Şimdi Ara

### POLO GTİ 6R ANA BAŞLIĞI ### (146. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.286
Cevap
19
Favori
227.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: toxoplazma

arabın yavrusu araba güzel görünürmüş. almışsın artık. güle güle kullan.

doğuşta satılırken sıfır cupraların içine çok oturdum hiç çekici gelmedi bana. arkası çok basık mezar gibi kafam tavana değiyordu. gerçi yeni şirokko R ın arkası da aynı mezar. keşke 2 kişilik üretilseymiş.

Bu araclarin 0 inda kalmadigi icin artik sifira yakin ya da kondisyonu iyi olan araclar gti olsun cupra olsun ilerleyen zamanlarda resat altini olacak s2000 gibi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hardtouch kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 2 buçuk yıldır,takip ediyorum fiyatları,2 tane de araç aldım.Siz bu rakamları düşünürken opsiyonları ne kadar göz önünde bulunduruyorsunuz?Cam tavan,xenon far ya da dijital klima tercihiniz ne yönde?Yağ yakma olayında da ne kadar sürede ne kadar yağ eklenirse o araç yağ yakmamış oluyor?Yanlış anlaşılma olmasın fikirlerinizi merak ediyorum da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi true lies -- 9 Temmuz 2015; 14:23:59 >
  • Malum sitede 2013 beyaz, 9 bin km de,cam tavan , bir gti var..fiyati 53 bin tl yazmis.ilgenenler baksin...

• quote:

Orijinalden alıntı: silenziozo

Malum sitede 2013 beyaz, 9 bin km de,cam tavan , bir gti var..fiyati 53 bin tl yazmis.ilgenenler baksin...

Ben aradim sordum 15.000 TL'den fazla dogus otoda yapilan masraf var ve agir hasar kaydi var

• Arabanin hasari boyasini yazmayana da ayri ayar oluyorum...9000 km olunca

• true lies kullanıcısına yanıt
    Estafurullah ne yanlış anlaşılması fikir beyanı sadece bizimkiler. Opsiyon olarak xenon ve rcd510 hariç pek ilgilenmiyorum ben, tek şartım sürekli servise gitmiş olması arabanın. sedece xeNon olması yeterli. Bence 5000km de 1lt yağ eksilten araba yağ yakıyordur. 3yıl yazılımlı stage1 astra 2.0 turbo kullandım, 10000km de 250ml yağ eksiltmiyordu. Sanırım birçok kişi bu durumu bilerek araç alıp satıyor en azından ben önemsemiyorum, bu durumu kabul ederek , aracı bilerek alıyorum. Şans faktörü de etkili sanırım bu yağ eksiltme olayında kimi arkadaşlar 15000km hiç yağ eklemeden servisten servise yağını değiştiriyor, kimisi de 1000km de 0.5lt yağ ekliyor. Bakalım benim şansıma ne denk gelecek.

Bu arada sonunda kafama göre kazasız boyasız bütün bakımları serviste yapılmış garantisi uzatılmış bir cth buldum ,arkadaşla anlaştık kısmetse pazartesi alacı alıyorum. Araçta cam tavan ,xenon var malesef rcd510 ve dijital klima yok ama ilk iş bir tane rcd510 alıp takacağım. Araç arayan herkesin gönlüne göre olur inşallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi hayırlı olsun hocam kazasız belasız günlerde kullanın inşallah

• Hardtouch kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.Yakın zamanda lastik alan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: true lies

Hayırlı olsun.Yakın zamanda lastik alan var mı?

ben aldım. petlas'ın diğer adı olan starmaxx tan aldım.
  • Pilot Sport 3 390TL,P Zero 340TL diğerlerine çok sıcak bakmadım ama fiyatlar malum.Siz memnun musunuz?Fiyat ne kadara oldu?

• Bridgestone s001 nasıldır , 310 lira özel fiyat aldım tanesine.

• quote:

Orijinalden alıntı: true lies

Pilot Sport 3 390TL,P Zero 340TL diğerlerine çok sıcak bakmadım ama fiyatlar malum.Siz memnun musunuz?Fiyat ne kadara oldu?

gayet iyi memnunum. ST 760 olan düz desenli modelini mayıs ayında aldım. tanesi 175 TL idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 12 Temmuz 2015; 23:31:02 >
  • berktd B kullanıcısına yanıt
    Uzak durun bu kadar patinaja düşen bir lastik daha olamaz. 140hplik golf için konuşuyorum 225/40/18 ebadı

• quote:

Orijinalden alıntı: berktd

Bridgestone s001 nasıldır , 310 lira özel fiyat aldım tanesine.

Lastik sogukken yol tutusu inanilmaz kotu ama isininca yol tutusu iyi diyordu sciroccosu olan bi arkadasim

• S001 şu anda 215/40R17 ölçüsünde alabileceğiniz en iyi lastiklerden biridir. Isındıktan sonra kuru zemin performansı gayet iyi, ıslak performansı ise bu ölçüde sanırım en iyisi. Bu sadece benim görüşüm değil 4-5 polo gti kullanıcısı farklı lastikler kullanmış arkadaşımda aynı şeyleri söylüyor. Kuru zeminde en iyi performans ise Kumho V70A lar ile alınıyor ki zaten oda semi-slick lastik bi zahmet iyi olsun :) Ben normal yolda S001 kullanıyorum pist günlerinde de V70A kullanıyorum. Ayrıca V70A Mini Cooper GP nin üzerinde gelen standart lastiktir.
    S001 in başka bir artısıda sert malzemeden yapıldığı için balon yapma veya yırtılma riskinin az olması ve yine sert hamur olduğu için daha geç aşınması, zaten geç soğumasıda bu sert hamurundan kaynaklanıyor ama zaten gti'ın yağı ısınana kadar falan lastikleride ısıtmış oluyorsunuz. 310tl gayet iyi fiyat direk alın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shendelzare

