Şimdi Ara

★ ★ ★ PolyPad 9716/9708 HD Kullanıcıları Kulübü ★ ★ ★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
25
Favori
78.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran kenarlarında kasadan oynama oldu bende.Sizde de aynı şey oldu mu? Sanki ekran çıkacak gibi duruyor.Değişime gönderdim bakalım hayırlısı.
  • 9078 Cihazını alırsam OTG kabloyu bağlayıp,USB ethernet dönüştürücüsünü taksam ve ethernet kablosunu taksam interneti elde edermiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farbi

Ekran kenarlarında kasadan oynama oldu bende.Sizde de aynı şey oldu mu? Sanki ekran çıkacak gibi duruyor.Değişime gönderdim bakalım hayırlısı.

Bu kronik bir sorun benimkinde de var ama cok takmıyorum bu fiyata bu olur diyorum :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_pAncu

2 gün önce 9716HD modelini aldım.. şu an tek sorunum sd kartımı tanıtamıyorum cihaza.. neden olabilir arkadaşlar? elimde 2 gb kapasiteli vardı onu kullanayım istedim ama tanımıyor bir türlü.. netten sipariş verdim 16 gb için ama en azından güncelleme yapmak için şu an acilen bu sorunu çözmem gerek... yardımcı olabilecek?

Ust sınır 32gb ama belkide alt sınırda 4gb dir ben 2gb denemedim ama 4gb ve 32gb ve 500gb hdd yi okudu. 16 gb yi bir dene istersen.

• arkadaşlar uzman tv videolarını izleyebilen var mı?

• arkadaslar tableti bende aldim ancak sizin belirttiginiz gibi degil, urun ozellikle 500 tl fiyatla satilan bir urun yani ucuz sayilamayacak kadar pahali ancak performans kismi cok dusuk simdiye kadar yuklemis oldugum hic bir oyundan verim alamadim ki angry birds star wars gibi bir oyunda bile cihaz coook kasiyor kaldiki dead trager dan bahsetmiyorum bile, yani oyun oynamak icin almayi dusunuyorsaniz hic almayin derim. devam edecek olursak cihazin nasil bir kasasi varsa anlam veremedim sanki ekran disari cikacakmis gibi kenarlardan iceri disari oynamalar oluyor, ha ekrar parlakligi iyi diyebilirim o konuda cihaz verimli ancak bu ekrani ne icin kullanabileceksiniz onemli olan o. cihazi internetteki genel yorumlara bakarak aldim ancak cihaz gercekten anlatildigi gibi degil sorunsuz yapabildigi tek sey sanirim filikm izletmek onun icinde 500 tl gibi bir rakami vermeye gercekten gerek yok. bilemiyorum belki benim aldigim cihaz sikintili genel kullanicilar ne amacla kullaniyor yada hic oyun oynamismi onuda bilemiyorum ama cihaz verimli diyemeyecegim almak isteyen de varsa satmayi dusunuyorum 1 haftalik bir cihaz 450 tlye verebilirim. saygilar

• yazılan olumsuz yorumları anlamsız buluyorum.ben cihazı teknosadan 599 tl ye aldım bu fark olan 100 tl nin mi farkıdır maşallah cihaz taş gibi ne yüklersen yükle çatır çatır açıyor yüklüyor.kasada oynamamı oda neymiş allah aşkına.söyleyebileceğim tek şey ses sadece bu o kadar.arabama taktım ayrı bir aparatla ses sorununuda ses bombası taktım yolculuklarda çoluk çocuk film izliyor daha nasıl diyeyim.interneti cep telefonuna wifi ile bağlayıp kullanıyorum avea da 10 tl sınırsız hiç sorun yok siz boşa sorun arıyorsunuz 1500 tl verip gidip başka markalar alın bence.türkiye garantili alınabilecek en iyi cihaz.her anlamda kalite.hiç gördünüzmü 250 tl olan tabletlerdeki kaliteyide kıyaslıyorsunuz.gidip büyük marketlerde bakıp görün işçiliği.ben hakkını veriyorum doğrusu.

