Şimdi Ara

★ ★ ★ PolyPad 9716/9708 HD Kullanıcıları Kulübü ★ ★ ★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
25
Favori
77.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: plasebo45

kesinlikle bu konu hakkında bi tuhaflık olduğu konusu dikkatimi çekmişti benimde. 16 gb bir hafızanın sadece 1 gb buna ayırmışsak eğer geriye kalan kısımı ne için kullanacağız merak ediyorum.bir çözümü yada sebebi olmalı bir futbol 399 mb bu kısıtlamadan dolayı yükleyemiyoruz açıklaması nedir bir bilen duyan

Arkadaşım bunun cevabı var yalnız üyelik isteyen bir adreste olduğu için bilmiyorum yazabiliyormuyum.Kısaca özetleyeyim.Tabletimizi önce rootluyoruz.Sonra MiniTool Partition Wizard programıyla istediğimiz gibi bölüyoruz.Kendi hafızası yeterli değilse bile (bizimki 8-16gb) hafıza kartına bile aynı işlemi uygulayabiliyoruz.Daha sonra Link2SD programıyla tol gösteriyoruz.Google de aratırsanız cevaplar mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: farbi

quote:

Orijinalden alıntı: plasebo45

kesinlikle bu konu hakkında bi tuhaflık olduğu konusu dikkatimi çekmişti benimde. 16 gb bir hafızanın sadece 1 gb buna ayırmışsak eğer geriye kalan kısımı ne için kullanacağız merak ediyorum.bir çözümü yada sebebi olmalı bir futbol 399 mb bu kısıtlamadan dolayı yükleyemiyoruz açıklaması nedir bir bilen duyan

Arkadaşım bunun cevabı var yalnız üyelik isteyen bir adreste olduğu için bilmiyorum yazabiliyormuyum.Kısaca özetleyeyim.Tabletimizi önce rootluyoruz.Sonra MiniTool Partition Wizard programıyla istediğimiz gibi bölüyoruz.Kendi hafızası yeterli değilse bile (bizimki 8-16gb) hafıza kartına bile aynı işlemi uygulayabiliyoruz.Daha sonra Link2SD programıyla tol gösteriyoruz.Google de aratırsanız cevaplar mevcut.

mantıklı geldi. evet şimdi bize bunu bu tablette ilkkez deneyecek bir gönüllü lazım :)

• veya uygulamaları yönet'ten SD karta taşı diyebilirsiniz uygulamaları...
    ayrıca topluca SD karta taşıyan uygulamalar da mevcut (not:widget'i olan uygulamalar SD karta taşınmaz, taşınırsa widgeti çalışmaz)

https://play.google.com/store/search?q=move+to+sd+card&c=apps
  • bnm tablet wifi ye bağlanıyyordu ama artık bağlanıyor ama internet ireşimi olmuyor neden ve cözüm aşamaları çabuk olursa sevinirim iyi akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cok_yasa_kamil

veya uygulamaları yönet'ten SD karta taşı diyebilirsiniz uygulamaları...
    ayrıca topluca SD karta taşıyan uygulamalar da mevcut (not:widget'i olan uygulamalar SD karta taşınmaz, taşınırsa widgeti çalışmaz)

Cok yasa kamil cok kolaymis aslinda ayarlar uygulamalar dan sd karta tasınıyormuş :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam arkadaşlar bugün tableti kullanmaya başlayalı 3 gün oldu.Tablette yaşadığım tek olumsuz olay sesteki cızırdamalar,catırdamalar.Örnek vericek olursam video izlerken,müzik dinlerken ses devamlı çatırdıyor, ılk jack cıkısından suphelendım ama kulaklığı çıkarınca kendı haporlorununde de son seste catırdama, cızırtı yaptıgını gördum.Kullandığım kulaklık ath-cks90 ohm degerı daha yuksek bı kulaklık kullanıyım dedım uzun suredır kullanmadıgım portapro mu denedım onda da sonuc aynı.Yani bu olay sadece ınternettekı vıdeolarda degıl tablete attıgım sarkılarda da gecerlı.Sorunun donanımsal degıl yazılımsal oldugunu dusunuyorum bu konu ıle ılgılı bır guncelleme var mı.

