Şimdi Ara

Bmw 320d anlayan bakabilir mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
6.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    sadece yazılan çizilenleri okudum.
    bu ülkede 2. el araba almak akıldışı.
    her türlü sahtekarlık mevcut
  • ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    Mercedes-Benz bakabilirsin E220 CDI 2012 model yada 520D al illa bmw olsun diyosan 1 2 model dusugunu alirsin bilmiyom aile genismi uzun yol yapiliyomu hep sehir iciyse 320 al tabiyki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kasko vs fiyatını gözönünde bulundurun benden size tavsiye
  • o paraya gidin sifir bir passat alin
    cidden yüksek kmli bir araca o kadar para verilmez
  • Bir kaç yorum okudum bu kilometre olayında. 50 bin tl bandında araç alsanız KM yi takmayın bu paraya olur böyle şeyler denilebilir belki ama, bütçeniz öyle az buz değil. Ciddi rakamlar bunlar. O yüzden km 100 üstüne çıkmamalı diye düşünüyorum. İstediği kadar bakımlı güzel olsun, 200 bin km boyunca ne yapıldığı bilinmeyen bir araca 150 bin tl bayılmayın. Hayırlı olması dilekleriyle şimdiden, güle güle kullanın.
  • Beyler karar değiştirdim 320i ed bakıyorum max 135bin TL civarında 2015 tercihim 2014 te olabilir daha dolu olursa. Paket olarak tercihim sportline

Neden böyle yaptım çok araştırdım tüm araçlara bakındım 2013 model 100 bin km civarı bakımı daha masraflı arabaya alacağıma 2015 model alırım yakıtı hafif fazla olur ama en azından 20 30 bin civarı km yapmış daha yeni temiz arabalara binerim. İlk baş ısrarla dizel demiştim kusura bakmasın arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 20 Mayıs 2017; 16:18:33 >
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın yine konunuza yorum yazıyorum ama senelik 30 bin km üstünde yaptığınızı yazmıştınız sanırım 320i pek doğru seçim olmayabilir yıllık 30 bin km üstünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus01 -- 20 Mayıs 2017; 16:40:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.