Şimdi Ara

Polo'da ESP var mı yok mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir türlü doğru cevabı bulamıyorum. İnternet sitesinde esp yok diyor ama sahibinde.comm daki ilanlarda var diye gösteriyor..

Teşekkürler..

• Opsiyonel olarak gelebiliyor cok beklersen

POLO Bluemotion harici, standard ithal edilen POLO ların hiçbirinde ESP yok
  • Eskiden bir tek GTI ve Bluemotionda vardı. Şimdi opsiyon olarak alınabiliyor artık. Ancak bulmak çok zor. Sahibindeki ilanlara güvenmeyin. Adamlar ne bulduysa işaretliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Eskiden bir tek GTI ve Bluemotionda vardı. Şimdi opsiyon olarak alınabiliyor artık. Ancak bulmak çok zor. Sahibindeki ilanlara güvenmeyin. Adamlar ne bulduysa işaretliyorlar.

Aynen öyle. Sorsanız

"ESP yok ama, öyle bir yol tutuşu var, aynı ESP'li gibi" derlerse, şaşırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razorback

Merhaba Arkadaşlar,

Bir türlü doğru cevabı bulamıyorum. İnternet sitesinde esp yok diyor ama sahibinde.comm daki ilanlarda var diye gösteriyor..

Teşekkürler..

Hepsinde yok maalesef.Bir tek bluemotion donanım paketinde standart olarak sunuluyor.Bir çok kişi esp nin ne olduğunu ayırt edemediği için önüne gelen her seçeneği işaretliyor ilanda.
  • tour donanım paketinde esp standart...

"2009 model vw polo tour" aracımda esp var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razorback

Merhaba Arkadaşlar,

Teşekkürler..

Konusunu ilk ben actim

Sadece esp yok zaten hill holder ile birlikte geliyor

Ama opsiyon hic gormedim espli polo ben daha

Sahibinden esp yaziyor ama cogu ne oldugunu bilmiyor isaretliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 1 Haziran 2012; 17:22:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    2006 Sorento da ESP var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bende polo bakıyorum ama anlayamadım bi türlü bu arabalarda yokuş kalkış desteği ve esp varmı ? 2 sidemi yok ? yada 1 i olursa diğeridemi oluyor . Kusura bakmayın bu konularda fazla bilgim yok . Açıklarsanız sevinicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsunayoshi

Arkadaşlar bende polo bakıyorum ama anlayamadım bi türlü bu arabalarda yokuş kalkış desteği ve esp varmı ? 2 sidemi yok ? yada 1 i olursa diğeridemi oluyor . Kusura bakmayın bu konularda fazla bilgim yok . Açıklarsanız sevinicem

esp ve hill holder ikisi birlikte olur ayrı ayrı olması mümkün değildir

pololarda sep hill holder seçeneği opsiyondur isterseniz ekletirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Tsunayoshi

Arkadaşlar bende polo bakıyorum ama anlayamadım bi türlü bu arabalarda yokuş kalkış desteği ve esp varmı ? 2 sidemi yok ? yada 1 i olursa diğeridemi oluyor . Kusura bakmayın bu konularda fazla bilgim yok . Açıklarsanız sevinicem

esp ve hill holder ikisi birlikte olur ayrı ayrı olması mümkün değildir

pololarda sep hill holder seçeneği opsiyondur isterseniz ekletirsiniz

Anladım teşekkürler . Bilgili değilim bu konularda sahibindendede bakıyorum esp var yazmışlar hill holder yok ondan kafam karıştı

• Ağzı olan konuşmasın Bilğisi olan konuşsun.
    (Dip Not:Kumanda Panelinde olmayan özelliklerin uyarı lambaları bulunmaz.)
    2007 Polo goal EPS uyarı lambası vardır. Araç Direksiyon sistemi hıza duyarlı olarak dizayn edilmiştir.
    Dolayısı ile Bu araçlarda Elektro Hidrolik Direksiyon ( EPS - Elektro Power Steering ) vardır.
    En sağlıklı bilğiyi Alman WV firmasına sorabilirsiniz.

Hıll Holder = Yokuşta kaymayı önleyen Debriyaj sistemi ile koordineli çalışır.
    EPS = Direksiyon kutusu ve Direksiyon hidrolik sistemi ile alakalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trafocu -- 3 Haziran 2012; 17:37:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trafocu

Ağzı olan konuşmasın Bilğisi olan konuşsun.
    (Dip Not:Kumanda Panelinde olmayan özelliklerin uyarı lambaları bulunmaz.)
    2007 Polo goal EPS uyarı lambası vardır. Araç Direksiyon sistemi hıza duyarlı olarak dizayn edilmiştir.
    Dolayısı ile Bu araçlarda Elektro Hidrolik Direksiyon ( EPS - Elektro Power Steering ) vardır.
    En sağlıklı bilğiyi Alman WV firmasına sorabilirsiniz.

Hıll Holder = Yokuşta kaymayı önleyen Debriyaj sistemi ile koordineli çalışır.
    EPS = Direksiyon kutusu ve Direksiyon hidrolik sistemi ile alakalıdır.

ESP = Elektronik Stabilizasyon Programı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.