Şimdi Ara

Polo modifiye(mevzuat ve tavsiye lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.şahsi aracımın haricinde şirket aracı olarak polo var elimde.bu araç çok boş gözüküyor gözüme (trendline donanım, klasik boşline şirket arabası) şahsi aracım dan daha çok kullanır olduğum için gözüme batmaya başladı iyice ve biraz modifiye etmeye karar verdim ancak bilmediğim şeyler var.öncelikle bu araca ufaktan bodykit, xenon ve egzos yaptırmayı düşünüyorum ve hatta folyo kaplama.bodykit parçaları folyo kaplanır mı? Yan çıtalar, spoiler, ön ve arka tampon eklerini önce kaplatıp ondan sonra mı monte ettirmeliyim? Renk değişimi yapmayacağım, bodykit, folyo ve egzoz uygulaması için izin almam gereken bir yer var mı? Muayeneden geçerken sorun olur mu bunlar? İzlemem gereken prosedür nedir? Xenon geçmiyor diye biliyorum muayeneye giderken normal ampullerle gider araç başka ne sorun olabilir? Egzoz tak çıkart ve bodykit tak çıkart yapılabilir mi muayene için?ruhsata işletilmesi gereken bir şey vat mı? Egzozdan anlamıyorum birkaç çeşidi var galiba kumandalı, silencerlı, warex vb.hangisini tavsiye edersiniz .ilgilenen üstatlara teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teyzen nevfik -- 5 Mayıs 2014; 3:39:00 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.