S001 şu anda 215/40R17 ölçüsünde alabileceğiniz en iyi lastiklerden biridir. Isındıktan sonra kuru zemin performansı gayet iyi, ıslak performansı ise bu ölçüde sanırım en iyisi. Bu sadece benim görüşüm değil 4-5 polo gti kullanıcısı farklı lastikler kullanmış arkadaşımda aynı şeyleri söylüyor. Kuru zeminde en iyi performans ise Kumho V70A lar ile alınıyor ki zaten oda semi-slick lastik bi zahmet iyi olsun :) Ben normal yolda S001 kullanıyorum pist günlerinde de V70A kullanıyorum. Ayrıca V70A Mini Cooper GP nin üzerinde gelen standart lastiktir.
    S001 in başka bir artısıda sert malzemeden yapıldığı için balon yapma veya yırtılma riskinin az olması ve yine sert hamur olduğu için daha geç aşınması, zaten geç soğumasıda bu sert hamurundan kaynaklanıyor ama zaten gti'ın yağı ısınana kadar falan lastikleride ısıtmış oluyorsunuz. 310tl gayet iyi fiyat direk alın bence

Sizin aracınızı başka bir forumda görmüştüm , çok güzel, bütün yaptığınız modifiyeler çok kaliteli. Kumho v70a günlük kullanımda nasıl olur , ıslakta veya tozlu yollarda sıkıntı çıkarır mı ? Onların fiyatı nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: berktd

quote:

Orijinalden alıntı: Shendelzare

S001 şu anda 215/40R17 ölçüsünde alabileceğiniz en iyi lastiklerden biridir. Isındıktan sonra kuru zemin performansı gayet iyi, ıslak performansı ise bu ölçüde sanırım en iyisi. Bu sadece benim görüşüm değil 4-5 polo gti kullanıcısı farklı lastikler kullanmış arkadaşımda aynı şeyleri söylüyor. Kuru zeminde en iyi performans ise Kumho V70A lar ile alınıyor ki zaten oda semi-slick lastik bi zahmet iyi olsun :) Ben normal yolda S001 kullanıyorum pist günlerinde de V70A kullanıyorum. Ayrıca V70A Mini Cooper GP nin üzerinde gelen standart lastiktir.

Sizin aracınızı başka bir forumda görmüştüm , çok güzel, bütün yaptığınız modifiyeler çok kaliteli. Kumho v70a günlük kullanımda nasıl olur , ıslakta veya tozlu yollarda sıkıntı çıkarır mı ? Onların fiyatı nedir ?

Çok teşekkür ederim :) GP kullanıcıları günlük hayatta kullanıyorlar mesela v70a yı, bende pist gününden 1 hafta önce falan takıyorum basınçlar düzenlensin falan diye çokta sorun olmuyor. Size sorun oluşturabilecek kısmı su birikintisine girmeniz çünkü lastik üzerinde su tahliyesi neredeyse yok bu yüzden en küçük bir su birikintisinde lastikleriniz birikintinin üzerinde yüzmeye başlayacak, buna aquaplaning deniyor şurada anlatıldığı gibi oluyor;

### POLO GTİ 6R ANA BAŞLIĞI ###

Yani aşırı yağmurlu mevsimlerde sıkıntı çıkarabilir v70a size, tozla ilgili bir sorun olacağını düşünmüyorum. Ben ilk aldığım zamanlarda ciddi yağmur altında gezmek zorunda kalmıştım başlarda korkmuştum ama sonra baktım öyle oo duramıyorum falan tarzı bi durum olmuyor ıslak zeminde sadece biraz daha dikkatli sürmek gerekiyor ve dediğim gibi birikintilerden kaçınmak gerekiyor, kaçamıyorsanızda baya yavaş geçmeniz gerekli su üzerinde sürüklenmemek için. Ben 330tl ye almıştım V70A'ları aslında S001 den daha ucuz bir lastik ama siz S001'e iyi fiyat almışsınız. Birde şu anda V70A pek bulunamıyor, benimkilerde en fazla 1-2 pist günü çıkarır o yüzden aramalara başladım ama stoklarda yokmuş. Olurda bulursanız banada haber verin lütfen :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shendelzare -- 16 Temmuz 2015; 11:21:08 >

• Polo Büyüksün grubu olarak 2 ağustos 2015 tarihinde saat : 11.00'de beykoz sosyal tesislerinde büyük bir buluşma düzenliyoruz herkesi aramızda görmek isteriz.
     ### POLO GTİ 6R ANA BAŞLIĞI ###
  • Herkese Merhaba,
    Kısmetse bizde niyetlendik GTI'a.. Çünkü Fiyat/Donanım/Performans olarak alternatif bulamadım.Bulan varsa iletebilir.

Ancak kafamıza yatanı fiyat eşdeğerinde bulamıyoruz.

Açıkcası limitimiz max.53 Bin.

Kafamı kurcalayan yağ yakma sorunu ve yakıtın üzmesi. ( Haftasonları kullanmayı düşünüyorum.)

Dediğim gibi kafama yatan bir GTI bulamadığımdam belki aşağıdaki araçlarada yönelebilirim.

Opel Astra HB Sport 1.3 CDTI ( 2012-2013 model falan )
    Golf 7 1.2 TSI Comfortline

Veya önerebileceğiniz araçlar..

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmtgs -- 24 Temmuz 2015; 16:13:19 >
  • Selamlar ,

Yazılım yaptıran ve yorum yapabilecek olan var mıdır ? Nerede yapıldı ne kadara yapıldı ve sonuclar nasıl gibisinden .

Simdiden Tesekkurler.
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.