Şimdi Ara

Polonya Üniversite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün bi arkadaşlımdan duyduğum kadarıyla Polonya üniversiteleri hiç bir puan vs istemeden lise diplaması ile okullarında eğitim veriyormus 3000 euro 4000 euro ve daha fazlasına.Bir kaç site araştırdım şartlar koşullar çok hosuma gitti sizce bu siteler güvenilirmidir okullara kayıt ettirirlermi ilgilenirlermi Polonyada ve ya her hangi bi yabancı ülkede nasıl üniversite eğitimi alabilirim sınavsız bir sekilde.Baktıgım siteler sunlar ;
    http://www.elt.com.tr/polonyada-universite-egitimi

http://www.studyzone.com.tr/servisler/yurtd%C4%B1%C5%9F%C4%B1nda-%C3%BCniversite/polonya'da-%C3%BCniversite/polonya'da-%C3%BCniversite/neden-polonya'da-%C3%BCniversite-e%C4%9Fitimi-

• quote:

Orijinalden alıntı: hazretidentist

http://forum.donanimhaber.com/m_107669342/tm.htm
    Çok ufak bir araştırma yaparsan, neden Polonya'dan uzak durman gerektiği hakkında yazılmış bir dünya mesaj bulabilirsin forumda.
  • Sarışın değilsen polonyadan uzak dur.

Irkçılık çok fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder Akbas

Sarışın değilsen polonyadan uzak dur.

Irkçılık çok fazla.
    Pek bişey anlayamadım bana konuyu özetleyebilirmisiniz istediginiz bölüme kayıt yaptırabiliyomusuz ırkcılıgında hazla olmadıgını soyluyor polonyada oturan bi arkadas.Ben orada üüniversite okuyup türkiyede işimi yapamazmıyım?
  • BerkanKhrmn kullanıcısına yanıt
    ben şuan krakowdayım öyle bi ırkçılık yok varşovadaki kadar
  • hello002 kullanıcısına yanıt
    Üniversitemi okuyosun hocam nasıl durumlar anlatırmısın biraz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dil Okulu ile İrlanda
    geçen yıl açıldı
    Avustralya dil okulları
    5 yıl önce açıldı
    Brezilya'da üniversitede okumak.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ingilizce hazirlik kursundayim Krakow ekonominin sehir guzel insanlar yardimsever yani Herkes degil tabikide ingilizce orani iyi bir gordugunu bidaha gorme sansin var :)
  • hello002 kullanıcısına yanıt
    Üniversitenizde denklik varmı peki? ve bir şirket yardımıylamı gittiniz yoksa kendiniz mi?
    bi arkadaş vasıtasıyla gittim sadece ingilizce hazırlık alıyorum burdan ondan sonra başka bölüme geççem
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkanKhrmn

Üniversitenizde denklik varmı peki? ve bir şirket yardımıylamı gittiniz yoksa kendiniz mi?

Polonya'daki hiçbir üniversite YÖK'ün kabul gördüğü CWTS URAP Shangai ranklarında ilk 500de değil.Bu yüzden denklik için önşart olarak '' OKUYACAĞINIZ BÖLÜMÜ TÜRKİYE'DE KAZANMIŞ OLMANIZ GEREKLİDİR''...

Yoksa okul tanınıyor ama önşart ile denklik veriliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

quote:

Polonya'daki hiçbir üniversite YÖK'ün kabul gördüğü CWTS URAP Shangai ranklarında ilk 500de değil.Bu yüzden denklik için önşart olarak '' OKUYACAĞINIZ BÖLÜMÜ TÜRKİYE'DE KAZANMIŞ OLMANIZ GEREKLİDİR''...

Hocam varşova ve jagiellonian üniversiteleri ilk 500 arasında bulunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesimist27

quote:

quote:

Evet öyleymiş güncellemişler listeyi.Eskiden yoktu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pesimist27

quote:

quote:

Evet öyleymiş güncellemişler listeyi.Eskiden yoktu.

Hocam siz ukraynada diş hekimliği okudunuz galiba şuan denklik alıp çalışmaya başladınız mı

• Hangi universilerde denklik alabilirim polonyada yurt disinda okumak istiyorum ozel vs fark etmez ne onerebilirsiniz bana beyler?
  • quote:

Hangi universilerde denklik alabilirim polonyada yurt disinda okumak istiyorum ozel vs fark etmez ne onerebilirsiniz bana beyler?
    Merhaba kardeşim

Polonyada eğitim alan biri olarak sana tavsiyelerin şunlar olacaktır.

