Şimdi Ara

ÇOK ACİLLL!!!MEGANE 2 BAGAJI BAZEN AÇILIP BAZEN AÇILMIYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ayrıca bagaj açılmadığı zaman sol ön cam da durarak açılıp kapanıyor camı yukarı kaldırıp düğmeye biraz basılı tuttum yine düzelmiyor bagajla bunun bir alakası var neden kaynaklanabilir?bagajı açmak istediğimde içerden açıyorum beni çok yoruyor ve herkesin içinde olmuyor böyle

• megane 2 hb var bende 2003 model, daha once bu tur bir problemle hic karsilasmadim ancak problemin elektriksel donanima bagli bunu soyleyebilirim ve tamiri zor gorunuyor, bir ornek vermek gerekirse, annemin eski arabasi olan 98 model opel corsada sag on cam genellikle soguk havalarda motora mars basinca mars basma suresince acilir, kontak anahtari birakilinca dururdu, tabiki senin problemin kadar onemli degildi, sonra dugmeden geri kapatilabildigi icin cok uzerine dusmemistik, zaten sattik ancak yanilmiyorsam bir kere opel servisine bahsetmistik bu problemden, ve kasada kacak olabilecegini, cozumunun cok zor ve uzun surecegini soylemislerdi, belki acemiliklerinden, yine de bir servise danismanda fayda vardir.
  • benımde clio III üm var bagaj benımde arada kendılığınden açılıp kendılıgınden kılıtlernıyordu.arka akpıyı açtıgında kendılıgınden açılıyordu kapatıp açtıgında kapıyı bagaj açılmıuyrdu serviste soyledım bız kontrol ettik bütün kapıları tek tek açtık kapadık boyle bır sorunla karsılasmadık dedı...yapamadılar ama daha sonra yapmadı boyle bırsey.
  • Bence arabanın beyniyle alakalı bir problem var. Çünkü böyle sorunlar elektronik oluyor. Araç kafayı yiyor çünkü beyni arızalı. Serviste de pahalı diye değiştirmiyor olabilirler. Açıkçası aklıma başka bişe gelmiyo, arabalar elektronikleştikçe böyle sorunlar çıkmaya başlıyo işte
  • kapıların arasındaki soketlerle oynayınca düzeliyor söktüm soketi baktım hep kireçlenmiş nasıl temizlenir bu?
  • wd40 var sprey ondan al sık soketlere o temizler bütün kiri pası
  • bizim de var kartta ki o 3.cü düğme mi çalışmıyor eğer öyleyse bizde de ara sıra bağajı açıp kitlemiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD OF THE CARS

bizim de var kartta ki o 3.cü düğme mi çalışmıyor eğer öyleyse bizde de ara sıra bağajı açıp kitlemiyor

benimki öyle değil düğmeler çalışıyor fakat bagaj açılmıyor neden kaynaklanır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: efsanea_06

quote:

bizim de var kartta ki o 3.cü düğme mi çalışmıyor eğer öyleyse bizde de ara sıra bağajı açıp kitlemiyor

tamam bizde de düğmeye basınca 4 ler yanıp sönüyor yani çalışıyor ama bağaj arada sırada açılmıyor serviste hemen hallederler para da almazlar herhalde
  • quote:

quote:

quote:

tamam bizde de düğmeye basınca 4 ler yanıp sönüyor yani çalışıyor ama bağaj arada sırada açılmıyor serviste hemen hallederler para da almazlar herhalde

yani sorun kumanda üzerindemi yedek anahtarlada açılmıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

yani sorun kumanda üzerindemi yedek anahtarlada açılmıyor

kumanda üzerinde olsa kapıları ve kontağıda açmaz elektroniğindedir veya bağajda bir kablo ıpranmış olabilir ama en iyisi tanıdık bir usta veya servise götürmen

• beyinden olabilirmi daha yeni gittim bagaj açıkken kilitliyorum bagaj yukarıdayken açılmıyor aşağılara doğru indirdiğimde çalışıyor
  • quote:

beyinden olabilirmi daha yeni gittim bagaj açıkken kilitliyorum bagaj yukarıdayken açılmıyor aşağılara doğru indirdiğimde çalışıyor

bence bağaj üzerindeki bir kablodandır beyinden olsa sadece problem bağaj olmazdı.Bağajdan darbe filan aldınmı
  • quote:

quote:

beyinden olabilirmi daha yeni gittim bagaj açıkken kilitliyorum bagaj yukarıdayken açılmıyor aşağılara doğru indirdiğimde çalışıyor

bence bağaj üzerindeki bir kablodandır beyinden olsa sadece problem bağaj olmazdı.Bağajdan darbe filan aldınmı

ağzından bal damlıyor ya inşallah beyinden değildir 700-800 -ytl diyorlar.ayrıca bagajda iki tane küçük göçük var biri renault armasının altında diğeride bagajın üzerinde

• tamam işte ordaki göçükler kablolarının aksamını bozmuş olabilir beyinden olsa daha bir çok problem daha olurdu ama yine de işi ehline bırakmak lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.