Not:tablete hıc guncelleme yapmadım kutudan cıktıgı gıbı devam ettım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: idurmus

quote:

Cok yasa kamil cok kolaymis aslinda ayarlar uygulamalar dan sd karta tasınıyormuş :-)

idurmus arkadaşım uygulamalar kısmında üstte sd kartta diye bir sekme var ona tıklayıp yanında tik olmayanlar var ise işaretleyip sd kart kısmına taşıyabiliriz.Ama sorun bu değil bir müddet sonra ne yaparsak yapalım ana bellek doluyor.Çünkü uygulamalar bir kısmını oradan kullanıyor.Onun için ana belleğin olduğu yerin hafızasını arttırmamız lazım.Ne bileyim 1gb değilde mesela 4gb ,6gb gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: farbi

quote:

Orijinalden alıntı: idurmus

quote:

idurmus arkadaşım uygulamalar kısmında üstte sd kartta diye bir sekme var ona tıklayıp yanında tik olmayanlar var ise işaretleyip sd kart kısmına taşıyabiliriz.Ama sorun bu değil bir müddet sonra ne yaparsak yapalım ana bellek doluyor.Çünkü uygulamalar bir kısmını oradan kullanıyor.Onun için ana belleğin olduğu yerin hafızasını arttırmamız lazım.Ne bileyim 1gb değilde mesela 4gb ,6gb gibi.

Haklısın tabı yoksa ne anladık 16gb olmasından

• arkadaslar ben guncelleme yapmadim.fakat youtube ye girebiliyorum.acaba son gelen cihazlar guncelleme yapilmismi geliyor?

• nt de 499 tl. internetten de alabilirsin.
  • beni de kulübe ekler misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan_woLky

bende bu tabletten almayı düşünüyorum bi kaç sorum var , mesela kablosuz fare ve klavye kullanabiliyomuyuz aparatı takma yeri varmı usb yani? yada kablolu klavye fare 2si aynı anda oluyomu ve birde merak ettiğm bişe var fare takınca ekrana fare imleci otomatikmi geliyo nasıl oluyo bu tabletlerde?

hocam usb değilde OTG diye bir sistem var bir ucunda usb aparatı var diğer ucuda tablet için ayarlanmış bir kablo.. anlayacağın harici usb destekli. bu OTG sistemi ile klavye mause joistik gibi şeyleri sorunsuz kullanırsın. helede en yakın biyerden çoklu usbsi olan bir kablo alırsan birden fazla ek cihazı tabletimize bağlayıp tadını çıkarabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themezarkabul01 -- 25 Kasım 2012; 3:30:14 >
  • arkadaşlar soruma cevap gelmedi.bu güncellemenin + sı nedir.yapmasak ne oluyor,yaparsak ne gibi bir değişiklik oluyor.

• iyi günler,
    fare ve klavye bağlamanın bir ayarı vs varmı? çünkü ben bahsettiğin şekilde bağladım ama görmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soar

quote:

Orijinalden alıntı: turan37

quote:

quote:

arkadaşlar ben de dün nt den 9716 aldım. kılıf hediyesi ile beraber.
    beni de kulübe ekleyebilirsiniz.

Hayirli olsun arkadasim. Kilif hediyesini merak ettim. Standli kiliflardan mi ve birebir uyumlu mu?

kılıf olarak praktica kılıfı veriyorlar. normal fiyatı 20 tl imiş.
    Arka kamera yeri yok. ön kamer yeri biraz farklı yerde biraz uğaşılırsa (kesme biçme) uygun hale gelir. boyut olarak uygun.

Peki hocam kilifi stand olarak kullanabiliyor musunuz?

kılıf stand olarak kullanılabiliyor. kılıf praktica kılıfı (nt'den alanlar için)

kılıfı bir kaç kesme ile poly'e uydurdum.

home tuşu, ses tuşları, ön ve arka kamera yerleri ve usb bağlantısı yerlerini keserek açtım. cihazı çıkarmadan her yerini kullanabiliyorum artık. orjinale yakın bir grünüm oldu.

bu kılıftan olan ve kesecek arkadaşlara kılıfın alt yüzeyi içinde mukavva var (arka kamera için) mukavva görüntüsü kamera yerinde görünüyor. siyah görüntü elde etmek için siyah bir kalemle (cd kalemi) mukavvayı bayoyabilirsiniz. maket bıçağı ile açılabiliyor.