-Polonyada varşova krakow ve wroclaw belki gdansk ve poznanda olabilir . Bu şehirler dışındaki yerleri seçmemni öneririm. Krakow ve wroclaw Polonyann en cok öğrenci barındıran çok turist ağırlayan en eğlenceli hareketli 2 şehridir.
    -Buraya sıfır ingilizce ile gelme. 1 yıllık bir hazırlık eğitimi sıfırdan seni eğitim alacak seviyeye getirmesi gerçekten zor. En azından bir A2 seviyesine gel.Hazırlık okuyacağın okulu iyi seç!
    -İlk 1 2 ay okulun sana sunduğu yurtta kal dil geliştirmek için gerçekten iyi bir avantaj.
    -Lehce eğitim alacaksan 2 yıllık hazırlık eğitimini göze al. Buraya lehçe eğitim için gelip 1 yılda eğitime baslayan öğrenci sayısı yüzde 10- 15 dir en fazla.
    -Kapasiteni aşan okullar seçme. Bazı okullar cok zor bazıları orta seviye bazıları kolay okullardır. Eğitimi zor ciddi okul seçip bırakan arkadaşlarmzda cok oldu. Devam eden arkadaşlarda. Ona göre seçimini yap
    -Polonyada bazı bölümler dışında genel olarak birçok okul sınavsız kabul etmektedir. Tek şartları dil yetrliliği.
    -Polonyada iyi yada kötü gördüğün her yorumlara inanma forum sitelerinde. Herkesin beklentileri farklı ve coğu buraya gelmemış arkadaşlar iyi yada kötü yorum yapıyor.
    -
    Burada okuyan öğrenciler ile irtibata geç lütfen

Sorun olursa bana mesaj atabilirsin kardeşim.

• enesarslanpl E kullanıcısına yanıt
    Bi ara fazlasıyla gelmeyi düşündüm ve orda okuyan biriyle iletişime geçtim polonyada okuyup türkiyede iş yapamazsın üniversitelerde denklik yok o yüzden yüksek lisans için polonyaya gitmemi önerdi şuan türkiyede bir üniversitede okumaya başladım sanırım yüksek lisans için yolculuk yapacağım ilgi alaka için teşekkürler.
  • quote:

Bi ara fazlasıyla gelmeyi düşündüm ve orda okuyan biriyle iletişime geçtim polonyada okuyup türkiyede iş yapamazsın üniversitelerde denklik yok o yüzden yüksek lisans için polonyaya gitmemi önerdi şuan türkiyede bir üniversitede okumaya başladım sanırım yüksek lisans için yolculuk yapacağım ilgi alaka için teşekkürler.
    Bir düşünün bakalım neden sadece lise diploması + 3000 euro ile sizi okullarına alıyorlar? Bu tongaya gelmeyin. Polonya için siz sadece döviz getiren orta doğulu maymunlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lethalforce

Bir düşünün bakalım neden sadece lise diploması + 3000 euro ile sizi okullarına alıyorlar? Bu tongaya gelmeyin. Polonya için siz sadece döviz getiren orta doğulu maymunlarsınız.

Alıntıları Göster
    -Polonyada ingilizce egitim 1250 4000 euro lehce egitim 1250 3000 euro arasi degismektedir
    -Ingilizcen iyi degilse ingilizce hazirlik ile ingilizceni gelistirip okula basvurabilirsin
    -Okullarda kesinlikle sinav yoktur tek sart dil yeterliligidir
    -lisans sirasinda kyk odemeli veya geri odemesiz burs alma sansin var
    -Ortalama 1000tl ile cok rahat gecinirsin.Turkiye ile kiyaslarsak alkol araba cok ucuz. gunluk yasam ortalama ayni. konaklama pahali
    -Devlet okulu yurtlari ortalamaa 250 400tl arasinda degismekte
    -Krakow wroclaw ve varsova burada en buyuk 3 sehir diger sehirleri tavsiye etmem
    - Son zamanlarda irkcilik gibi olaylar duyuyorum. Irkcilik gorenler genelde polonyanin ufak sehrine gelen insanlar. Wroclaw Krakow Varsovada gayet sorunsuz yasanir insanlar cok sicakkanli

3 yildir burada yasamaktayim sorularin olursa sorabilirsin

• mustafaenesarslan12 M kullanıcısına yanıt
    Orada ki üniversitelerde denklik yok diyorlar peki bu doğrumudur acaba? Orda okuyup Türkiye de o mesleği yapamıyormuşuz yani.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.