Şimdi Ara

POLO PLAKA ÇERÇEVESİ YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
5.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Plakalığın alttaki yazıların olduğu kısmı hafiften kastır veya bir parçasını kır ve içinden plakanı çıkar.

Plaka çıkınca altta plakalığı ve onun vidalarla tutturulduğu kısmı göreceksin.Tornavidayla bunu sök.

Plakalığı söktükten sonra tamponla karşı karşıya geleceksin.Güzelce temizle,yüzeyi yapıştırma işlemine hazırla.

Plakanın kenarlarını silmek istiyorsan selülozik tiner ve bir bez yardımıyla kenarlara hafif bastırarak sil.Rakamlara ve harflere dikkat et tabi ki.

Kaliteli bir çift taraflı bant ile(tavsiyem 3M) plakanın arka kısımında kenar ve köşeleri bantla,orta kısımda da sabit aralıklar bırakarak 2-3 yere dikey açıdan bant tak.Boşta kalan kısımları silikonla.

Düzgün bir şekilde yapıştır.Bu kısımda da dikkatli ol,bir hata yaparsan plakayı çıkartmak çok zor olur.

Bu işlemi en az 5-6 kez yaptım,aklına takılan birşey varsa sorabilirsin.İşlem bu kadar,kolay gelsin:)

• peki sonradan çıkartmak istsek çıkarmı hem bant hem silikon
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkcanvardali

peki sonradan çıkartmak istsek çıkarmı hem bant hem silikon

çıkar tampona zarar falan da vermez ama düzgün bir şekilde de cıkmaz.
    plakayı bükersin.

hem niye ihtiyaç duyacan ki çıkarmak için..
    satarsan alan adam düşünsün.
    adres ve plaka değiştirecem dersen zaten yeni plaka bastıracaksın.
    sen keyfine bak..
  • Baya zor çıkıyor.Plaka çıkarken baya yamuluyor hatta en son yaptığımızda elimizdeki APP plaka akordiyon gibi olmuştuAncak sağlam olması gerekiyor plakanın ve çıkartmak niye isteyesiniz ki?

Polisten yana sıkıntı olmaz,plakalarınız çift mühürlü orijinal plaka zaten.Polislerin de bu konuda bir standartı yok zaten,tek mühürlü APP ile yıllardır dolaşıyoruz hatta arkadaşımın aracında önde plaka bile yok,agresif sürüp makas atan tiplerden değilsen polislerin pek umurunda olmuyor.

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: yenerz

quote:

çıkar tampona zarar falan da vermez ama düzgün bir şekilde de cıkmaz.
    plakayı bükersin.

hem niye ihtiyaç duyacan ki çıkarmak için..
    satarsan alan adam düşünsün.
    adres ve plaka değiştirecem dersen zaten yeni plaka bastıracaksın.
    sen keyfine bak..

çok sağolun arkadaşlar yardımlarınız için artık bu kadar bilgiden sonra yaparım herhalde inş boş bi gün yapıcam bu yazıklarınızıda

yanıma alıcam yaparsam düzgün bi şekilde resimlerini koyarım inş batırmam

• cok zor bir sey de degil yani cikart hicbirsey olmaz sonra dort kenardan sac vidasi ile tampona vidala ne kadar abartmislar ya bantlar siliconlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polotje -- 19 Ocak 2009; 22:45:33 >
  • quote:

cok zor bir sey de degil yani cikart hicbirsey olmaz sonra dort kenardan sac vidasi ile tampona vidala

yok kardeş delmeye gerek yok çift taraflı bant ve silikonla halledilir tamponu delmeye gerek yok bnce
  • benimkinde iki vida ile duruyor

POLO PLAKA ÇERÇEVESİ YARDIM
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

tabelacıya git kessin kenarları.

usta öle olurmu yaw naptın bn şöle bişey yapmak istiorum

tamam bende bu şekle getircem plakalarımı. 2 yolu var ya kestircen ya da tinerle silcen. şu resimdeki kenarları kesilmiş plaka gibi. senin isteğine göre olanı kenarları tinerle silceksin. alttaki siyah plakalağıda vidalarını söküp çıkarcaksın. bana sorarsan yapıştırmayla uğraşma nasısa tamponda delik var. 2 küçük vidayla vidala plakayı gitsin. vida başlarınıda eline geçirdiğin boya vb bişeyle beyaza booya.

resmi ekleyemiyordum baaşrdım sonunda. kestirmek istemiyosan tinerle silcen senin gösterdiğin resimdeki gibi olacak. kestirmek istersen de 206 plakası gibi olcak.

senin yapmak isteidğin mantıklı. tinerle sil siyah çerçeveyi beyaz olsun. plakalığıda sök. direk tampona eski vida yerlerinden plakayı vidala.

Ufaltılmış önizleme resmi
    Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

resme tıklarsanız net görüntü olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 19 Ocak 2009; 23:59:03 >

• bn vidalarsam sırıtacağını düşünüyorum hem plakanın üzrende delik yok onu da delmeye uraşmak gerekir bant ve silikon daha temiz

olur sağolun tavsiyeleriniz için çok yardımcı oldunuz
  • quote:

bn vidalarsam sırıtacağını düşünüyorum hem plakanın üzrende delik yok onu da delmeye uraşmak gerekir bant ve silikon daha temiz

olur sağolun tavsiyeleriniz için çok yardımcı oldunuz

plakayı delmek kolay 1 küçük çivi bi çekiç 1 vuruşda halleder. ama madem silikonlıycan o da olur. kolay gelsin
  • çok sağol yardımın için
  • abartılmış bir şey yok ki bu dediklerim 5 dakika da yapılabilecek bir şey.
    asıl tekrar eski deliklere uydurulacak vida işi daha zor
  • ben çifttaraflı bantın üstüne japon da sıkmıştım. Şimdi tamponla bi bütün oldular
  • quote:

abartılmış bir şey yok ki bu dediklerim 5 dakika da yapılabilecek bir şey.

usta öle diosunda sormadan bişey yapılmio yani o kadar para verdik insan zarar vermek istemio plakacı da deilm yani sadce sordum arkdaşlarda yardımcı oldu abartmadım bişey o vida konusunda da ne demek istediğini anlamadım ama anladıım kadarıyla bizden sonraki sahibi düşüncek
  • quote:

quote:

abartılmış bir şey yok ki bu dediklerim 5 dakika da yapılabilecek bir şey.

usta öle diosunda sormadan bişey yapılmio yani o kadar para verdik insan zarar vermek istemio plakacı da deilm yani sadce sordum arkdaşlarda yardımcı oldu abartmadım bişey o vida konusunda da ne demek istediğini anlamadım ama anladıım kadarıyla bizden sonraki sahibi düşüncek

o mesaj sana değildi zaten...
  • tmm o zamn pardon yanlış anlamışım'' asıl tekrar eski deliklere uydurulacak vida işi daha zor'' son kez şunu da anlatırsan sana zahmet başka bişey demiycem kafamda soru işarreti kalsın istemiorum
  • yani plakanın altındaki siyah plakalık tampona vidalıdır. o vidaları sök plakayıda del geçir demek istedim. arkadaşta o eliklere vida uydurmak zor demiş. plastik parça zaten az ince az kalın vidalanır gider.

rica ederim bu arada.
  • tmm şimdi anladım sğl gece gece biraz zor anliorum
  • vidalama çirkin duruyor

silikon en iyisi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.