Şimdi Ara

Polo GTI kış lastiği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Önlere 15 inç olmaz disk boyutundan dolayı. Sac jant zaten disklerin soğumasını engelliyor, GTİ'da kötü sonuçlar doğurabilir. Bir de normal Polo'larda arka frenler kampanadır, GTi'da disk.
    Zaten 2-3 gün kar yerde kalıyor, o günler aracı kullanmazsınız, karla kapla yüzey haricinde kış lastiğinin bir esprisi yok, yaz lastiği ıslak zeminde daha iyi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

niye ki? ben nokian aldım. yanlış mı aldım yani?

O da iyi, o da güzel ancak istanbul için fazla ''kışlık'' :)
  • Ben comfortline polonun sac jantlarini almistim. On kaliper yuzunden olmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Tam o gunlerde arac lazim oluyor ne hikmetse :)

• WeskaGan kullanıcısına yanıt
    Peki çok mu yere ihtiyacı var jantın oturabilmesi için? Saçta durum nasıl bilmiyorum ama çelik jant yamulabiliyor. Çok iyi bir fikir olduğunu sanmıyorum ama hani az birşeyden kurtarmıyorsa çekiçle vurarak o kısım dışarı baktırılabilir.
  • konuyla alakasız ama TSI'larınızın yağ yakma durumu nedir? Servis ya da dışarıda müdehale yaptırdınız mı? İşe yaradı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost&Roach

quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

niye ki? ben nokian aldım. yanlış mı aldım yani?

O da iyi, o da güzel ancak istanbul için fazla ''kışlık'' :)

kardeş. benim sağım solum belli olmuyor. kafam esiyor şehirler arası basıp gidiyorum. sürekli zincirle mi uğraşacağım?
  • Valla baya yere ihtiyaci var gibiydi bugun denediklerinde :) ofsetli jant takmis sizin yolladiginiz linkteki kisi. Aslinda kotude durmamis siyah siyah :)

• angel_f!re kullanıcısına yanıt
    4 bin 5 bin km arasi 1 litre castrol edge 5w-30.

Yapma be
  • quote:

Orijinalden alıntı: b2580x

Peki çok mu yere ihtiyacı var jantın oturabilmesi için? Saçta durum nasıl bilmiyorum ama çelik jant yamulabiliyor. Çok iyi bir fikir olduğunu sanmıyorum ama hani az birşeyden kurtarmıyorsa çekiçle vurarak o kısım dışarı baktırılabilir.

Kardeş hatta makarna tenceresine 5 delik açıp oturtalım üstüne de plasti dip kaplayalım olur mu?
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    Hocam hic sorma ya bi hevesle girismistim bu ise , patladim valla.

Henüz yılma

16'lık sac jant olur o zaman.
    15 leri sat sonra 16 lari al uzun is :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghost&Roach

quote:

Orijinalden alıntı: b2580x

Kardeş hatta makarna tenceresine 5 delik açıp oturtalım üstüne de plasti dip kaplayalım olur mu?

• sorun olmaz kardeş 16 tak

15 te olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zibidi Gonzales -- 3 Ocak 2015; 20:35:53 >
    Ya bi foto atabilir misin jantların??

Kaça aldın??

Keşke önce bi deneme imkanın olsaydı.
    15 inc polo sac jant yazinca her yerde cikiyor hocam , hic aklima gelmedi acikcasi boyle olacagi. Piyasa fiyatindan ucuza aldim ama biraz kar ederek satmayi dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

konuyla alakasız ama TSI'larınızın yağ yakma durumu nedir? Servis ya da dışarıda müdehale yaptırdınız mı? İşe yaradı mı?

Bir sıkıntı söz konusu değil. Geçen hafta yıllık bakıma girdim. Bakımdan önce de 1 gr. yağ eklemedim. Tabii bu durum Ibiza Cupra için geçerli.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.