• 1 gunluk faturali satilik var bende 9708 HD İzmirdeyim almak isteyen ulasabilir 400 lira fiyatim.

• Evet arkadasim bir cok 250 tl ve altinda tableti inceledim bir tanesini aldim kullandim 6 ay kadar ve iste bu yuzden dedim ki bu urun bu fiyataysa onlardan farklidir ancak degilmis sadece ben yorumlara bakarak aldim bu urunu herkes toz pembe yazmis ole degil arkadasin belirttigi gibi ve benimde onceden soyledigim cihaz sadece sorunsuz bir sekilde ancak film izlettirebiliyor ama dedigim gibi belki benimkinde sorun vardir ne biliyim angry birds starwarsu yukleyip sorunsuz oynuyorum bende hic takilma olmuyor diyen varsa ve burada paylasirsada ciddi anlamda memnun olurum cunku aldigim yere gidip sikayette bulunabilirim en azindan

• quote:

Ekran kenarlarında kasadan oynama oldu bende.Sizde de aynı şey oldu mu? Sanki ekran çıkacak gibi duruyor.Değişime gönderdim bakalım hayırlısı.

quote:

Aynısı bendede vardı bende değişime gönderdim. Yarın tam bir ay olcak hala gelmedi. Cihazı nt mağazasından aldım ama keşke teknosadan alsaydım belki bukadar beklemezdim değişim için.
  • Arkadaşlar merhaba ben 3 gün önce aldım tableti teknosadan ve çok memnunum...fiyatına göre mükemmel bir tablet...apple kullanıcısı olmama rağmen hoşuma gitti...wireless yazıcı nasıl bağlarım bu tablete bilgisi olan var mı? şimdiden teşekkür ederim :)
  • Arkadaşlar herkese selam
    polypad 9716 aldım . benim sorunum; video ve müzik çalarken çıt çıt diye bir ses geliyor, bu sorunla karşılaşan ve çözen varsa bir yardımcı olabilirmi .
  • nt den 499 tl aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rimoteb

arkadaslar tableti bende aldim ancak sizin belirttiginiz gibi degil, urun ozellikle 500 tl fiyatla satilan bir urun yani ucuz sayilamayacak kadar pahali ancak performans kismi cok dusuk simdiye kadar yuklemis oldugum hic bir oyundan verim alamadim ki angry birds star wars gibi bir oyunda bile cihaz coook kasiyor kaldiki dead trager dan bahsetmiyorum bile, yani oyun oynamak icin almayi dusunuyorsaniz hic almayin derim. devam edecek olursak cihazin nasil bir kasasi varsa anlam veremedim sanki ekran disari cikacakmis gibi kenarlardan iceri disari oynamalar oluyor, ha ekrar parlakligi iyi diyebilirim o konuda cihaz verimli ancak bu ekrani ne icin kullanabileceksiniz onemli olan o. cihazi internetteki genel yorumlara bakarak aldim ancak cihaz gercekten anlatildigi gibi degil sorunsuz yapabildigi tek sey sanirim filikm izletmek onun icinde 500 tl gibi bir rakami vermeye gercekten gerek yok. bilemiyorum belki benim aldigim cihaz sikintili genel kullanicilar ne amacla kullaniyor yada hic oyun oynamismi onuda bilemiyorum ama cihaz verimli diyemeyecegim almak isteyen de varsa satmayi dusunuyorum 1 haftalik bir cihaz 450 tlye verebilirim. saygilar

bu cihazdan bende de var.sesi biraz az çıkıyor ama bence yeterli.kasma olayı yok şimdilik.bazı oyunları laptoplar bile kaldıramıyor.özelliğine göre.kasada da bende şimdilik bir problem görmedim.benim memnuniyetsizliğim 8 saatte şarj olması.ben internete girmek için aldım.fazla beklentim yok zaten.ilk android işletim sistemi kullanıyorum.androidden o kadarda iyi bir işletim sistemi değilmiş.rayına oturmamış bir yapısı var.tablettense onu da bilemiyorum.

