Şimdi Ara

Polonya Vizesi İle Almanya Yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Türkiyede 4 senlik sinema tv kazandım fakat almanyada almanca okumak istedim bölümü ve orda şartlı kabul aldım Hannover Leibneiz üniversitesinden Burda Almanca a1 bitirdim orda kurs kaydımı da yaptım herşey hazırdı fakat Alman konsoloslukları her zamnki gibi olaya taş koymayı başardı öğrencilere kolaylık sağlıyorlar sözde ama 2 Vize başvurumuda inandırı olmadığı gerekçesiyle Red eddiler.Bende bu durumu danışman bi arkadasıma sordum oda Almanya artık Türkleri istemiyor Polonya üzerinden Almanyaya geçiş yapabilirsin dedi.Söylediğine göre Polonyadan Bir okula kayıt yaptıktan sonra polonya vizem zaten 4 günde geliyormuş ve almanyaya göre çok daha rahatmış polonyaya gidip 1 hafta içerisinde Gittim Bölgdeki yabancılar polisnden oturumumu alabileceğimi ve daha sonrada Berline gidip ordaki yabancılar şubesine '' ilk başta Polonya vizesi aldım evet ama buraya 1 hafta tatile geldiğimi burda okumak istediğimi Polonyadan vazgeçtiğimi söylemem gerektiğini söyledi'' bunları gerçekleştirdğim takdirde Almanyada okuyabiliyormuşum bu olay bu kadar rahatmı aradaki bir sürü detayı atladı bunu biliyorum bu OLAYLA İLGİLİ GENİŞ BİR bilgiye sahip olan arkadaş bana yardım ederse çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

• kimse bilmiyor sanırım?
  • yardım lütfen hala kimse bilmiyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.