Şimdi Ara

POLO LOUNGE MU GOLF MİDLİNE PLUS MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

Polo lounge da oerde hava yastıkları var hocam

Polo nun hicbi modelinde perde ve diz hava yastigi yoktur kardesim vw nin sitesine bakabilirsin.

• boy ve kilo bilgilerini verirsen yardımcı olabiliriz. ben kardeşimin polosunda şoför koltuğu ufak geldiği için pek rahat edemiyorum fakat golfün için gayet geniş
  • Taklitçi karşıtı kullanıcısına yanıt
    Maalesef sadece ön ve yan hava yastıkları var yani 4 adet
  • Midline Plus Golf Konfor donanımları bakımından çok boş fonksyonel direksiyon bile yok.Şuan %5 indirim var 63 bin tl gibi bir fiyata Golf 1.2 Tsi Comfortline Sürüş konfor paketli alınabilir.Polo 1.2 Tsi Lounge da Yine indirimle 52500 tl gibi alınabilir.Arada 10 bin tl gibi bir fark var.
  • Golfteki ferahlığı Poloda bulamazsınız.
  • donanım değil araba alın
  • Golf ile arasında her anlamda muazzam derecede fark var. Şehir içinde de boyutlarından dolayı çok fark yaratmaz her ikisi de HB olduğundan. Golf VW'nin gözbebeği diyebilirim, Passat'tan sonra Golf'e binip yadırgamazsınız ancak Golf'ten Polo'ya bindiğinizde ne yaptım ben dersiniz.

Polo kalitesiz bir araç değil asla, Golf'ü ancak bu şekilde tarif edebilirim yanlış anlaşılmasın sakın. Bunu bir Polo kullanıcısı olarak yazıyorum, benim de hayalim Golf almak.
  • lounge dolu araç, polo hiç kullanmadım, içine oturdum gayet ferah güzel. boy 1.70 kilo 70 bnm için güzel. Golf polonun ağbisi param olsa; 1,2 tsi 110 BG(öncekinde 105 bg miş) comfortline+ sürüş konfor alırdım ( midline plus ı 57.500 e bıraktıklarına göre 4 bin fazlası eder : 61-62 bine alınır)

birisi 52 diğeri 62 bin ; bütçe meselesi. Golf hiç kullanmadım, tercihim golf olur bütçeme göre düşükse Polo olur.
    Poloyu da küçümsemeyin ; 2-3 aydır araştırıyorum bu segmentte kullanıcı memnuniyeti en iyi araba polo.
  • Golf .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf 1.2 TSI BMT 110 PS Comfortline 65.000 TL

Sürüş konfor paketi (Hız sabitleyici, ön ve arka park mesafe sensörleri) 1.520 TL

Işık Görüş Paketi (Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, coming home - leaving home, yağmur sensörü) 460 TL

TOPLAM 68 bin tl.

Teker teker bayileri arayın 63 e falan bırakan olursa direk eleyin poloyu derim.

Az daha kredi çeker ama uzun yıllar araba borcuna girmezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 17 Ekim 2015; 12:44:46 >
  • Geçen hafta polo lounge için pazarlığı yapıp aracı alacakken babam ya sen hiç golf e bakmadın bir bin dene dedi.İçine oturunca aracın direk polo dan soğudum bir gün sonra da polo yu almaktan vazgeçtiğimi söyledim.Şu anda fiyat olarak biraz aşıyor beni ama yıl sonuna doğru kampanya filan denk getirirsem kesinlikle golf almayı düşünüyorum.Maalesef araba almayı erteledim ama polo yu alsaydım hep içimde kalacaktı golf u biraz daha bekleyip alsaydım diye

• Peki yıl sonu indirim yapacaklarını düşünüyo musun? o bize bindirim olarak dönmesin? Zaten dediğin gibi golf ün duruşu dizaynı süper, ama bütçe meselesi; bayramda 47.600 e comfortline Polo alacaktım ellerinde olsaydı. şu an liste fiyatı 50.600 polonun.
    Golf un 1,2 tsi 110 bg aracından şikayet eden duymadım. Midline plus da bir alternatif ama o da çok boş!
  • hasomen kullanıcısına yanıt
    Eşimle araba bakmaya gidiyorduk , eşim için.
    VW bayisine girdik , ilgilenen yok tabi , neyse niyetimiz 1.0 polo Trendline almaktı.
    Oturdu içine , aa bu harika ya sağlam falan filan , zaten pek anlamaz arabadan.
    Neyse
    Dedim ki bir de golfe otur ,
    Golfe oturdu , dedi ki "Poloyu Golf almamız için yapmışlar" dedi.
    Sonrasında 1.2tsi golf comfortline almıştık.
    O zamanlar polo 1.0 'a 37500 tl demişlerdi . 1.2tsi 'ya 42.500 , golf midline plusa 53000 , golf comfortline ise 56.300 (mayıs ayı fiyatları)
    56.300'den aldım ben aracımı , eşim kullanıyor gayet mantıklı seçim yapmışız bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Peki yıl sonu indirim yapacaklarını düşünüyo musun? o bize bindirim olarak dönmesin? Zaten dediğin gibi golf ün duruşu dizaynı süper, ama bütçe meselesi; bayramda 47.600 e comfortline Polo alacaktım ellerinde olsaydı. şu an liste fiyatı 50.600 polonun.
    Golf un 1,2 tsi 110 bg aracından şikayet eden duymadım. Midline plus da bir alternatif ama o da çok boş!

Yıl sonu indirimi illaki olur , sonuç olarak 2015''leri temizleyecekler.
    Ama sen dersen , 2015te sipariş vereyim özel , zaten 2016 da gelir o araba. İndirimi göremezsin.
    Elde olan aracı her zaman indirimli alırsın , BMW harici tüm markalarda öyle . [BMW nin farklı bir stratejisi var/i]
  • DrMobile kullanıcısına yanıt
    En doğrusunu yapmışsınız güle güle kullanın Bakalım yıl sonunu bekliyorum bende
    Edit:bende polo lounge yi 56300 e alacaktım artı olarak cam tavan vardı iyi ki almamışım gerçi yıl sonunda yine o paralara düşmez ama olsun içim daha da rahatladı şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 19 Ekim 2015; 12:15:08 >
  • Vw de geçerli değil die düşünmüştüm. Hocam bi gidiyosunuz, ellerinde araç yok, 1000 tl kaparo istiyorlar vs...
    Aklımdaki araç 1,2 tsi golf comfortline ama o da a 68 bin bi liste fiyatı çıkıyor ( yukarda arkadas hesap etmiş zaten) ; polo düşünüyodum 48-49 a , bi anda 10-12 bin üste çıkmıs olucam. Tr nın koşulları da malum. Tam araba alınmayacak zamanda araba bakıyoz, hakkımızda hayırlısı.
  • quote:

Vw de geçerli değil die düşünmüştüm. Hocam bi gidiyosunuz, ellerinde araç yok, 1000 tl kaparo istiyorlar vs...
    Aklımdaki araç 1,2 tsi golf comfortline ama o da a 68 bin bi liste fiyatı çıkıyor ( yukarda arkadas hesap etmiş zaten) ; polo düşünüyodum 48-49 a , bi anda 10-12 bin üste çıkmıs olucam. Tr nın koşulları da malum. Tam araba alınmayacak zamanda araba bakıyoz, hakkımızda hayırlısı.

Hocam bende maksimum 50000 e kadar bakıyordum babam fikrimi değiştirdi polo alırsan bu kadar para verip ben daha çok üzülürüm dedi artık hedef golf benim de inşallah hayırlısı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

quote:

Vw de geçerli değil die düşünmüştüm. Hocam bi gidiyosunuz, ellerinde araç yok, 1000 tl kaparo istiyorlar vs...

Hocam bende maksimum 50000 e kadar bakıyordum babam fikrimi değiştirdi polo alırsan bu kadar para verip ben daha çok üzülürüm dedi artık hedef golf benim de inşallah hayırlısı olur

Baban arabadan anlıyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.