ne yaptıgına dair hala haber bekliyoruz neredesin sen
adam kuyuya yalandan bir taş attı ama taşı ne gören var nede duyan bence bu adamın söyledikleri doğru değil çünkü şuan hiçkimse izleyemiyor polsatları
tv kartında izleniyor ama... daha doğrusu polsat 1 izleniyor 2 ortadan kayboldu. polsatların tamamını 5-6 gün önce izliyordum. tatile gittim bugün geldim şu anda polsat1 var izleniyor. ama 2 kayboldu. manuel tarattım onda da yok. akşam playboy be alemde bakarız.
sizin dediğiniz muhabbet farklımı?
polsat 1 ve polsat 2 diye bir ayrim mi vardi? hangileri bunlar?
polsat paketindeki kanallar..polsat 1-2 discovery,animal planet gibi
Aranızda animaux u açabilen var mı.Ne denediysem olmadı.Çok övdüler kanalı;ama izlemek nasip olmadı
yok abi izlenmiyor ben en son yazılımı attım nafile açılmıyor malesef
benim yumatu 8600 cihazım var bana yardımcı olursanız sevinirim. mesela emulu nedemek emusuz nedemek bazı kanalları açmak için ne yapmalıyım. hangi yazılımları kullanmalıyım. ilginize şimdiden teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: Goz\YasıM
hangi makinelerde...
arkadaşlar ben hispasat uydusunu izliyorum hemen hemen 6/7 aydır hic yazılım dahil atırmadım ve ayrıca 2 adet te 24 saat yayınları olan sex ve p.no yani sizede tavsiyem hispasat tır hotbört uydusuna fazla takılmayın istediğiniz en ünlü kanallar var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme