Şimdi Ara

Bmw 320d anlayan bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
6.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracımı değiştireceğim Babam sağolsun o da bende yardımcı olayım dedi haliyle bütçemiz biraz daha arttı kafamda 320d ler var.Babam bir tanıdıktan bu aracı duymuş nasıl diye bana sordu bende araştırayım acele etmeyelim dedim.Dediğim gibi aklımda 320 d var tabi fiyat olarak çok çıkmak istemem bu aracı da 135 civarına alabilirsek düşünüyoruz.Fiyat aralığımız 130 140 civarı maximum
    Konuda bilgili arkadaşlar tavsiyelerinizi yorumlarınızı rica edebilir miyim?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-zz-motors-tan-2013-bmw-320-d-comfort-technology-428490041/detay

• O fiyat aralığında bmw 320d bakıyorsanız ilk sahibinden fazla yorulmamış yıpranmamış olana bakın ne demişler ilk sahibi bmw ye biner ikinci sahibine bmw biner

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus01

O fiyat aralığında bmw 320d bakıyorsanız ilk sahibinden fazla yorulmamış yıpranmamış olana bakın ne demişler ilk sahibi bmw ye biner ikinci sahibine bmw biner

Hocam önerilerinizi alabilir miyim vaktiniz olursa? Km anlamındamı söylüyorsunuz
  • En sevdiğim araçların başında geliyor.Yalnız araç çok boş ve kapı kollarından da anlaşılacağı gibi leş.Nerdeyse kasa değişecek bu paralar verilmez bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

En sevdiğim araçların başında geliyor.Yalnız araç çok boş ve kapı kollarından da anlaşılacağı gibi leş.Nerdeyse kasa değişecek bu paralar verilmez bence

Evet hocam çok anlamamama rağmen benim de dikkatimi çekti araç temiz değil o yüzden tavsiyelerinizi rica ediyorum
  • bu paraya makyajlı 2016 3.20ied daha dolu donanımlı araç alınır. yakıtı 2 litre fazla olur hepsi bu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

bu paraya makyajlı 2016 3.20ied daha dolu donanımlı araç alınır. yakıtı 2 litre fazla olur hepsi bu..

Hocam dizel düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bmw mi vw passat mı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: msb_bjk

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

bu paraya makyajlı 2016 3.20ied daha dolu donanımlı araç alınır. yakıtı 2 litre fazla olur hepsi bu..

Hocam dizel düşünüyorum

anladım senede 25-30 bin km yapıyorsunuz o zaman yoksa mantıksız olur tabi :)
  • çok keyifli bir araç, kesinlikle pişman olmazsın, alırken kosifler yada borusan çıkışlı olmasına ve bakım kayıtlarının bulunmasına dikkat edersen birde iyi bir ekspertiz yaptırırsan başın ağrımaz uzun süre keyifle binersin.
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt
    dediği gibi hasar kayıtsız ise bence fiyat uygun, ama hasar kayıtsız olupda birkaç parçada macunlu boya varsa o zaman şüphe duyarım, zira bazı üçkağıtçıların tramer kayıtlarını çeşitli yollarla sildirdiklerini yada gözükmesini engellediklerini duyuyoruz.. dediğim gibi borusan yada kosifler resmi ithalat ise ve bakım kayıtlarıda var ise düşünebilirsiniz. renk konusu tartışılır ama bir kez siyah aracım oldu temizlik konusunda çok çektiğim için bir daha da almadım.
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt
    Hocam boyasız en fazla 70.000 km civarı araçlar bakın.
  • niye "enfazla" 70.000 ? 80-90 yada 100bin olunca 70binde olmayan ne oluyor, 90-100bin olmasının ne mahsuru var açıklarmısınız?
  • dostum düşük km 2012 Model Ekranlı E90 LCI M Sport alınır 100-110 bin civarına gül gibi binilir. Bu baktığın 320d ler boş alacağın araçta kesinlikle xenon-sunroof vs olsun.
  • 3.20d lerde kronik sayılabilecek zincir problemi var.Alirken buna cok dikkat edin zincir degismis mi diye.Degisse bile sorunu tekrarlayabilir bu arada.Arac garantisizse başınıza cok is acabilir.

Bu fiyatlara boş dizel yerine daha dolu 3.20ied alabilirsiniz yani benzinli.Onlarda bu problem mevcut değildir ve diger bir kav hususta da daha sorunsuz bir motordur.

Yakit olarak benzinli diye sizi korkutmasin.Dizelde 7 yakarsaniz benzlide maksimum 10 olur.Performans olarak da gayet tatmin eder dizele gore 1-2 tık asagi kalir.Bu yoğun trafikli şehir ici degerleridir.Uzun yol kullaniyorsaniz zaten yakit tuketim farki cok daha aşağılara iner.2-3 litre az yakmak için bu riske girmeyin bence, daha büyük masraf çıkmasın başınıza.Ama tabi çok temiz bakımlı emin olduğunuz bir araç ise yine de siz bilirsiniz.

Son olarak galeri araçlarına yaklaşırken 10 kere düşünün, 10 kere baktırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan_34 -- 19 Mayıs 2017; 13:30:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galeriden araç almayın arkadaşım daha öğrenemediniz mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @p4p800se kullanıcısına yanıt
    Araçta yıpranmalar(motor olarak değil koltuk, kapıkolu vs. anlamında) göze çarpmaya başlıyor, ben en fazla 70 bin derim 80'de olabilir ama daha yukarıya çıkmasın bence. Kendim yaklaşık 2 aydır baktığım için ulaştığım sonuç bu. Bir de bir çok araç artık o kilometrelerde yetkili servis bakımlı olmuyor. Ben almam yani, arkadaşa da böyle bir tavsiye verdim, niye bu kadar rahatsız oldunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 19 Mayıs 2017; 13:42:7 >
  • Hocam bu arada aradaki 1000 lira cıvarı MTV'yi de düşünün alırken, yıllık kaç km yapıyorsunuz bilmiyorum ama. Yakıt+1000 TL koyun benzinli ile karşılaştırmadan.
  • İlla 320 D mi olması lazım?

Aracı kaç kişi kullanacaksınız? Kaç km yapıyorsunuz yılda? Ayrıca 3 serisi tuhaf bir araç. Benzinli de düşünün.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.