• çıt çıt sesi çözünürlüğü düşük video seyrederken geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kediciler

quote:

Orijinalden alıntı: ozzoozgurozz

bendeki tabletin sorunları
    1) ekran cercevesi oynuyor sanki yerinden cıkcakmış gibi.
    2)tam şarjdan boşalırken %30 dan sonra 5 yada 10 dk içinde pil, tamemen bitiyor.
    3)ilk aldğımda cpu ayarlarında performans normal ve power saving varken güncelledikten sonra performans gitti.
    4)usbden şarj olduğu için cok zun bir sürede şarj oluyor hatta şarjda kullanırken sarjı azalıyor.
    5)ekranda birtane olü piksel var (bu sadece benim tablette sanırım ama pek problem olmuyor.)
    6) wifi çekim gücü rahatsız edecek biçimde düşük.
    7)toplam ram 816 olarak gösteriliyor.(diğer tabetlerde böylemi bilmiyorum 1gb denmesine rağmen)
    8)sesi çok az cıkıyor ve bi hışırtı sesi var sürekli.
    bunların dışında cok güzel bir cihaz performansı gayet yeterli ekranı mükemmel kaliteli bir kulaklıkla denedim ses iyi.

sizler ne düşünüyosunuz bu sorunların kaçı sizde var.

Benim cihazdada performans yok power saving ve normal var.

Ben birsey soracagim. Bu bluetooth klavyeli kiliflarin usbsi ile Klavyeyi tablete baglasak calisir mi? ama usb si klavyeyi sarj etmek icindir yaziyor.

Bahsettigim klavyeli kilif bu.
    http://www.hepsiburada.com/liste/trust-folio-siyah-klavyeli-ipad-kilifi/productDetails.aspx?productId=bs40496&categoryId=3013262

gitti gidiyor da 9.7'' klavyeli kılıf 43 tl.çinden getirtiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: prfwho

Arkadaşlar herkese selam
    polypad 9716 aldım . benim sorunum; video ve müzik çalarken çıt çıt diye bir ses geliyor, bu sorunla karşılaşan ve çözen varsa bir yardımcı olabilirmi .

bendede var ama her zaman olmuyor
  • 4.1 jeallybean için bir gelişme var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rimoteb

Evet arkadasim bir cok 250 tl ve altinda tableti inceledim bir tanesini aldim kullandim 6 ay kadar ve iste bu yuzden dedim ki bu urun bu fiyataysa onlardan farklidir ancak degilmis sadece ben yorumlara bakarak aldim bu urunu herkes toz pembe yazmis ole degil arkadasin belirttigi gibi ve benimde onceden soyledigim cihaz sadece sorunsuz bir sekilde ancak film izlettirebiliyor ama dedigim gibi belki benimkinde sorun vardir ne biliyim angry birds starwarsu yukleyip sorunsuz oynuyorum bende hic takilma olmuyor diyen varsa ve burada paylasirsada ciddi anlamda memnun olurum cunku aldigim yere gidip sikayette bulunabilirim en azindan

HD Video hiç denemedim ama Deadtrigger ve Zombiewood oyunlarını rahatça oynayabilliyorum, tek sevmediğim yanı wifi çekimi düşük(gerçi birçok Çinli tablette durum böyle) bataryası keşke biraz daha fazla gitse sanırım 4-4.5 saat kadar dayanıyor.

• Merhaba arkadaşlar bende yeni aldım ürünü ancak kafama takılan bir nokta oldu bu tablet java destekli internet sitelerini bende açmıyor.Örnek vericek olursam bir okey sitesine giripte orda okey oynayamıyorum.Acaba bu sorun giderilebilir mi yani benim ekstra birşey mi yapmam lazım
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.