Şimdi Ara

Enjektör Temizleyici Kullanılmalı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
20.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar enjektör temizleyiciler nedir ne işe yarar? Enjektör konusu benzinliden ziyade dizellerde daha bir önemli sanki. kullanan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Verdiğiniz örnek hem doğru hem yanlış.

Biyolojik bir sistem ile mekanik bir sistemi bir tutamayız. Mekanik bir parçada gözlemlenen değişim neden biyolojik bir unsur gibi günlerini veya haftalarını hatta aylarını alsın ? Arabanın sisteminde sentezlenmesi gereken proteinler mi var motorun düzenli uyması gereken bir uyku düzeni mi var ? veyahut bir şanzımanın eskisi gibi aktarma yapmamasının kaçırmasının sebebi kız arkadaşından ayrılması mı ?

Kilo örneğinizi tam tersi çürütecek bir şeyde söyleyebilirim biyolojik olarak. Gün içinde başınız ağrıdı attınız bi parol 2 saat sonra falan baş ağrınız kesildi. Neden kesti çünkü ilaç anında etki etti. Şimdi siz parol kullanmadanda ağrınız kesilmezmiydi kesilirdi ama gün içinde ne yaptığınıza, ne yediğinize içtiğinize, güneşin altında çok kalmayarak veya soğukta tir tir titreyecek şekilde üşütmeyerek, televizyona telefona bilgisayara çok bakmayarak keserdiniz. Şimdi olan olduysa ben telefona bilgisayara televizyona çok baktım senelerce migren olma riskine kadar ulaştım diyelimki. Napıcam atıcam ağzıma bi parol ve iyileşicem kendime daha iyi bakıp tekrarlanmamasını sağlayacağım. Buda öyle işte enjektör temizleyicisini koyuyorsun olay çözülüyor anında
  • Bir kere denemek için alıp depoya atmak gözle görülür sonuç getirmez. Kilo vermek için 1 gün diyet yaparsanız kilo veremezsiniz. Hergün düzenli yaparsanız kilo verirsiniz. Bu da öyle. Düzenli aralıklarla kullanılırsa işe 'yarayabilir'. Piyasada o kadar çok sahte ürün var ki... Bilindik bir markanın ya da uzman birisinin önerdiği şeyi deneyebilirsiniz. Bir de özel oto servislerinde "Abi biz bunu X ülkesinden ithal ediyoruz 1 paketi 200 TL" şekli var. Kazık yemeyiniz. Ben yedim. Kendiniz mağazadan ya da internetten alıp depoya atabilirsiniz.

He, bir de bu ürünler ölüyü diriltmez.

Birçok aile aracımız var. Kimisi iş, kimisi özel amaçlı. Hemen hemen hepsi dizel. Birkaç kez hariç hiç kullanmadım. 450.000'de dizel aracımız var. Bir kere siyah duman attığını fark ettim. Otobanda 3500 devirde yarım saat kullandım duman azaldı. DPF tıkanmıştı sanırım.

• KaTürk K kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz örnek hem doğru hem yanlış.

Biyolojik bir sistem ile mekanik bir sistemi bir tutamayız. Mekanik bir parçada gözlemlenen değişim neden biyolojik bir unsur gibi günlerini veya haftalarını hatta aylarını alsın ? Arabanın sisteminde sentezlenmesi gereken proteinler mi var motorun düzenli uyması gereken bir uyku düzeni mi var ? veyahut bir şanzımanın eskisi gibi aktarma yapmamasının kaçırmasının sebebi kız arkadaşından ayrılması mı ?

Kilo örneğinizi tam tersi çürütecek bir şeyde söyleyebilirim biyolojik olarak. Gün içinde başınız ağrıdı attınız bi parol 2 saat sonra falan baş ağrınız kesildi. Neden kesti çünkü ilaç anında etki etti. Şimdi siz parol kullanmadanda ağrınız kesilmezmiydi kesilirdi ama gün içinde ne yaptığınıza, ne yediğinize içtiğinize, güneşin altında çok kalmayarak veya soğukta tir tir titreyecek şekilde üşütmeyerek, televizyona telefona bilgisayara çok bakmayarak keserdiniz. Şimdi olan olduysa ben telefona bilgisayara televizyona çok baktım senelerce migren olma riskine kadar ulaştım diyelimki. Napıcam atıcam ağzıma bi parol ve iyileşicem kendime daha iyi bakıp tekrarlanmamasını sağlayacağım. Buda öyle işte enjektör temizleyicisini koyuyorsun olay çözülüyor anında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 1 Ekim 2017; 4:50:53 >

• Upluyorum başkalarınında yorumunu alalım

• Kullan kurumları açar

• adı üstünde enjektörleri temizler ancak zarar da verebilir, doğru şekilde kullanmak gerekir, normalde yarım depo yakıt varken istasyona gidersin, katkıyı koyup üstüne yakıtı tamamlatırsın, arkasından da aracı devirli kullanırsın

ilk cevaptaki gibi birşey de bu konuyla ilgili tamamen yanlıştır, enjektör temizleyici sık sık kullanılmaz, kullanım kılavuzunda da belirtilen km ler dolmadan kullanılmamalıdır, durduk yer de kullanmana gerek yok, benzin istasyonlarında satılan birkaç kuruş daha pahalı mazotun özelliği zaten içeriğinde temizleyici katkı bulunmasıdır, yoksa mazot aynı mazottur
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

adı üstünde enjektörleri temizler ancak zarar da verebilir, doğru şekilde kullanmak gerekir, normalde yarım depo yakıt varken istasyona gidersin, katkıyı koyup üstüne yakıtı tamamlatırsın, arkasından da aracı devirli kullanırsın

ilk cevaptaki gibi birşey de bu konuyla ilgili tamamen yanlıştır, enjektör temizleyici sık sık kullanılmaz, kullanım kılavuzunda da belirtilen km ler dolmadan kullanılmamalıdır, durduk yer de kullanmana gerek yok, benzin istasyonlarında satılan birkaç kuruş daha pahalı mazotun özelliği zaten içeriğinde temizleyici katkı bulunmasıdır, yoksa mazot aynı mazottur

Benim aracım benzinli benzinlikten alıp koysam sonra ardından yakıt alsam nasıl olur

• gecen bi istasyondan yakıt alirken katkılı koymasını istedim. 25 tonluk tankere raineriden cikarken 1-2 litre katkı konuldugunu soyledi. pek etkisi olmayacagini para tuzagi oldugunu iletti. onun yalancisiyim. dogrulugunu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

gecen bi istasyondan yakıt alirken katkılı koymasını istedim. 25 tonluk tankere raineriden cikarken 1-2 litre katkı konuldugunu soyledi. pek etkisi olmayacagini para tuzagi oldugunu iletti. onun yalancisiyim. dogrulugunu bilmiyorum.

Ben kullandım motor sesini azaltıyor

• 1 sene önce aldığım dizel aracıma,3-4 ay kullanımdan sonra 1 kutu würth enjektör temizleyici koydum.psikolojik etkimi bilmiyorum ama bir süre sonra sanki motor biraz daha sessiz gibi gelmeye başlamıştı.yakıtta herhangi bir faydası olmuyur kesnlikle.ama ses için denenebilir.
  • para israfından başka birşey değil.

Yararlı veya etkili birşey olsa ztn otomobil üreticileri bakım periyotlarına eklerdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.