Şimdi Ara

★ ★ ★ PolyPad 9716/9708 HD Kullanıcıları Kulübü ★ ★ ★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
25
Favori
78.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mercangage

Bende NT mağazalarından 9716 modelini alıp aranıza katıldım.Ama ekranımda bir adet ölü piksel çıktı. Mağazayı aradım fişiyle getirmemi istediler.Acaba değişim mi olur yoksa garantiye mi gönderirler?

bu soruya mağaza net bir cevap verecektir. ama mantıklısı değişimdir.
  • ÇIT ÇIT sesine çare bulan varmı , varsa söylesin güncelleme de yaptık geçmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercangage

Bende NT mağazalarından 9716 modelini alıp aranıza katıldım.Ama ekranımda bir adet ölü piksel çıktı. Mağazayı aradım fişiyle getirmemi istediler.Acaba değişim mi olur yoksa garantiye mi gönderirler?

benimde olü piksel ve ekran oynama sorunu vardı ne yapılmasını istiyosan yapıyolar ister değişim ister onarım ister iade fakat bende şöyle bir problem oldu cihazı bir ay dan fazla oluyor vereli hala servisten gelmedi arıyorum nt yi gelince ararız diyolar kapatıyolar telefonu. servis değişimi onaylarsa tabi değişim yapılcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prfwho

ÇIT ÇIT sesine çare bulan varmı , varsa söylesin güncelleme de yaptık geçmedi

Bende 3 gün önce aldım bu çıt çıt ses bendede var hopörler değişse acaba sorun kalkarmı ne yapalım servisemi versek arkadaşlar ne dersiniz?
  • Çıt cıt sesi nedeniyle benim hoparlörler değişti ama sorun ortadan kalkmadı. Yazılımsal bir sorun herhalde. Bunun dışında açılmada sorun yaşatan açma kapama düğmeside değiştirdiler. Ekran oynamasına cözüm olarakta elranı yapıştırdılar. Cıtcıt ve %30 sonrası hızla tükenen pil dışında bir sorun yok gibi.
  • Arkadaşlar bende tablet almak istiyorum ve bugün satürde poly pad C7200 gördüm özellikleri hoşuma gitti.

Şimdi 9716/9708 bu modeller ile C7200 arasında ne gibi farklar var, hangisini önerirsiniz.

Birde bunlarla sokakta nasıl internete girerim, wifi harici, telefonla telefonun şebekesinden giriyoruz tama ama bununla nasıl olacak anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalamara98

aliexpress.com güvenilir mi? sanki ben önceden bakarken farklı şeyler duymusutm

Güvenilirliği konusunda hiç bir şüpheniz olmasın arkadaşlar.Gelmeyen ürünlerinizin parasını iade alıyorsunuz.Yani satıcı fake çıksa bile paranız yanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tostmania

Arkadaşlar bende tablet almak istiyorum ve bugün satürde poly pad C7200 gördüm özellikleri hoşuma gitti.

Şimdi 9716/9708 bu modeller ile C7200 arasında ne gibi farklar var, hangisini önerirsiniz.

Birde bunlarla sokakta nasıl internete girerim, wifi harici, telefonla telefonun şebekesinden giriyoruz tama ama bununla nasıl olacak anlamadım.

Telefonunuzun internetini paylaşıma açarsanız olur arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farbi

quote:

Arkadaşlar bende tablet almak istiyorum ve bugün satürde poly pad C7200 gördüm özellikleri hoşuma gitti.

Bunun nasıl yapılacagı hakkında bilgim yok, eğer yardımcı olursanız yapmaya çabalarım.
  • quote:

quote:

quote:

Bunun nasıl yapılacagı hakkında bilgim yok, eğer yardımcı olursanız yapmaya çabalarım.

