Şimdi Ara

polo bluemotion yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu aracı ne zamandır araştırıyorum..Yakıt tüketimi konusunda alanlar oldukça memnun..yalnız benim kafama takılan ne performansı ne yakıtı..En önemli sebep kırsal bir bölgede yaşadığımdan dolayı aracın altının alçak olması..Gerçekte incelemedim aracı ama gördüğüm kadarıyla resimlerinden oldukça alçak ..Herşeyiyle kendime uygun bir araç buldum diye sevinirken böyle bir sorunla karşılaşmak açıkcası çok üzdü beni.Bir çözümü felan var mıdır sizce bunun?yoksa gerçekte fotoda göründüğü gibi alçak değil mi?

• Evet gerçekte fotografta göründügü gibi alçak. Bazı kasisleri geçerken altındaki koruma plastigi sürtüyorum her seferinde. Arabadan soguma sebebi olur adama.

Otoban da 90 km hızla 4 kişi 2.7 3.1 arası bir yakıt tüketimi var. 2800d/d da 140 km hız yapıyor buda ekonominin dibine vuruyor hemde gayet tatmin edici bir süraat. Start/stop ve esp çok memnun edici özellikler. Şartlarını bilmiyorum ama dedigin koşullarda sanırım Megane3 daha mantıklı olur düşüncesindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respect_vti

Evet gerçekte fotografta göründügü gibi alçak. Bazı kasisleri geçerken altındaki koruma plastigi sürtüyorum her seferinde. Arabadan soguma sebebi olur adama.

Otoban da 90 km hızla 4 kişi 2.7 3.1 arası bir yakıt tüketimi var. 2800d/d da 140 km hız yapıyor buda ekonominin dibine vuruyor hemde gayet tatmin edici bir süraat. Start/stop ve esp çok memnun edici özellikler. Şartlarını bilmiyorum ama dedigin koşullarda sanırım Megane3 daha mantıklı olur düşüncesindeyim.

yok megane felan düşünmüyorum
    araç çok hoşuma gitmişti gerçekten ekonomisi süper şu verilere göre..
    boş golf kasıcam o zaman biraz daha bekleyip..

• quote:

Orijinalden alıntı: car_mat

quote:

Orijinalden alıntı: Respect_vti

Evet gerçekte fotografta göründügü gibi alçak. Bazı kasisleri geçerken altındaki koruma plastigi sürtüyorum her seferinde. Arabadan soguma sebebi olur adama.

yok megane felan düşünmüyorum
    araç çok hoşuma gitmişti gerçekten ekonomisi süper şu verilere göre..
    boş golf kasıcam o zaman biraz daha bekleyip..

Alıntıları Göster
    Şehir içi kullanımda bir sorun çıkartmıyor benim ecoflex. Aynı bluemotion gibi alçaltılmış şasi ile geliyor. Ancak polonun zaten ön-arka tamponlar nedeniyle kasis tümseklere sürtme gibi sorunları olabiliyorken kırsalda hiç şansı yok. Bende birkere toprak bir yola girdim, kamyonların falan geçtiği inşaat olan biryerdi ancak yol çok düzğündü sadece lastik izleri oluşmuş ve çökmüş. Nasıl gidiceğimi şaşırdım dar biryer ve izlere girince direk altı sürtüyor. Normal bir araç olsa bir sorun olmıycaktır belki. Oyuzden bozuk arazide hiç şansı yok. Ancak dediğim gibi şehir içinde sorun olmuyor.

Bluemotion ile ilgili kötü bir bilgi veriyimde belki üzüntünüz azalır 3 silindirli olması nedeniyle hem çok sesli hemde çok titreşimli çalışan bir motor ve vites oranlarıda çok kötü olduğu için kullanımı çok rahatsız. Haluk bey forumda 40 küsür araba test edip inceleme yapmıştı. Test sürüşünde inmek istediğim tek araba bluemotion olduğunu söylemişti. Yani aktarım - motor o derece kötü . Şimdi birçok kişi kızıcaktır ancak araştırırsanız doğru olduğunu görürsünüz. Motor konusunda çok daha iyi olan birçok rakibi var. Herşey saf tüketim değildir. sadece 0.2 litre çok yakıp %30 daha güçlü olan motorlar piyasada var

• quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

Şehir içi kullanımda bir sorun çıkartmıyor benim ecoflex. Aynı bluemotion gibi alçaltılmış şasi ile geliyor. Ancak polonun zaten ön-arka tamponlar nedeniyle kasis tümseklere sürtme gibi sorunları olabiliyorken kırsalda hiç şansı yok. Bende birkere toprak bir yola girdim, kamyonların falan geçtiği inşaat olan biryerdi ancak yol çok düzğündü sadece lastik izleri oluşmuş ve çökmüş. Nasıl gidiceğimi şaşırdım dar biryer ve izlere girince direk altı sürtüyor. Normal bir araç olsa bir sorun olmıycaktır belki. Oyuzden bozuk arazide hiç şansı yok. Ancak dediğim gibi şehir içinde sorun olmuyor.

Bluemotion ile ilgili kötü bir bilgi veriyimde belki üzüntünüz azalır 3 silindirli olması nedeniyle hem çok sesli hemde çok titreşimli çalışan bir motor ve vites oranlarıda çok kötü olduğu için kullanımı çok rahatsız. Haluk bey forumda 40 küsür araba test edip inceleme yapmıştı. Test sürüşünde inmek istediğim tek araba bluemotion olduğunu söylemişti. Yani aktarım - motor o derece kötü . Şimdi birçok kişi kızıcaktır ancak araştırırsanız doğru olduğunu görürsünüz. Motor konusunda çok daha iyi olan birçok rakibi var. Herşey saf tüketim değildir. sadece 0.2 litre çok yakıp %30 daha güçlü olan motorlar piyasada var

evet motorun sesli çalıştığını duymuştum ..Ancak zaten motordan da önemlisi aracın alçak olması.Biraz daha bekleyip golf 1.6 tdi trend almaya karar verdim boş olursa olsun artık...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

evet motorun sesli çalıştığını duymuştum ..Ancak zaten motordan da önemlisi aracın alçak olması.Biraz daha bekleyip golf 1.6 tdi trend almaya karar verdim boş olursa olsun artık...

Alıntıları Göster
    yakın bir zamanda uzunca polo tdi 1.2 ve golf trendline 1.6 90ps(ikiside 2012)kullanmış biri olarak diyebilirim ki gerçekten polo tdı ve bluemotion çok daha fazlasıyla ekonomik 3 silindirli motor yakmıyor yahu..buna rağmen 180nm tork fazlasıyla çoşturuyor arabayı..araç son derece rahat 140km ye geliyor..bundan sonra hızlanma yavaşlıyor haliyle fakat son derece yeterli..bahsettiğin gibi altı maalesef çok alçak ufak bir çukur da olsa tırsıyor insan bende kullanım süreci boyunda bolca sürttüm aracın altını ..bu alçaklık yol tutuşa muazzam katkı sağlıyor araba da fakat gerçekten yazlık yerlerde malum hız kesmek amaçlı yapılan gelişigüzel tümsekler her seferinde sorun olmaya başlıyor...uzun süreli kullanımda ön rüzgarlıgı kırmamak çatlatmamak için çok dikkat etmek gerek...motorun sesi yok değil denildiği gibi ama raba içinde ben rahatsız olacak şekilde bir ses duymadım..aracın dısında motor ben burdayım diyor ama kullanım sırasında bir problem yok..bununla beraber bluemotion un donaımı da gayet yeterli diye hatılıyorum herşey var gibi..

