Şimdi Ara

polo, fabia ve g. punto arasında kaldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • grande punto active dualogic 27.000 dynamic dualogic 29.000 liste fiyati var, genelde fiat bayilerinin grande punto icin fazla indirim yapmadigisoyleniyor ama en az 1.000ytl indirim yapan bir bayi bulunabilinirse oldukce uygun fiyata kaliteli bir arac alinmis olur.
  • Fabia al pişman olmazsın
  • her yorum yapan arkadaşa çok teşşekkür ederim. her cümleyi okudum. dedim ya gözden kaçan model olurmu.

honda jazz !

polo ve fabia listeden çıkardım.

grande punto olabilir. skoda roomster çok cebedici ama fiyat rekabet etmesine izin vermiyor.

ama yüksek ihtimal honda jazz elite 1.4 oto. tek sorum bütçeyi az bi şey aşıyor. 31.250 ytl.

şimdi ben bayilere gitsem. pazarlıkla. 29.500 yada 29.750 gibi bir fiyata bu aracı almam mümkünmü?

vermezler galiba. o zamanda gpunto 1.4 benzin dynamic oto en iyi seçim olacak. özellikle servis, yedek parça ve ikinci el avantajı olan bir araç gp.
  • punto alcaksan beygir sayısına dikkat et,
    bi kez daha hatırlatmak istedim
    90 beygir ile 75 beygir arasında fark var.
    başta ESP olmak üzere, acil fren destek sistemi, yokuşta kalkış desteği, motor fren tork düzenleyicisi ve aklıma gelmeyen bir özellik daha 75 beygirde yok
    bunlar çok önemli değil diyorsan sen bilirsin ama, ben internette ESP videoları izledim hayran kaldım aracımın ESP siz olmasını istemezdim.
  • siz yinede skoda bayisine uğrayın,indirim falan alırsınız belki,ödeme şartlarına bakın

skoda kampanya yapar ama reklam yapmadığı için duyulmaz pek :)

aklınızda kalmasın diye dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roomi02 -- 24 Nisan 2007; 21:36:20 >
  • Benzinli otomatik vitesli bir otomobil kesinlikle ve kesinlikle şehir içinde 10 lt/100 km yakar.
    Çok zorlarsan 9,5 litre, iyice abartırsan 9 yakar ama çok zor.
    Eğer büyük şehirde yaşıyorsan 9,5 yakar kabul edebilirsiniz.
    Hondanın dizelleri kıskandıran yakıt ekonomisi lafina kanmayin. Bu lafim hondaya değil. Tüm markalar için geçerli.

Ancak otomatik vites diye otomatikleştirilmiş manuel vites alırsanız o zaman durum değişir. Şehir içi düzle aynı yakarlar.
    Lakin bu şanzımalar gerçek otomatik vitesler kadar konforlu değildir (mesela grande punto dialogic, toyota multi mode, ford asm...).
    Benzinli otomatik alacaksanız gerçek otomatik vites almanızı şiddete tavsiye ederim (konfor açısından), clio, honda, polo, palio speedgear, hyundai de otomatik var diye biliyorum. Honda jazz ve city de ve palio da CVT (sürekli değişken oranlı şanzıman) var. Bunlar en konforlu olanlar. Vites geçişi olmaz. Audide multitronic diyorlar...

Para sorununuz varsa Palio öneririm. Şehir içi için çok kullanışlı ama konforu diğerlerine göre az. Ama öneririm, aklınızda bulunsun.
    2. el otomatik 2006 honda civic veya corolla da düşünmenizi tavsiye ediyorum.
    Dikkat ederseniz hiç bir marka ve modeli kötülemedim. İyi niyetle yapılmış önerilerde bulundum.

arz ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racai -- 24 Nisan 2007; 22:56:46 >

• OZDEMIX Pm'e (gelen kutusu) bakar mısın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OZDEMIX

her yorum yapan arkadaşa çok teşşekkür ederim. her cümleyi okudum. dedim ya gözden kaçan model olurmu.

honda jazz !

polo ve fabia listeden çıkardım.

grande punto olabilir. skoda roomster çok cebedici ama fiyat rekabet etmesine izin vermiyor.

ama yüksek ihtimal honda jazz elite 1.4 oto. tek sorum bütçeyi az bi şey aşıyor. 31.250 ytl.

şimdi ben bayilere gitsem. pazarlıkla. 29.500 yada 29.750 gibi bir fiyata bu aracı almam mümkünmü?

vermezler galiba. o zamanda gpunto 1.4 benzin dynamic oto en iyi seçim olacak. özellikle servis, yedek parça ve ikinci el avantajı olan bir araç gp.

Grande Punto güvenlik,yol tutuş ve servis olarak Jazz dan üstün bir araç.Üstelik grande Punto larda kullanılan Multijet motorlar sınıfının en iyi motoru ödülü aldı.
    Jazz artık kasa olarak eskimeye başladı.
    Grande Punto düşünmüyorsan rakip olacak araçlar Renault Clio,Opel Corsa ve Suzuki Swift.

Benim tercihim Kırmızı ve full donanımlı grande punto.Kırmızı renk bir arabaya bu kadar mı yakışır.

