Şimdi Ara

polo classic alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
26.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar merhaba 99 polo classic 100hp abs+klima+çift hava yastıgı fiyat 11500 arac orjinal fiyat uyguınmu? ayrıca bu aracı kullanan arkadaslar varsa benzin tuketimi nasıl kronik sorunları varmı yardımcı olursanız sevinirim...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Volkswagen Polo Classic Alınır mı?

Volkswagen Polo Classic, uygun fiyatlı bir sedan otomobil arayanlar için popüler bir seçenektir. Ancak, satın almayı düşünmeden önce aşağıdaki faktörleri değerlendirmelisin:

Performans

Volkswagen Polo 1.6 litre 75 beygir gücündeki motoru, günlük sürüşler için yeterli gücü sağlar. Ancak, hızlı hızlanma veya yokuş çıkarken zorlanabilir.

Tasarım

Polo Classic, sade ve klasik bir tasarıma sahiptir. Dış tasarımı zamansızdır ve iç mekani ferah ve işlevseldir.

Yakıt Verimliliği

Polo Classic 1.6 75 hp, şehir içinde ortalama 7,5 litre/100 km ve şehir dışında 5,5 litre/100 km yakıt tüketir. Bu değerler, bu segmentteki diğer araçlarla karşılaştırılabilir.

Özellikler

Polo Classic'in temel versiyonu, klima, elektrikli camlar ve müzik sistemi gibi temel özellikleri sunar. Daha yüksek donanım seviyeleri, alaşım jantlar, sis farları ve navigasyon sistemi gibi ek özellikler içerir.

Güvenilirlik

Volkswagen genel olarak güvenilir bir marka olarak bilinir ve Polo Classic de bu itibarı desteklemektedir. Araç, genellikle düşük bakım maliyetleri ve yüksek dayanıklılık ile ilişkilendirilir.

Fiyat

Polo Classic, segmentindeki en uygun fiyatlı seçeneklerden biridir. Fiyat, donanım seviyesine ve kilometreye göre değişir.

Sonuç olarak, Volkswagen Polo Classic, uygun fiyatlı, güvenilir ve günlük sürüş ihtiyaçlarını karşılayan bir araç arayanlar için iyi bir seçenektir. Performans beklentilerin yüksek olmadığı ve yakıt verimliliği önemliyse, Polo Classic 1.6 75 hp modeli uygun bir seçim olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Alınır bence taş gibi araba fiyatta ucuz
  • 97 model polo classic var satılık 215bin kmde deri döşeme sanruf var
  • Araç kaç km de? Km de uygunsa kaçırma fiyatı çok uygun.
  • araç genel olarak bilen birisi var mı acaba ?
    benim de hoşuma gidiyor bu araçta
    arıza yapma olayı falan yedek parça bulanabilme durumu yakıt/performans açısından
  • iki buçuk sene polo classic kullandım. daha öce doğan hyundai ve opel astra kullanmıştım. Onlara bakrak araba mükemmeldi. hızlandıkça yere oturuyor yol hakimiyetinde güven veriyordu. 200 bastım hakimiyet çok iyiydi. Yakıt tüketimi emsallerinde ne iyi ne de kötü.
    Sahibi olduğum süre boyunca normal bakım dışında hiçbir masraf çıkarmadı. kilometre iyiyse kaçırma derim.
    Bagajı da kullanışlı dikine yüksek olduğu için valizleri dikine yerleştirdiğinde umduğundan fazla eşya yükleyebiliyrosun.

Arkasından golf a4 kasaya bindim konfor olarak pek fark göremedim açıkçası. yani araç bence iyi.

Ancak dikkat etmen hususlar da ver bence:
    Motor bölümünde elektirk bobinleri suya hassas, motor yıkatırken önüne gelene yıkatma.
    Ayrıca en önemli sorun pololar da akışmetre arızası diye bir şey orataya çıkabliyor. Bu durumda araç hızla giderken gazı kesip ve debriyaja basıp boşa aldığında stop edebilyor. Alacağın araçta bu sorun yoksa bence alınacak bir araç. Bu sorunu çözmek bazen zor olabiliyor.

• Şu an kullandığım araç yardımcı olmaya çalışayım.

Bir kere kasasını çıkartın platpormu Golf4 ile tatmen aynı.Üzerine de sedan polo oturtumuş aracın hali özetle bu.

Golfün ne artısı eksisi varsa aynısı bunda da var.

Lakin 200 kilo kadar daha hafif 1.6 100hp likleri kasaya hafif geliyor desek yeridir ki ufak tuninglerle yoldan koopmamak uzak değil.