golf ise trendline da olsa alınası hem sınıf olarak polodan üstün hem içi geniş ferah polodan sonra bayağı fark ediyor..ayrıca 90 beygirlik tdı son derece yeterli..ama alabilirsen 105 lik olanından alırsan(yakıt tüketimi olarak çok fark yok aralarında) daha iyi olur..elinin altında fazladan 15 beygir bulunsun:)boş da olsa golf çok iyi seçim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiktuk -- 15 Ağustos 2012; 1:13:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

yakın bir zamanda uzunca polo tdi 1.2 ve golf trendline 1.6 90ps(ikiside 2012)kullanmış biri olarak diyebilirim ki gerçekten polo tdı ve bluemotion çok daha fazlasıyla ekonomik 3 silindirli motor yakmıyor yahu..buna rağmen 180nm tork fazlasıyla çoşturuyor arabayı..araç son derece rahat 140km ye geliyor..bundan sonra hızlanma yavaşlıyor haliyle fakat son derece yeterli..bahsettiğin gibi altı maalesef çok alçak ufak bir çukur da olsa tırsıyor insan bende kullanım süreci boyunda bolca sürttüm aracın altını ..bu alçaklık yol tutuşa muazzam katkı sağlıyor araba da fakat gerçekten yazlık yerlerde malum hız kesmek amaçlı yapılan gelişigüzel tümsekler her seferinde sorun olmaya başlıyor...uzun süreli kullanımda ön rüzgarlıgı kırmamak çatlatmamak için çok dikkat etmek gerek...motorun sesi yok değil denildiği gibi ama raba içinde ben rahatsız olacak şekilde bir ses duymadım..aracın dısında motor ben burdayım diyor ama kullanım sırasında bir problem yok..bununla beraber bluemotion un donaımı da gayet yeterli diye hatılıyorum herşey var gibi..

golf ise trendline da olsa alınası hem sınıf olarak polodan üstün hem içi geniş ferah polodan sonra bayağı fark ediyor..ayrıca 90 beygirlik tdı son derece yeterli..ama alabilirsen 105 lik olanından alırsan(yakıt tüketimi olarak çok fark yok aralarında) daha iyi olur..elinin altında fazladan 15 beygir bulunsun:)boş da olsa golf çok iyi seçim

hocam düşüncelerime tercüman olmuşsun diyebilirim..
    Bm çok iyi araç tam benlik ama kırsaldayım maceraya girmeye gerek yok..golf 1.6 tdi 90 lık için çabalıycam..Bakalım hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi car_mat -- 15 Ağustos 2012; 4:05:54 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

hocam düşüncelerime tercüman olmuşsun diyebilirim..
    Bm çok iyi araç tam benlik ama kırsaldayım maceraya girmeye gerek yok..golf 1.6 tdi 90 lık için çabalıycam..Bakalım hayırlısı olsun

Alıntıları Göster
    Allah akıl fikir versin

• quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

Allah akıl fikir versin

niye ki kardeş bildiğin bişey mi var?
  • quote:

quote:

Allah akıl fikir versin

bu mesaj buraya nasıl gelmiş
    başka bir konuya atmıştım alıntı yapılınca farkettim
    konuya gelince bir arkadaşımda bluemotion polo var özellikle ş.içi yakıtından memnun.performas ise vasat altı
    Ama şahsen ben Vw dizel motorlarını hem güçsüz hemde çok yaktığı için tercih etmem
    hayırlı olsun

• quote:

quote:

quote:

Allah akıl fikir versin

bu mesaj buraya nasıl gelmiş
    başka bir konuya atmıştım alıntı yapılınca farkettim
    konuya gelince bir arkadaşımda bluemotion polo var özellikle ş.içi yakıtından memnun.performas ise vasat altı
    Ama şahsen ben Vw dizel motorlarını hem güçsüz hemde çok yaktığı için tercih etmem
    hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    toyota aurisler çok uygun, 35bine sıfır 1.33 comfort, 45-46bine sıfır comfort plus dizel auris alabilirsiniz. Polodan da golften de çok daha mantıklı daha donanımlıdır. Altı da yüksektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: uurum

toyota aurisler çok uygun, 35bine sıfır 1.33 comfort, 45-46bine sıfır comfort plus dizel auris alabilirsiniz. Polodan da golften de çok daha mantıklı daha donanımlıdır. Altı da yüksektir.

