Şimdi Ara

### POLO GTİ 6R ANA BAŞLIĞI ### (148. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.286
Cevap
19
Favori
227.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erkin Erdem

Teşekkür ederim yok yukarda belirttiğim araç değil link vereyim motor değişenin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-boyasiz-kazasiz-kayitsiz-son-bir-hafta-221802187/detay/

Ne yaptınız Erkin Bey? Aldınız mı aracı?
  • amf23 A kullanıcısına yanıt
    2013 model ledsiz ekransız bir gti buldum 46.500 a anlaştık daha 30.000Km de yarın ekspertize götüreceğim ama kafamda hala deli sorular var 7 ay sonra ailemize 1 birey daha katılıyor yanlışmı yapıyorum diye çok düşünüyorum
  • Hayırlı olsun o zaman, expertizde de sorun çıkmaz da keyifle binersiniz. Araç tek kapı olmadığı için, bagajın küçük olması dışında sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Gönlünüze göre olur inşallah.
    Çok radikal bir karar alarak üstüne kredi çekip 2015 model sıfır honda civic almaya karar verdim liste fiyatından 10.000tl indirim aldık tanıdık vasıtasıyla bakalım pazartesi bi aksılık olmazsa biraz daha aile arabası olan civic e geçiyorum :)
  • Gerçekten radikal olmuş. :) Hayırlısı olsun. Umarım istediğiniz gibi olur.
  • POLO GTİ YAĞ YAKMA SORUNU KAÇ MODELLERDE VAR ? 2013 kasada bu sorun halledildi diyorlar bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım etsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylan.0701

POLO GTİ YAĞ YAKMA SORUNU KAÇ MODELLERDE VAR ? 2013 kasada bu sorun halledildi diyorlar bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım etsin .

2013'te de var, eski modellerde de var. tamamen şans meselesi. 5-30 yerine 5-40 yağ kullandıldığında yağ tüketimi biraz daha makul (4000 km/lt) seviyelere geliyor.
  • Arkadaşlar daha önce konuşuldumu bilmiyorum ancak birkaç sayfayı okudum göremedim nasipse bir GTI düşünüyorum ancak kafada standart hale gelen birkaç soru işareti var.. binevi yag yakma olayını göze aldım zaten eski araç değilde yeni araç temiz araçlara bakıyorum. Aracı sert kullanan dip gaz kullanan sınırları zorlamayı seven biriyim.. GTI kullanan antalyada motor yiyen haliyle fazla.. burada yetkili serviste çalışan arkadaşım var onun sayesinde kimin motor yediğini gayet iyi biliyorum ancak bu araçlar gırtlak dolu araçlar onunda farkındayım... Ben bir süre stock bindikten sonra en azından stage1 yazılımı atmayı düşünüyorum bütün yükleme düşüncem stage1 downpipe downvalve den ibaret birde eksoz koyarım okadar onun dışında hiçbir parçasını değişmem intercooler yda turbo büyütme felan vs vs ellemem böyle bir araçta motor yermiyim piston eritirmiyim diye korkuyorum bu ihtimali göz önüne almak istemiyorum yag eksiltsin eklerizde motor yersem aile içi savaş çıkar :)) bu konuda siz araç sahipleri yada ilgilenen arkadaşlar rica ediyorum bilgi verebilirseniz çok memnun olurum Teşekkür ederim....

• valla benimkinde Supersprint downpipe, 60 lık borular, VW racing filtre kiti, gfb dumpvalve var. yazılım da stage 1 ile 2 arası bişey yani 1,45 bar peak basınç basıyor. hatta fırsat bulunca yazılımın turbo basıncını 1.5-1.6 seviyelerine çıkartacağım. yağ tüketimini göze alarak polo gti'ı almıştım. iyiki de almışım. bu fiyatta böyle zevk veren başka araç bulamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 14 Eylül 2015; 13:16:16 >
  • Erkin Erdem E kullanıcısına yanıt
    2013 model 46.500 olan aracin ilanı varsa biz bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkin Erdem E kullanıcısına yanıt
    Tramerde 3 hasarı görünüyor, 2 tanesinde bedel yok bir tanesi 2.000TL. Benim telefon faturam 100TL yi geçti, bari sizin 5TL niz gitmesin.
    Bu arada içi böyle olan GTI i ilk defa görüyorum. Koltuklar, dijital klima, kapı kolu, direksiyon ve vites körüğü dikişleri farklı.
    Hocam bu arabayla sağlam oynamışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amf23

Tramerde 3 hasarı görünüyor, 2 tanesinde bedel yok bir tanesi 2.000TL. Benim telefon faturam 100TL yi geçti, bari sizin 5TL niz gitmesin.
    Bu arada içi böyle olan GTI i ilk defa görüyorum. Koltuklar, dijital klima, kapı kolu, direksiyon ve vites körüğü dikişleri farklı.

Muhtemelen fotolar karışmış iç mekan roccoya ait
  • aracın içi karışmış...dediği gibi rocco içi bu...yeni fotoları eklemişlerdi tekrar silmişler...ama aracın kapısında dikkatli bakılırsa boyanmış yerde ton farkı var..tekrar boya ister gibi...pek sağlıklı bulmadım..ama büyük bişey yoksa iyi fiyatı verilmiş gibi:) belki araç hakkında bilgisi olan varsa bizi bilgilendirir.
  • böyle pert olmuş hasarlı GTi yerine, 3-5 daha fazla verin temizini alın. kazasız boyasız 2011 modellere bakabilirsiniz. stok haliyle 2011'ler, 2013'lerden daha yavaş ama yazılımdan sonra ikisi de aynı gidiyor.
    o son resim yanlış sricco koymuşlar
  • Ben aracı gidip test ettim sürdüm hoşuma gitti sadece yaylarını kestirmiş eksoz değiştirmiş onlar çok hoşuma gitmedi araçta ekran yok led yok o resim ellerindeki rocco ya ait yanlış koyulmuş
  • İçi Sirocco, dışı GTI, güzel kombinasyon.
  • Vallahi sabırla arıyoruz.
    İlk GTI mı satmış, 2 kere alıcı 1 kere de satıcı koltuğunda oturmuş biri olarak, -piyasanın kendi fiyat seviyesini belirlediği gerçeğini de kabul ederek- şu anki fiyatların biraz yüksek olduğunu düşünüyorum. Birçok ilan, ya tutarsa mantığı ile yayınlanmış gibi görünüyor, bazıları bu yıl içersinde alınmış ve mevcut fiyat seviyeleri görüldüğünden satışa çıkartılmış, satılırsa kar ederim satılmazsa da binmeye devam ederim düşüncesi ile yayınlanmış. Ama biz ne dersek diyelim, yukarıda da bahsetmiş olduğum üzere "piyasa kendi fiyat seviyesini oluşturur ve dikte eder." Araç arayan ve satan arkadaşlar olarak umarım kriterlerimize uygun alış verişler gerçekleştiririz. Hayırlısı olsun. Kısmetten öte köy yok!

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.