En kötü hastalıkları Triger kayış kopmaları ki bunu sık sık servise baktırarak kontrol ettirmekte faydası var.

Ufak mekannik problemler bunalrda golf ve borada kronik olan camların düşmesi çalışmaması, klimanın uzun süre çalıştırılması (10 saat üzeri) sigorta attırması.

Bunlar eksiler artıları ise;

Tam bir tüpü tak keyfine bak aracıdır.150-200 bin banamısın demez ki bizdekiyle yolda düz ilerlediğimizi pek hatırlayamam patiler el frenli kalkış spin tıka basa günlerce yolculuklar vesair vesair.Bu konularda ahcup etmez bi de öyle bir bagaj vardırki 3 ailenin aylık alışverişini doldurursunuz hala bişeyler koyacak yer kalır ha bi de yerden epey bi yüksektir.

Yeter heral bunlar :)

• o rakkamlara kesinlikle alınmaz.
  • alınır bence . sonuçta vw motoru iyidir.
  • En nihayetinde bir vw.Zaten beğendiğim bir otomobil.Km az ve temiz kullanılmışsa kaçırılmayacak türden...
  • Alınır kesinlikle güzel arabadır
  • quote:

Orjinalden alıntı: greatchecker

Alınır kesinlikle güzel arabadır

Bencede alınır.Sonuçta vw nin aracı.Ama bazı sıkıntıları var.Mesela benim birader çok şikayetçi.Onun 2000 model 100 beygir polo classici var sıfır almıştı o zamanlar.Aracın çekişi zayıf zaten 8valf araç.Dolayısıyla polo classicin sınıfında yer alan clio ve albea ya göre fazla yakıyor.Ama tabiki onlardan daha kaliteli.Yukarıda bir arkadaş belirtmiş cam otomatiklerinin bozulmasından bahsetmiş.Benim biraderde kaç kere cam otomatiklerini değiştirdi ve üstelik çok pahalı.Biraderin arabası daha 55.000-60.000 km civarında çok temiz yani zaten evden işe işden eve kullanıyor yani motoru yıpranmamış ama buna rağmen ciddi bir çekiş problemi var.Bunun yanında aracın iç mekanı bana göre çok küçük çok basık ama bagajı sınıfı için iyi(455lt).Birde polo classicin en önemli sorunu tutmaması.Yani polo hb tutuyor mesela ama polo classic tutmuyor.Hatta benim birader o zamanlar polo hb ye göre aracını daha pahalı aldı ama şimdi bir galeriye götürdüğü zaman veya pazarda satmak istediği zaman aracına polo hb den daha az veriyorlar.Çünkü polo hb tutuyor polo classic tutmuyor.Neyseki o zamanlar ona polo variantı(sw) aldırmadım yoksa onu alacaktı.Onu alsaydı hepten battıydı.Sonuç olarak fiyat uygun araç da temizse alınır.

• arkadaşa ankarada 1 ay önce 12.500 e aldık 98 model 1.6 otomatik, valla çiçek gibi arabalar hem de çok tutuluyorlar...
  • arkadaş bence polo hb de classic de yol tutmuyor ve sorunlu. elektrik aksam bozuluyor. motor çok yakıyor. yol gürültüsü alıyor. araba dengesiz. ben polo alıp birdaha asla vw ye binmem diyen çok adam tanıyorum.
  • Fiyatı iyi aracın alınabilir ama başka seçenekleri de değerlendir derim. O fiyata birçok araç var alınabilecek
  • 4 aylık konu...

Hayırdır inşallah.
  • millet tarihe marihe baktığı yok gören atlamış. adam almış satmıştır bile
  • eski bir polo classic kullanıcısı olarak... o fiyata alınabilir bir arabadır... sağlamdır. ama çok güznevli olmaya bilir yol tutuş v.s açısında.. elektrik aksam.. hararet müşürü vs. sorun cıkarır.. bir 75 hp olanlarının motor muhafazası yoktur.. ama seri bir arabadır. ben onun muadili olan ama çok açıdan iyi olan cordoba aldım su an... sağlam kaporta ve mekanik vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bdx

eski bir polo classic kullanıcısı olarak... o fiyata alınabilir bir arabadır... sağlamdır. ama çok güznevli olmaya bilir yol tutuş v.s açısında.. elektrik aksam.. hararet müşürü vs. sorun cıkarır.. bir 75 hp olanlarının motor muhafazası yoktur.. ama seri bir arabadır. ben onun muadili olan ama çok açıdan iyi olan cordoba aldım su an... sağlam kaporta ve mekanik vardır.

hort hort
  • Hayırlısı bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keşiş -- 27 Temmuz 2007; 4:04:35 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.