İnternetten cep telefonunun internetini paylaşıma açma diye aratırsan cevap bulabilirsin.Kablosuz bağlantı ayarlarında olacak.Telefon modelini internete girersen mutlaka çıkacaktır karşına.Kolay gelsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İnternetten cep telefonunun internetini paylaşıma açma diye aratırsan cevap bulabilirsin.Kablosuz bağlantı ayarlarında olacak.Telefon modelini internete girersen mutlaka çıkacaktır karşına.Kolay gelsin.

sağol buldum ama telefonum kötü galiba indirdigim programlar açılmıyor.

Size şunu sorayım biliyorsanız eger, polypad C-7200 iyimidir (ekran boyutu önemli değil).

• quote:

Orijinalden alıntı: zagor72

Çıt cıt sesi nedeniyle benim hoparlörler değişti ama sorun ortadan kalkmadı. Yazılımsal bir sorun herhalde. Bunun dışında açılmada sorun yaşatan açma kapama düğmeside değiştirdiler. Ekran oynamasına cözüm olarakta elranı yapıştırdılar. Cıtcıt ve %30 sonrası hızla tükenen pil dışında bir sorun yok gibi.

Hocam o zaman servise vermenin bi anlamı yok böyle kullanıcaz hocam servis peki bu ses için birşey demedi mi?

Bende şarjı kontrol amaçlı %30 un altında ne olucak diye denedim gerçekten %30dan sonra çok çabuk bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 4 Aralık 2012; 19:39:09 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sağol buldum ama telefonum kötü galiba indirdigim programlar açılmıyor.

Size şunu sorayım biliyorsanız eger, polypad C-7200 iyimidir (ekran boyutu önemli değil).

Poly pad c5500 kullandım 7200 konusunda bilgim yok arkadaşım kullanan arkadaşlar cevap yazacaklardır.

• Arkadaşlar Merhabalar
    Polypad 9716 HD modelini NT internet sitesinde 499 TL yazıyor.NT'den Satın Alan var mı?
    İnternet üzerinden Satın Alan varsa ne zaman yolluyorlar ve güvenilir mi sizce bakmadan almak?
    Ayrıca Mağaza Fiyatı nedir bilginiz var mı?
    Şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453

Arkadaşlar Merhabalar
    Polypad 9716 HD modelini NT internet sitesinde 499 TL yazıyor.NT'den Satın Alan var mı?
    İnternet üzerinden Satın Alan varsa ne zaman yolluyorlar ve güvenilir mi sizce bakmadan almak?
    Şimdiden teşekkür ederim

geçen hafta ben de NT sitesinden aldım ve 2 gün içinde elime ulaştı.. herhangi bir sıkıntı yok.. sanırım mağaza fiyatı da aynı..
  • Ben bu kadar ilgisiz bir müşteri hizmetleri görmedim 3 defa mesaj attım hiç birine dönüş yapmadılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453

Arkadaşlar Merhabalar
    Şimdiden teşekkür ederim

1ay kadar önce500liraya aldım, bence gidin mağzadan alın, hatta almadan önce inceleyin, birsorun varsa iade ile uğraşmazsınız.
  • 9716hd ile 3g modem deneyen oldumu? şu model modem kesin çalışıyor deselerde bizde rahatça gidip alsak... 3G modem kullanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mierdogan

9716hd ile 3g modem deneyen oldumu? şu model modem kesin çalışıyor deselerde bizde rahatça gidip alsak... 3G modem kullanan var mı?

ilk sayfada hangi marka hangi model 3g modem uyumlu listesi var. Hatta araştırırsan 3g modem kullanıldığı test videosuda vardı.
  • 9716hd videosu yok başka bir model için var ben Avea hariç diğer operatorlerdeki modemleri denedim girmiyor yani modem bağlanıyor ama tablet hata veriyor... Baglananlar video veya model söyleseler iyi olacak ayrıca o listedeki hiç bir modemi bulamadım alayı tedavülden kalkmış birtek mf190 zar zte onuda denetmiyorlar.

Deneyen kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.