Rav4 kullanıcıları lütfen yardım 20 Ağustos 2012; 16:48:27 polo bluemotion yardım 14 Ağustos 2012; 18:43:57 ford 1.0 lt ecoboost mu 1.6 tdci 115 mi? 8 Ağustos 2012; 0:55:06 sizce hangisi mantıklı ? 6 Ağustos 2012; 0:14:40 vw polo 1.6 tdi 90 hp yardım 19 Temmuz 2012; 0:31:57 suv +lpg mi c sınıfı dizel mi? lütfen yardım 16 Temmuz 2012; 1:05:00
Biz de araştırıyoruz ne zaman bize rahat vericek şu forumu meşgul etmeyi bırakıcak diyoruz. 2340923094234320949032 tane araba önerisi oldu yav. Aç bir tane konu oradan devam et kaç kere söyledik.
bu sefer karar kesin shadow dostum kesin golf 1.6 tdi 90 lık valla çok kararsız kaldım sizde haklısınız ben rahat bırakayım atık forumu teşekkrler arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: car_mat
quote:
Orijinalden alıntı: sefamegane
[size=3]Peki Polo 1.6 Tdi olmaz mı? Onun yerden yüksekliği bluemotion'dan fazla. Hem de 90 hp gücünde.
iyi olurda donanım hiç yok onda da..:(
ESP + Hız Sabitleyici + Fonsiyonel Direksiyon opsiyonu ile 1.6 comfortline alırdım ben olsam. Fiyat çok fazla oynamaz ve 1.6 tdi için o fark her türlü verilir.
Golf 1.6 tdi daha iyi bir tercih tabii ama bu saatten sonra istediğiniz donanımda bir tdi golf bulabilirmisiniz bilmem. Biliyorsunuz artık golf için sipariş almıyorlar ve 4 gün sonra yeni golf'ün lansmanı var.
quote:
Orijinalden alıntı: BenGiDeR
quote:
Orijinalden alıntı: car_mat
quote:
Orijinalden alıntı: sefamegane
[size=3]Peki Polo 1.6 Tdi olmaz mı? Onun yerden yüksekliği bluemotion'dan fazla. Hem de 90 hp gücünde.
iyi olurda donanım hiç yok onda da..:(
ESP + Hız Sabitleyici + Fonsiyonel Direksiyon opsiyonu ile 1.6 comfortline alırdım ben olsam. Fiyat çok fazla oynamaz ve 1.6 tdi için o fark her türlü verilir.
Golf 1.6 tdi daha iyi bir tercih tabii ama bu saatten sonra istediğiniz donanımda bir tdi golf bulabilirmisiniz bilmem. Biliyorsunuz artık golf için sipariş almıyorlar ve 4 gün sonra yeni golf'ün lansmanı var.
4 gün sonra mı yapcaklarmış lansmanı? bir görelim bakalım nasıl bişey olmuş..Çok farklı bir araç beklemiyorum açıkcası..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme