Şimdi Ara

POLO PLAKA ÇERÇEVESİ YARDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
5.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aman vidalayayım falan deme, yarım saat fazla uğraş slikon ve çift taraflı bant ile yap. Tiner ile siyah kısmı silmeyi de unutma, çok güzel duracağını düşünüyorum. Sonucu bekliyoruz.
  • bn de zatn vidalamayacaktım arkdaşlar da fikir sunmuşlar o da bi yol ama bn silikonla ve bantla temiz bi şekilde halledicem inş yaparsam koyarım hafta sonu hepiniz tekrar çok saolun
  • plakayı delmeye gerek yok sadece onu anlatmak istedim.
    delinirse ne olur? hiçbirşey..
    delinmezse? gene hiçbirşey.
    bu sadece insanların keyflerine kalmış bir durum.

ben deldirmedim plakayı sebebi göz zevkim.
    ilk plaka takılırken delmişler. bana zararı varmı o da yok.

nasıl yapılacağına gelince.
    plakalığı söktür altını iyice temizle.
    plakanın arkasına çift taraflı bantla kenarlardan yapıştır.
    kalan kısımları ise silikonla.
    düzgün bir şekilde yapıştır.
    5 dakikada kurur. bir günde kaynar resmen
    bir gün sonra sökmek istersen plaka macun olur.
    tampona veya boyaya birşey olmaz.

hadi kolay gelsin.

@onemoreacupofcoffee
    sanki bir serzeniş hissettim.
    kırdıysam özür dilerim..
  • aynn bu şekilde yapacaktım btn mesajların toplamında bu sonuç çıkio iii geceler
  • Siyah kısımları silecek tinerin selülozik olmasına dikkat et, yanlışlıkla sentetik tiner kullanırsan siyah kısımların boyasını çıkarman 2 gün sürer
  • herhangi problem yok yenerz çividen vidandan nem kapılmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: PALERMO ®

Siyah kısımları silecek tinerin selülozik olmasına dikkat et, yanlışlıkla sentetik tiner kullanırsan siyah kısımların boyasını çıkarman 2 gün sürer

tmm PALERMO selülozik alırım plakaya zrr vermez inş tavsiyen için sağol
  • peki app ye mühür nasıl yapılıyor?
  • onu bnde bilmiorum da bu selülozik tinerin normal tinerden ne farkı var onu bilen varmı biraz araştıdım boyayı inceltio falan yazio plakaya zarar vermez dimi çünkü çok etkili bi maddeymiş
  • boyayı inceletecek ki plakadaki siyah boyalı çerçeveyi sökebilsin. etkili olcak ki kurumuş boyayı çözebilsin. sağa sola taşırma. zaten kuru beze dök beze yayılır şapır sıpır damlamaz zaten. azcık dökceksin.

bezi şişenin ağzına kapa. 1 sn şişeyi çevir düzelt.
  • quote:

boyayı inceletecek ki plakadaki siyah boyalı çerçeveyi sökebilsin. etkili olcak ki kurumuş boyayı çözebilsin. sağa sola taşırma. zaten kuru beze dök beze yayılır şapır sıpır damlamaz zaten. azcık dökceksin.

bezi şişenin ağzına kapa. 1 sn şişeyi çevir düzelt.

tmm dostum anladım sğl
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkcanvardali

onu bnde bilmiorum da bu selülozik tinerin normal tinerden ne farkı var onu bilen varmı biraz araştıdım boyayı inceltio falan yazio plakaya zarar vermez dimi çünkü çok etkili bi maddeymiş

Selülozik tiner tabelacı tineri olarakta adlandırılan bir tiner..

Kurumuş boyaları sökmek için kullanılıyor..

Sakın olaki arabanın bir tarafına sürme zift bulaştı vs diye alırsın eline bi parçasını

O kadar güçlü ki ben tampondaki zifti çıkarmak için sürdüm tampon yeniden boyanmak zorunda kaldı

• Arkadaşlar konu dışı ama bizim araçta mühürsüz app plaka var.Vize sırasında plaka mühürsüz olduğundan sıkıntı çıkarıyorlar mı?
  • tuvtürk muayenesinde problem çıkar. kusur listesinde plaka ağır kusurdu. tam da hatırlayamadım. hafif kusuru kesinde.www.tuvturk.com dan bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 21 Ocak 2009; 2:30:28 >
  • plastik çerçeve zaten kır at çift taraflı bantlada yapıştır gitsin yahu düşündüğün şeye bak
  • Bu plakanın kenarını selülozik tinerle sildim

ama bu kenarların silinmesi polis kıllık çıkartıyormu
  • Polis konusunda rahat olun ben bu şekilde 2 kere çevirmeye girdim hiçbir sorun çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [dodo] -- 10 Eylül 2009; 2:29:09 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.