin ile Şehirlerarasında 639 KM yol yapabildim. Sonra ışık yaktı ben de benzin aldım.

Başka sormak istediğin şey varsa sorabilirsin.

• Ben tabikide manuel alicam şu stop etme sorunu canimi sıktı biraz cogunlukla gorulen bi durum mu ?bide periyodik bakimlari ytkili servislerinde ne kadar oluyo fiyat ortalamasi?

• Manuelde stop etme sadece boğaz kelebeği kirliyse yapar. Benim aracımda da vardı aynı sorun. Ustaya anlattım direk anladı zaten boğaz kelebeği dedi, açtı kelebeğin olduğu yeri, ilaç falan sıktı motor çalışırken temizlendi. Sonra aracın çekişi de değişti stop etmesi de kesildi.
    Onun için korkma. Otomatiğini bilmiyorum ama manueldeki tek sıkıntı bu.
    Ayrıca ön göğüs olarak şu göğüsten bulursan daha iyi olur:
     polo 6nciler buraya

6N2 de var da 6N de de vardır muhtemelen. Çünkü 6NK (Classic) de görmüştüm.
     polo 6nciler buraya

• içdizayn olarak 6n ile 6n2 arasında dağlar kadar fark vardır , 1.4 sportline modeli hem az yakar hem iyi kaçar siyahını kullanmıştım lpgde çok ekonomikti ve 100 bglik doch motoru sayesinde sıkıştrdığınızda yağ eksiltmeyi saymazsak çok iyi kaçardı , rolanti sorunu kroniktir ama 15 yıl piyasada dönen bir araç hakkında konuşuyoruz uğruna onlarca forum var videolar var vw ustasının hakkından gelemeyeceği bir araç değldir , parça pahalıdır ama zırt pırt bozulan yeri olmaz birde farların aydınlatmasına takmışımdır hep çok verimsizdir az gösterir xenonla oda çözülür gibi gibi , 10 11 civarı 3 kapı lpgli sportline bulunursa alınır bence
  • 6n2 cok para beni asar ben kendi butcemle alacagim arabayi :) kisaca bi soru daha sorayim arabayi tavsiye eder misiniz ?

• Temizini bulur ve bakimlarini yaptirirsan daha yillarca arabalik yapar.O paraya alinabilecek iyi araclardan.

Ancak 3-5 daha biriktirip daha yeni araclara bakmani oneririm.Neticede 19 yil once piyasaya cikmis bir araba

Bu arada arkadasin dedigi gibi, 6n2 daha modern ve derli topludur.Motoru da halen guncel kasada kullanilan motordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpelk -- 1 Aralık 2013; 22:31:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.