Şimdi Ara

★ ★ ★ PolyPad 9716/9708 HD Kullanıcıları Kulübü ★ ★ ★ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
25
Favori
78.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabletine virüs programı yükleyen varmı.ben aldığım şekilde kullanıyorum.acaba virüs falan bulaşırmı bu android sistemli tabletlere.?
  • Arkadaslar dun playdan 4-5 program indirdim facebokk gibi basit seyler bugun actigimda playden bisi indiremiyorum baglati hatasi diyip sayilar yaziyo uyariekraninda ne yapmam gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sorumda arkadaslar menu disinda format atmak yada ayni seymi tablette android de bilmiyorum fabrika ayarina donmek

• Merhaba arkadaşlar,

Ben de cuma akşamı polypad 9716hd aldım.

Tab lara ilk geçişim henüz çok bilgili sayılmam; mesajlarda gördüğüm problemlerle ilgili aldıktan sonra bendeki birkaç ayrıntıyı paylaşıyorum:

-yazılım güncellemeden önce 2 youtube video seyrettim, sesi açtım anılan cızırtı olmadı,
    -ekran benim de biraz oynuyor fazla önemli olmayabilir,
    -nt hediye practica kılıfı güzel ama işcilik yapmalıyım,
    -dokunmatiği cep tel um lgp350 den sonra düşündüğüm kadar iyi değpilmiş, (belki tab lar bu bilmiyorum)

-daha kötüsü az önce laptop umdan mesajı yazdığım sırada, ekranda yazılarda mavi gölgelenme olmuş, kilitlendi. daha önce hiç bu olan var mı?
    sanırım bu iade-değiştirme nedeni olabilir -gerçi kılıfa sokup çıkardıkça ekranın çizilmiş olduğunu gördüm

--
    Selam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderbeyef -- 10 Aralık 2012; 9:31:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nizzzzzy

Arkadaslar dun playdan 4-5 program indirdim facebokk gibi basit seyler bugun actigimda playden bisi indiremiyorum baglati hatasi diyip sayilar yaziyo uyariekraninda ne yapmam gerek

Birkaç kez tekrarlayın sorun çözülecektir, arasıra hata veriyor. 4.1 konusunda gelişme var mı?
  • Klavyeli kılıf arıyorum varmı bulabilen acaba çok acildir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: videolarim

Klavyeli kılıf arıyorum varmı bulabilen acaba çok acildir ?

nt nin greentech var. ürünü alırken aldım 39tl.
  • PolyPad 9716 HD modelini çok beğendim... teknosada 599 tl NT de 499 tl teknosada biraz pahalı olduğu için Nt den almayı düşünüyorum Tavsiyeleriniz Nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgamer -- 11 Aralık 2012; 19:30:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak-2001

PolyPad 9716 HD modelini çok beğendim... teknosada 599 tl NT de 499 tl teknosada biraz pahalı olduğu için Nt den almayı düşünüyorum Tavsiyeleriniz Nedir?

mesajıma cevap verir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgamer -- 11 Aralık 2012; 19:31:12 >

• quote:

quote:

PolyPad 9716 HD modelini çok beğendim... teknosada 599 tl NT de 499 tl teknosada biraz pahalı olduğu için Nt den almayı düşünüyorum Tavsiyeleriniz Nedir?

akıl var mantık var nerde ucuzsa ordan alıcaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kediciler

quote:

quote:

ntden alcaksan iyice kontrol et öyle al tableti yorumlardan cok karşılasılılan problemleri iyice kontrol et çünkü ben değişim için verdim 6 haftayı geçti hala değişim yapmadılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzoozgurozz

quote:

quote:

quote:

ntden alcaksan iyice kontrol et öyle al tableti yorumlardan cok karşılasılılan problemleri iyice kontrol et çünkü ben değişim için verdim 6 haftayı geçti hala değişim yapmadılar.

Peki teknosadan mı almam lazım yoksa NT den mi sizce hangisi? Ben öğrenciyim Tekirdağ da yaşıyorum. 6. Sınıfa gidiyorum bu tablet hakkında ses cızırdaması falan yorumlar yapılmış. Doğrusu başka hangi tabletleri önerirsiniz özellikleri oyun oynayan biliyim office programı açabiliyim internete girebiliyim. Ekranı. Büyük. Olsun kaliteli bir şey olsun maximum fiyat sınırım 600 tl önerilerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgamer -- 11 Aralık 2012; 22:25:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar tabletle uzman tv videolarını izleyebiliyor musunuz.?

• İzlenmiyor simdi denedim doluyo ama izlenmiyo

• Selam,

Arkadaşlar, geçen Cuma ürünü aldım ama kullanmayı düşünmüyorum, hemen elimden çıkarıyorum. 480 tl ye nt hediye kılıfıyla satışa verdim, isteyen varsa mail adresimden ulaşabilir: onderbeyefatgmail.com.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-polypad-9716-hd-5-gunluk-107993950/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: idurmus

Arkadaşlar tabletle uzman tv videolarını izleyebiliyor musunuz.?

bende izleyemedim uzman tv yi.acaba niye izleyemiyoruz..?

• İzleyemezsiniz Mozilla Firefoxu İndirin google playden sonra Firefox'u açmayı deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgamer -- 12 Aralık 2012; 14:14:06 >
  • Digi.fotograf makinasindan fotolarimi tablete nasil atabilirim.otg kablosuyla bagliyorum fakat tablet kendi otomatik almiyor.fotolari nasil cek diyebilirim.?

• Pili yuzde yuz sarj edebilen varmi?beim pil 10 saat sarjda tutuyorum hala yuzde yetmisbes sajli diyor.ne yapmamiz gerekiyor acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozzoozgurozz

quote:

quote:

quote:

Peki teknosadan mı almam lazım yoksa NT den mi sizce hangisi? Ben öğrenciyim Tekirdağ da yaşıyorum. 6. Sınıfa gidiyorum bu tablet hakkında ses cızırdaması falan yorumlar yapılmış. Doğrusu başka hangi tabletleri önerirsiniz özellikleri oyun oynayan biliyim office programı açabiliyim internete girebiliyim. Ekranı. Büyük. Olsun kaliteli bir şey olsun maximum fiyat sınırım 600 tl önerilerinizi bekliyorum...

Mesajıma cevap verir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.