Şimdi Ara

polo sorun bitmiyor... araç ısınınca bazen çalışmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ateşleme bobininiz arızalı kardeşim. Boşa başka yeri elletmeyin. Gelince Kocaeli/gebze civarında iseniz takalım bobini kendi gözleriniz ile görün. Bu sorun % 100 bobinden kaynaklanır. hee Eğer marş basmıyorsa marş motoru ele alınacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TroubleTrouble

Ateşleme bobini

arkadaşa katılıyorum, 97 polo classic aracımız var ve aynı sorun başımıza geldi.
    uzun süre çalışmadıktan sonra ilk marşta çalışırdı ancak şehir içinde 1 saat gezdikten sonra tekrar çalıştırmak istediğimizde çalışmazdı.
    ateşleme bobini değişti, düzeldi.
  • Ateşleme bobini ne kadara yapılır ta da değişir orijinal yan ürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyelap

daha önce su eksilttiği oluyordu sanayinde hallettik. ama aracımla uzun yolculuk ( 100 km ve üstü )sonrası stop ettiğimde tekrar çalışmıyor, 15 dk falan beklemem gerekiyor. ama yarım saat falan sürdüğümde 5 dk falan beklemem yeterli oluyor. neden çalışmıyor acaba. marş hiç basmıyor yani aracta tık yok. bazen su koyuyorum çalışıyor o da ilginç yani. tecrübesi olan var mı

Krank mili pozisyon sensörü arızası olma ihtimali yüksek, kontrol ettirin.

Saygılar..
  • Bu motorda yokmuş sensör sordum ustaya. Bugün elektrikciye gittim usta Kontağı hızlı çevirip zorladı çalıştı soket bozuk gibi dedi malzeme 50 tutuyormuş. Yaptırmadım şimdilik calışma yöntemini bulduğum için idare eyalım ileride tekrar eder mi sorun büyür mü bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıdığım bir usta bosch marka değilde başka marka beyin olan pololar çok sorunlu diyordu millet genelde satıp kurtuluyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.