ön kamera ve home tuşu yerlerini açarken dikkat edin kumaş altında sert plastik bir madde var zor kesiliyor.

ses tuşu ve usb bağlantı yerleri sadece kumaştan oluşuyor. kesmek kolay.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar ben de dün nt den 9716 aldım. kılıf hediyesi ile beraber.
    beni de kulübe ekleyebilirsiniz.

Hayirli olsun arkadasim. Kilif hediyesini merak ettim. Standli kiliflardan mi ve birebir uyumlu mu?

kılıf olarak praktica kılıfı veriyorlar. normal fiyatı 20 tl imiş.
    Arka kamera yeri yok. ön kamer yeri biraz farklı yerde biraz uğaşılırsa (kesme biçme) uygun hale gelir. boyut olarak uygun.

Peki hocam kilifi stand olarak kullanabiliyor musunuz?

kılıf stand olarak kullanılabiliyor. kılıf praktica kılıfı (nt'den alanlar için)

kılıfı bir kaç kesme ile poly'e uydurdum.

home tuşu, ses tuşları, ön ve arka kamera yerleri ve usb bağlantısı yerlerini keserek açtım. cihazı çıkarmadan her yerini kullanabiliyorum artık. orjinale yakın bir grünüm oldu.

bu kılıftan olan ve kesecek arkadaşlara kılıfın alt yüzeyi içinde mukavva var (arka kamera için) mukavva görüntüsü kamera yerinde görünüyor. siyah görüntü elde etmek için siyah bir kalemle (cd kalemi) mukavvayı bayoyabilirsiniz. maket bıçağı ile açılabiliyor.

ön kamera ve home tuşu yerlerini açarken dikkat edin kumaş altında sert plastik bir madde var zor kesiliyor.

ses tuşu ve usb bağlantı yerleri sadece kumaştan oluşuyor. kesmek kolay.

arkadaş ne saçma iş ya. böyle bi tbletenasıl orjinal kılıf ypmazlar. zorla elimize neşter tutuşturuyorlar ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: JETDEVRİYE

arkadaşlar soruma cevap gelmedi.bu güncellemenin + sı nedir.yapmasak ne oluyor,yaparsak ne gibi bir değişiklik oluyor.

konunun ilk mesajında yazıyor hocam

quote:

Merhaba sevgili PolyPad kullanıcıları,

PolyPad 9716 HD modelimiz için yeni bir güncelleme oluşturduk.

Güncelleme;

Facebook, twitter, chrome vb uygulamaların Google Play Store'dan indirilken problem olması
    Youtube ve Facebook sitelerine internet üzerinden giriş yapılamama ve kullanımama
    'Bağlantı zamana aşımına uğradı' hatası

problemlerine çözüm içermektedir.

Güncellemeyi yüklemek isteyenler:http://goo.gl/POhCc

adresinden ulaşabilirler.

İndirdiğiniz rar dosyasının içeriğini görebileceğiniz bir yere çıkarın.
    Klasör içindeki dosyaları mikro sd kartın ana dizinine(tablet hafızasına değil harici karta) atın ve tableti Home ve Power butonuna basarak başlatın.
    Güncelleme otomatik olarak yüklenecektir.

Keyifli kullanımlar.

@merdem44, hiç denemedim hocam... bilemiyeceğim

• 2 gün önce 9716HD modelini aldım.. şu an tek sorunum sd kartımı tanıtamıyorum cihaza.. neden olabilir arkadaşlar? elimde 2 gb kapasiteli vardı onu kullanayım istedim ama tanımıyor bir türlü.. netten sipariş verdim 16 gb için ama en azından güncelleme yapmak için şu an acilen bu sorunu çözmem gerek... yardımcı olabilecek?
  • Bende 9708 modelini almış bulunuyorum.İlk defa tablet kullanıyorum.Cep telefonumda ( ace2 ) istedigim gibi klasör olusturup oyun,tv-radyo,gazete vs.gibi uygulamaları icine atarak hem daha kolay kullanım hemde goruntu kirliliginden kurtuluyordum.Bunda bir turlu aynısını yapamadım,yani klasor olusturup icine uygulama kısayollarını atamadım.Bunun formülünü bilen varsa tarif edebilirmisiniz.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.