• kardeşim kusura bakmayn ama bu jazz tenekeden yapılmamıdır nedır hiç siz saç kalınlığına baktınızmı normal arabaların yarısı kadar içinde çubuk mu n evarsa bana hiç güven vermıyor doğrusu hafif olduğu içinde az yakıyor kanımca ??? bi çek edin
  • hocam fabia kullanıyorum aracım 2005 model çok mutluyum çok memnunum aracımı çok seviyorum. abimde polo var çok memnun çok mutlu aracını çok seviyor. arkadaşımda punto var aracını değiştişmek istediğini söyledi. ben sana bu kadar söyleyim... puntoyu kötülemek istediğimden değil bildiğimi ve duyduğumu söylüyorum. punto kullanmadım. ama fabia ve polo kullandım ikisindende memnun kalacağına eminim tabi uçmak gibi beklentilerin yoksa. olanağın varsa araçları kullanmayı dene. bu arada fabia polodan aşağı kalmaz bilgin olsun...

• quote:

Orjinalden alıntı: racai

Benzinli otomatik vitesli bir otomobil kesinlikle ve kesinlikle şehir içinde 10 lt/100 km yakar.
    Çok zorlarsan 9,5 litre, iyice abartırsan 9 yakar ama çok zor.
    Eğer büyük şehirde yaşıyorsan 9,5 yakar kabul edebilirsiniz.
    Hondanın dizelleri kıskandıran yakıt ekonomisi lafina kanmayin. Bu lafim hondaya değil. Tüm markalar için geçerli.

Ancak otomatik vites diye otomatikleştirilmiş manuel vites alırsanız o zaman durum değişir. Şehir içi düzle aynı yakarlar.
    Lakin bu şanzımalar gerçek otomatik vitesler kadar konforlu değildir (mesela grande punto dialogic, toyota multi mode, ford asm...).
    Benzinli otomatik alacaksanız gerçek otomatik vites almanızı şiddete tavsiye ederim (konfor açısından), clio, honda, polo, palio speedgear, hyundai de otomatik var diye biliyorum. Honda jazz ve city de ve palio da CVT (sürekli değişken oranlı şanzıman) var. Bunlar en konforlu olanlar. Vites geçişi olmaz. Audide multitronic diyorlar...

Para sorununuz varsa Palio öneririm. Şehir içi için çok kullanışlı ama konforu diğerlerine göre az. Ama öneririm, aklınızda bulunsun.
    2. el otomatik 2006 honda civic veya corolla da düşünmenizi tavsiye ediyorum.
    Dikkat ederseniz hiç bir marka ve modeli kötülemedim. İyi niyetle yapılmış önerilerde bulundum.

arz ederim.

honda jazz cvt şehiriçi (istanbul) normal kullanımda 7 litre yakar, kullanım tarzına göre minumum 6,5, maksimum 7,5 olur, 7,5 tan fazla yakan jazz büyük ihtimalle arızalı demektir.

kulağa inandırıcı gelmiyor ama gerçek bu.

• arabayı azten borç harç alacakmışsın bide parçasına çok para verme git g.punto al bence servisi falan baya ucuz olur
  • Bir otomobilden memnun olan da vardır olmayan da.

piyasa satılık golf kaynıyor.hepsi memnun olmadığı için mi satıyor.

g.punto tutuldu .

test et ,beğenirsen alırsın.

özellikle 1.3 mjet tavsiye ederim.benzinin 3 milyon olduğu yerde en düşük senelik vergi dilimine giren

zincirli(triger de yok) turbodiesel bir motor herzaman avantajdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 26 Nisan 2007; 9:41:30 >
  • 50.000 km de 50 sefer abuk sabuk problemlerden servise gitmiş bir stilo sahibi olarak fiat alma derim. ben şahsen bir daha fiat ın f sini duymak istemiyorum... yaris al mesela. arabada sorunsuzluk en önemli şeydir. malesef tipsiz mipsiz, donanımı zayıf ama bir sonraki arabam toyota olacak galba... :(
  • Bende grande puntoyu tavsiye ederim şahsen testte ettim 77bg biraz düşük geldi bana ama fiyatına göre diğer araçlardan bir adım önde.servis ve yedek parçası çok rahat bulunabilen bir araç.Alırsan dynamic modelini almanı öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinemre

50.000 km de 50 sefer abuk sabuk problemlerden servise gitmiş bir stilo sahibi olarak fiat alma derim. ben şahsen bir daha fiat ın f sini duymak istemiyorum... yaris al mesela. arabada sorunsuzluk en önemli şeydir. malesef tipsiz mipsiz, donanımı zayıf ama bir sonraki arabam toyota olacak galba... :(

O senin şassızlığın Metin kardeş.

ben yıllardır palio kullandım.sigorta bile değiştirmedim.

birdaha fiat duymak istemiyor olabilirsin.

üzgünüm ama bu sınıfın fiyat&performans oranı en iyi otomobili birçok otoriteye göre de g.punto.

almanlardan altın direksiyon ödülü almak parayla olmuyor.

sen şimdi nerde o ödül de dersin.

buarada toyota da sorunsuz imajı var diye fiyatlara iyi giydirme yapıyor.helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 27 Nisan 2007; 12:57:21 >

• geçmiş olsun bundan sora daha dikkatli olursunuz
    quote:

Orjinalden alıntı: metinemre

50.000 km de 50 sefer abuk sabuk problemlerden servise gitmiş bir stilo sahibi olarak fiat alma derim. ben şahsen bir daha fiat ın f sini duymak istemiyorum... yaris al mesela. arabada sorunsuzluk en önemli şeydir. malesef tipsiz mipsiz, donanımı zayıf ama bir sonraki arabam toyota olacak galba... :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: OZDEMIX

her yorum yapan arkadaşa çok teşşekkür ederim. o zamanda gpunto 1.4 benzin dynamic oto en iyi seçim olacak. özellikle servis, yedek parça ve ikinci el avantajı olan bir araç gp.

Şimdiden hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.