Alıntıları Göster
    Size piskopat bir bilgi sunayım. B sınıfı dizel araçlar içinde yerden yükseklikte gördüğüm kadarıyla Clio 3 üstün. Ayrıca 1.5 dci 90 hp ve hız sabitleyici donanımı da standart. Resimde görülen araç 2012 model Clio 3 ve kutunun yüksekliği 15 cm. Kutu üstü boşluk 2 cm. Clio 3'ün altında bu kutu rahatça girip çıkıyor.

polo bluemotion yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: sefamegane

Size piskopat bir bilgi sunayım. B sınıfı dizel araçlar içinde yerden yükseklikte gördüğüm kadarıyla Clio 3 üstün. Ayrıca 1.5 dci 90 hp ve hız sabitleyici donanımı da standart. Resimde görülen araç 2012 model Clio 3 ve kutunun yüksekliği 15 cm. Kutu üstü boşluk 2 cm. Clio 3'ün altında bu kutu rahatça girip çıkıyor.

polo bluemotion yardım

deneyin için teşkkrlr
    yalnız fransız araç düşünmüyorum..
    servislere yakın olsaydım düşünürdüm ancak uzağım..ufak tefek sorunlar bile problem anlıyacağınız..

• quote:

quote:

polo bluemotion yardım

deneyin için teşkkrlr
    yalnız fransız araç düşünmüyorum..
    servislere yakın olsaydım düşünürdüm ancak uzağım..ufak tefek sorunlar bile problem anlıyacağınız..

Alıntıları Göster
    aurisin tasarımını beğenmiyorum arkadaşlar.
    polo bm yi eledim
    golf 1.6 tdi 90 lık için araç araştırıyorum
    teşkkrler yorumlarınız için

• quote:

aurisin tasarımını beğenmiyorum arkadaşlar.
    polo bm yi eledim
    golf 1.6 tdi 90 lık için araç araştırıyorum
    teşkkrler yorumlarınız için

Alıntıları Göster
    Peki Polo 1.6 Tdi olmaz mı? Onun yerden yüksekliği bluemotion'dan fazla. Hem de 90 hp gücünde.
  • quote:

Peki Polo 1.6 Tdi olmaz mı? Onun yerden yüksekliği bluemotion'dan fazla. Hem de 90 hp gücünde.

iyi olurda donanım hiç yok onda da..:(
  • quote:

quote:

Hocam bir fikrim var...

Araci aldıktan sonra abartı durmayacak fakat aracı yükseltecek bir yay alsan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom239

quote:

quote:

[size=3]Peki Polo 1.6 Tdi olmaz mı? Onun yerden yüksekliği bluemotion'dan fazla. Hem de 90 hp gücünde.

Hocam bir fikrim var...

bende o işlerden anlamam ki üstad..
    yükseltsen bu defa başka biryeri bozulur vs vs bi sürü iş
    golf alıcam artık kararımı verdim
    hayırlısı bakalım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atom239

quote:

quote:

[size=3]Peki Polo 1.6 Tdi olmaz mı? Onun yerden yüksekliği bluemotion'dan fazla. Hem de 90 hp gücünde.

Hocam bir fikrim var...

bende o işlerden anlamam ki üstad..
    yükseltsen bu defa başka biryeri bozulur vs vs bi sürü iş
    golf alıcam artık kararımı verdim
    hayırlısı bakalım

Alıntıları Göster
    illa polo alacaksan ve kırsalda kullanacam dersen polo cross var onu incele
    alacağın arabayı yay ve jant büyüterek yükseltebilirsin ama masraflı olur.

• quote:

Rav4 kullanıcıları lütfen yardım 20 Ağustos 2012; 16:48:27
    polo bluemotion yardım 14 Ağustos 2012; 18:43:57
    ford 1.0 lt ecoboost mu 1.6 tdci 115 mi? 8 Ağustos 2012; 0:55:06
    sizce hangisi mantıklı ? 6 Ağustos 2012; 0:14:40
    vw polo 1.6 tdi 90 hp yardım 19 Temmuz 2012; 0:31:57
    suv +lpg mi c sınıfı dizel mi? lütfen yardım 16 Temmuz 2012; 1:05:00

Biz de araştırıyoruz ne zaman bize rahat vericek şu forumu meşgul etmeyi bırakıcak diyoruz.
    2340923094234320949032 tane araba önerisi oldu yav.
    Aç bir tane konu oradan devam et kaç kere söyledik.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.