Şimdi Ara

Clio 4 aracım bazen çalışıyor bazen çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorun akü kaynaklı diye aküyü değiştirdim fakat hala devam ediyor. Aracın kartını yuvasına taktığımda gösterge ışıkları vs. yanıyor yani elektrikte sorun yok fakat start düğmesine bastığım zaman hiçbir tepki yok, 10-15 dakika uğraşınca anca çalışıyor. Aynı şekilde arabayı çalışır haldeyken stop ettirmek için düğmeye bastığımda bazen duruyor bazen yine algılamıyor, çalışmaya devam ediyor. Yedek anahtarla da denedim fakat değişen bir şey olmadı. Yabancı forumlardan biraz araştırdım sorun marş motorunun elektrik kablosundan olabilir mi? O kabloda herhangi bi temazsızlık veya korozyon buna sebep olabilir diye düşünüyorum. Marş bastığı an araba çalışıyor zaten. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

• Aracın çalışmaması marş motorundan olabilir. Yaptığı an marş motorunun otomatiğine gelen elektriğini kontrol etmek gerekiyor. Ama arabayı stop ettirmek için düğmeye bastığınızda bazen stop etmemesi sanki sıkıntının düğmede de olabileceğini gösteriyor.

• Kartlı sistemlerde debriyaj ve fren pedallarına basarsanız marş alıyor biliyorsunuz. Ekranda da uyarı çıkar, acaba pedal swiçleri mi sorun çıkarıyor? Bir uyarı alıyor musunuz.
    İkinci ihtimal start stop butonunda veya bağlantılarında sorun olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayara bağlatıp geçmiş hata kodlarına baktırın, buton kablo sensör vs. olabileceği gibi beyinden de olabilir...

• krank devir sensörüde ilk şüphileler arasında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.