Şimdi Ara

polo sorun bitmiyor... araç ısınınca bazen çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce su eksilttiği oluyordu sanayinde hallettik. ama aracımla uzun yolculuk ( 100 km ve üstü )sonrası stop ettiğimde tekrar çalışmıyor, 15 dk falan beklemem gerekiyor. ama yarım saat falan sürdüğümde 5 dk falan beklemem yeterli oluyor. neden çalışmıyor acaba. marş hiç basmıyor yani aracta tık yok. bazen su koyuyorum çalışıyor o da ilginç yani. tecrübesi olan var mı

• marş hiç basmıyor göstergeler sönüyorsa akü
    sönmüyorsa ateşleme sisteminindeki parçalar kontrol edilmeli
  • seyelap S kullanıcısına yanıt
    98-2003 Model Vw Pololar Cok sorunludur. Sizinkinin modelini bilmiyorum.Sanirim eski model sizinkide. Kronik Problemidir bu Stop etme durumu.

Bogaz kelebeği sorunuda var diye biliyorum.Sanayide iyi bir usta bulup baktirmanizi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

marş hiç basmıyor göstergeler sönüyorsa akü
    sönmüyorsa ateşleme sisteminindeki parçalar kontrol edilmeli
    marş hiç basmıyor. bugun hararet müşürlerini de değiştirdik ama para etmedi. yani sabahları ya da araç soğukken tek marşta çalışıyor ama arac biraz ısınınca birkaç marşta ancak çalışıyor. hele ki arac uzun yolculuk yaptıysa stoptan sonra ancak 15 ya da 20 dk calışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyelap

marş hiç basmıyor. bugun hararet müşürlerini de değiştirdik ama para etmedi. yani sabahları ya da araç soğukken tek marşta çalışıyor ama arac biraz ısınınca birkaç marşta ancak çalışıyor. hele ki arac uzun yolculuk yaptıysa stoptan sonra ancak 15 ya da 20 dk calışmıyor.

Alıntıları Göster
    g
    hocam 99 model. tamam stop etme boğaz kelebeği büyük ihtimal ama stop sorunundan ziyade araç marş basmıyor yani daha doğrusu hiç çalışmıyor. usta bu durum kelebekle ilgili değil dedi.

• Ateşleme bobini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TroubleTrouble

Ateşleme bobini
    ateşleme bobini ne kadara değişir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    aynı sorunu puntoda yaşadım, kömürleri değiştirdiler
  • Mars motoru donuyr ise atesleme bobini elimdr orjinal cikma var sorun duzelmes ise geri iadede alirim ki sorununuz duzelecek 0533 4890119 resul mars motoru donmuyorsa komurler bunkadar basit

• quote:

Orijinalden alıntı: ZoomStar

Mars motoru donuyr ise atesleme bobini elimdr orjinal cikma var sorun duzelmes ise geri iadede alirim ki sorununuz duzelecek 0533 4890119 resul mars motoru donmuyorsa komurler bunkadar basit
    yakın bir arkadaşımda polo vardı daha sonra satmıştı neden sattığını sorduğumda bir kere saniyeye yolu düşerse bir daha sanayiden çıkaramıyoz demişti.
  • Araçta tık bile yok. Sadece arıza ışıkları yanıyor o kadar

• Hocam araç soğukken hiç yapmıyor sadece ısındığında yapıyor

• quote:

Hocam araç soğukken hiç yapmıyor sadece ısındığında yapıyor
    marş basmamsının 2 nedeni vardır, 1. akü, 2. marş dinamosu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

marş basmamsının 2 nedeni vardır, 1. akü, 2. marş dinamosu.

Alıntıları Göster
    99 model polom vardı aynı sıkıntıyı yapmıştı. Hatırladığım kadarıyla termostatı değiştirip boğaz kelebeğini temizletip bobini değiştirmiştim sorun kalmamıştı.
    bu model pololara bk atanlar hayatlarında kullanmamışlar. Özellikle hb olanları şuanda bile çok para ediyor.
  • Peki soğukken değil de sıcakken yapmasının nedeni ne olabilir. Her zaman yapmıyor

• Belki alakasız olacak ama benim eski tofasimda olmuştu benzer bi durum
    motor ısınınca 15 20 dk beklemeden marş hiç basmiyodu
    Mars motoruna role taktılar düzeldi
    gücü yetmiyormuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum ya

• quote:

Bilmiyorum ya
    Benzer bir sorunu Farklı marka bir araçta yaşamıştık, Sorun aracın beyninde idi. ( halk arasında beyin deniyor )
  • Farklı sorunları da var hep calışma stop etme ile ilgili. Sabah devir sorunu oluyor ilk 10 dk sonra düZeliyor. Sabah 3 -4 km gittikten sonra düzeliyor öncesinde ayağımı gazdan çekince stop ediyor

• quote:

Farklı sorunları da var hep calışma stop etme ile ilgili. Sabah devir sorunu oluyor ilk 10 dk sonra düZeliyor. Sabah 3 -4 km gittikten sonra düzeliyor öncesinde ayağımı gazdan çekince stop ediyor
    Bu aracın sorununu burada çözemezsin. Bilen de konuşuyor bilmeyen de. Bence VW forumlarından birinden bilgi alabilirsin.http://forum.vwturk.com/showthread.php/20897-POLO-SPORTLINE-97?langid=1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.