Şimdi Ara

Polonyada Üniversite Eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar önce avrupa ülkelerini araştırdım gerek sosyal hayat gerek yaşam maliyetleri gerek harç ücretleri bakımından polonya krakow gözüme çarptı ayrıca denklikte varmış kabul şartlarıda zor değil tek kafama takılan dil oldu lehçe zor bir dilmiş hazırlıkta ne kadar ilerletebilirim ciddi soru işareti ingilizce okusam onunda harçları çok yüksek çok farkediyor yani lehçe 1500 euro ise ingilizce bölümler 2500 4000 arası polonyada okuyan varmı ya da sosyal olarak eğitim olarak yaşam maliyeti olarak başka bir ülke ve şehir önerebileceğiniz bir yer varmı? bu arada tıp mühendislik felan öyle yüksekleri düşünmüyorum yapabileceğimide düşünmüyorum zaten bölüm olarak kafamdan geçenler ekonomi işletme o tarz bölümler

• yokmu yardımcı olabilecek birileri ?
  • 2 olduk yardım istiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: belgiryon

2 olduk yardım istiyoruz

merak ettiklerini sorabilirsin ben baya bir araştırma yaptım
  • Yalnız gidicekseniz elinizi çabuk tutun kayıtlar yakında biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: TruthSeeker

Yalnız gidicekseniz elinizi çabuk tutun kayıtlar yakında biter

polonyada okuyan bir türk yardımcı olacak bana o halledecek kayıt işlerini danışmana vereceğim paranın yarısını ona vereceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostking07

quote:

Orijinalden alıntı: TruthSeeker

Yalnız gidicekseniz elinizi çabuk tutun kayıtlar yakında biter

polonyada okuyan bir türk yardımcı olacak bana o halledecek kayıt işlerini danışmana vereceğim paranın yarısını ona vereceğim

Aynen dediğin mantıklı zaten danışmanlar senle üni arasında köprüler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amerikada üniversite okumak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 ay sonra krakowdayım kabul mektubu geldi.Erasmus-Agh university of science and technology

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zehir06

2 ay sonra krakowdayım kabul mektubu geldi.Erasmus-Agh university of science and technology

ne yapacaksın dilmi öğreneceksin bu arada mutlu edeyim seni krakowda gece hayatı harikaymış güzel bir erasmus seni bekliyor :)
  • quote:

quote:

2 ay sonra krakowdayım kabul mektubu geldi.Erasmus-Agh university of science and technology

ne yapacaksın dilmi öğreneceksin bu arada mutlu edeyim seni krakowda gece hayatı harikaymış güzel bir erasmus seni bekliyor :)

Erasmusu tam anlamiyla yasamak icin gidiyorum dil icin degil, dili zor oranin kim ugrasacak

• quote:

quote:

quote:

Erasmusu tam anlamiyla yasamak icin gidiyorum dil icin degil, dili zor oranin kim ugrasacak

:D erasmusun temel amacı ney ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ingilizcemi gelistirmek(lehceyi degil),avrupa ulkelerini gezmek ve krakowun gece hayati yetmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zehir06 -- 2 Ağustos 2013; 0:17:55 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ingilizcemi gelistirmek(lehceyi degil),avrupa ulkelerini gezmek ve krakowun gece hayati yetmez mi?

yeter valla ben orda okumayı düşünüyorum ama lehçe gözümü korkutuyor :D ingilizce eğitimde pahalı lehçe ucuz :D lanet olsun :D

• kararsız kaldım gitsemmi kalsammı
  • vay arkadaş 1 tane okuyan türk yokmu krakowda gel gelme diyecek yahu
  • Lehçeden başlayalım, evet zor bir dildir. Ama Türkçeye mantık olarak yakın bir dildir.
    Etrafında konuşulanları yarım yamalak anlamak için 5-6 ay yeter. Yani lehçe dil üzerinden eğitimi unutun.
    İngilizce eğitim almaya bakın.
    Şehir olarak Kraków, Poznan, Łódź güzel şehirleridir Polonyanın.
    Eğlence zaten seni rayına sokar, ekstra birşey yapmana gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tEaMpRaEn

Lehçeden başlayalım, evet zor bir dildir. Ama Türkçeye mantık olarak yakın bir dildir.
    Etrafında konuşulanları yarım yamalak anlamak için 5-6 ay yeter. Yani lehçe dil üzerinden eğitimi unutun.
    İngilizce eğitim almaya bakın.
    Şehir olarak Kraków, Poznan, Łódź güzel şehirleridir Polonyanın.
    Eğlence zaten seni rayına sokar, ekstra birşey yapmana gerek yok.

ingilizce harç ücretleri yüksek ama polonyayı seçmenin bir anlamı kalmıyor ingilizce okursak lehçe ucuz oda çok zorsa hiç gerek yok bence riske tavsiyen nedir ?
  • git oku Polonya da ingilizce olarak! lehçe olarak hiç yapamazsın. lehçe olarak terch ettirmezler zaten sen eu öğrencisi olmuyorsun. o yüzden yüksek harç yatıracaksın mecburen. Harç en fazla ne kadardır?
    Türkiye'de eğitime ve yaşamına harcıyacağın paradan daha fazlaya geleceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tEaMpRaEn

git oku Polonya da ingilizce olarak! lehçe olarak hiç yapamazsın. lehçe olarak terch ettirmezler zaten sen eu öğrencisi olmuyorsun. o yüzden yüksek harç yatıracaksın mecburen. Harç en fazla ne kadardır?
    Türkiye'de eğitime ve yaşamına harcıyacağın paradan daha fazlaya geleceğini sanmıyorum.

hazırlık 2500 euro lisans 3000 4000 euro
  • ??????????????
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.