Şimdi Ara

polo classic alınırmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
26.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 98 model polo classiclerin-benzinli- fiyatları ne aralarda arkadaşlar...?
    Bir d e bu araçlar gerçektn cok mu yakıyor...kullanan arkadaslar ne kadar yakıyor bir söyleyebilir mi?
  • temiz ise alınır gayet güzel araç
  • Yaklasşık 2 yıldır 2001 model polo classic comfortline otomatik vites (1600 cc 100 hp) kullanıyorum. Genel larak fiyatına göre güzel bir araba. 2 yıldır senede bir bakıma götürüyorunm onun dışında en ufak bir arıza yapmadı. yani hiç arıza yaratan bir araba değil. parçaları ve bakımı tamiri kesinlikle ucuz. yol tutuş da iyi bence segmentine göre. otomatik vites kalkışta biraz yavaş ama yine de seri bir araba şehir içinde, kasası hafif oldugu icin. comfortline olanlarda her özellik var, dikiz aynaları ısıtmalı hatta.
    çok yakma konusuna gelince doğru bence. benim işyeri eve çok yakın oldugu icin lpg taktırmadım benzinle rahat idare ediyorum ama çok kilometre yapacaksanız lpg taktırmanız gerekebilir. şehirler arası az yakıyor ama (kilometrede 200 YTL civarında).

başka merak ettiğiniz birşey varsa bu araba hakkında yardımcı olabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulunamadı -- 17 Eylül 2008; 20:48:48 >
  • Edit: Aynı mesajdan iki tane gönderilmiş yanlışlıkla o yüzden bunu silebilirsiniz. pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulunamadı -- 17 Eylül 2008; 18:41:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: isimbulunamadı

Yaklasşık 2 yıldır 2001 model polo classic comfortline otomatik vites kullanıyorum. Genel larak fiyatına göre güzel bir araba. 2 yıldır senede bir bakıma götürüyorunm onun dışında en ufak bir arıza yapmadı. yani hiç arıza yaratan bir araba değil. parçaları ve bakımı tamiri kesinlikle ucuz. yol tutuş da iyi bence segmentine göre. otomatik vites kalkışta biraz yavaş ama yine de seri bir araba şehir içinde, kasası hafif oldugu icin. comfortline olanlarda her özellik var, dikiz aynaları ısıtmalı hatta.
    çok yakma konusuna gelince doğru bence. benim işyeri eve çok yakın oldugu icin lpg taktırmadım benzinle rahat idare ediyorum ama çok kilometre yapacaksanız lpg taktırmanız gerekebilir. şehirler arası az yakıyor ama (kilometrede 200 YTL civarında).

başka merak ettiğiniz birşey varsa bu araba hakkında yardımcı olabilirim..

şehir içi ne kadar yakar acaba...sizinkinin motoru 1.4. sanırım..
    ben vw polo classic 98 model bakıyorum.Bir tane temiz buldum bir tanıdık aracılıgıyla motor 1.6 benzinli ...
    9.250 diyor...sizce fiyt nasıl .

• Aracın donanımı güzel.Fiyatıda gayet uygun.Tabi yine pazarlık yapmayı unutmayın Yetkili bir servisede baktırdıktan sonra neden alınmasın
  • kaç ay olmuş konu açılalı belkide araba eskidi
  • mylife84 ;

Benim bildiğim kadarıyla polo classiclerde 1400cc motor yok hepsi 1600 cc. ama 1600 cc lerde 75hp olanlar ve 100 hp olanlar var. yanılıyorsam düzeltir arkadaşlar. benimki 100 hp 1600 cc.

2001 modeller 15 milyar civarında ediyor. 98 model icin de senin soyledigin fiyat fazla gibi durmuyor hiç ama o modellerin fiyatını pek bilmiyorum yanıltmayım.

şehir içi benzinle sürekli ara sokak ve 1-2-3 viteste kullanırsan en az 400 YTL yakar. ama biraz daha duraklamadan 3-4 viteslerde gidiyorsan 350 YTL olur. benim benzin ölçümlerim böyle.. ama benimki otomatik vites. düz vites farklı mıdır bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulunamadı -- 17 Eylül 2008; 20:54:13 >
  • quote:

mylife84 ;

Benim bildiğim kadarıyla polo classiclerde 1400cc motor yok hepsi 1600 cc. ama 1600 cc lerde 75hp olanlar ve 100 hp olanlar var. yanılıyorsam düzeltir arkadaşlar. benimki 100 hp 1600 cc.

2001 modeller 15 milyar civarında ediyor. 98 model icin de senin soyledigin fiyat fazla gibi durmuyor hiç ama o modellerin fiyatını pek bilmiyorum yanıltmayım.

şehir içi benzinle sürekli ara sokak ve 1-2-3 viteste kullanırsan en az 400 YTL yakar. ama biraz daha duraklamadan 3-4 viteslerde gidiyorsan 350 YTL olur. benim benzin ölçümlerim böyle.. ama benimki otomatik vites. düz vites farklı mıdır bilmiyorum.

tesekkür ederim hocam...
    peki bir soru daha..bu arabanın altı yüksek mi?yani bozuk yollarda kullnırsam cok hırpalarmıyım?

• Altı yüksek değil, daha doğrusu koltuğa oturduğunda alçak oturmuş gibi hissediyorsun, böyle olması zevkli ve konforlu oluyo ama bozuk yollarda yere sürteceğini sanmam. ben bozuk yollarda da kullandım daha hiç sürtmedi yere. bu yer konusunu dert etme.
  • quote:

Altı yüksek değil, daha doğrusu koltuğa oturduğunda alçak oturmuş gibi hissediyorsun, böyle olması zevkli ve konforlu oluyo ama bozuk yollarda yere sürteceğini sanmam. ben bozuk yollarda da kullandım daha hiç sürtmedi yere. bu yer konusunu dert etme.

Hocam sorma amacımıhttp://forum.donanimhaber.com/m_25402119/mpage_3/key_//tm.htm#26563950 burada yazdım aslında...Ne dersiniz...
  • SEVGİLİ KARDEŞİM, 2 YILDIR 1999 POLO CLASSİC E BİNİYORUM VE YAPTIGI İKİ ARIZA LASTİĞİN HAVASI İNMİŞ VE SİNYAL LAMBASI DEGİŞTİ.BEN GAYET MEMNUNUM.OTOBANA CIKTIGIMDA BENİ DİGER ARABALARA MAHCUP ETMİYOR.UZUN RAMPALARA 4 .VİTESTE 140-145 KM İLE CIKIYORUM CEKİŞ SORUNU YOK.AYRICA CLİO VE ALBEA İLE KIYASLAYAN ARKADAŞLARIM VAR.TENEKELERLE KIYASLAMAYIN DİYORUM SADECE.BEN ONLARLA YARIŞMAYA BİLE TENEZZÜL BİLE ETMİYORM.İLLEDE VW DİYORUM.
  • arkadaşlar hyundai 1.5 gls otamatik vites aldım hiç memnun kalmadım 100 den sonra içinde durulmuyor acaba wolkswagen polo 1.6 clasik otamatik vites almayı düşünüyoru m nasıl olur sizce 2000 model
  • yıl olmuş 2022 şuanda polo 1.6 1997-1999 arası sedan modelini kullananlar varmı varsa tecrübelerini aktarabilir mi

• 2024 yılında buraları bizlere okutturanlar utansın

• Bari ben de hortlatayım da ismim geçsin, alınır.  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.