Şimdi Ara

★ ★ ★ PolyPad 9716/9708 HD Kullanıcıları Kulübü ★ ★ ★ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
25
Favori
78.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bende dün polypad 9716 aldım nt den birkaç sorunum var

facebook a giremiyorum

google play store den hiçbirşey indiremiyorum(slideME Marketten indiryor ama)

youtube giremiyorum

yardımcı olursanız sevinirim
  • Fabrika ayarlarina don facebooku guncelle digerleri duzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: YusufKara

Arkadaslar digitürk play i kullanan var mı? sorun oluyor mu? tesekkurler

Arkadaşım digiturkplay de bende donma yaptı.Digitürk ün müşteri hizmetlerini aradım(digiturkplay departmanıyla) izleyemediğimi söyledim.Androidin versiyonuyla alakalıymış benimki 4.0.3 idi.Baktılar 4.0.3 e uyumlu değil yazılım dediler.Ekleyeceğiz dediler.Bir sonraki yazılımı çıkarırken ona uygun hale getiriyorlar digiturkplayi.Sizdeki versiyonu bildiriseniz digiturke bir sonraki yazılımda hallediyorlar.
  • Flash player aldigimizda yuklu mu geliyor.ben hala tablete flash var mi yok mu anlayamadim bazi videolar bazi oyunlar aciliyor gerci ama siteden siteye degisiyor. Mesela uzman tv videolari acilmiyor.

• arkadaslar tabletin destekledigi internet hızi ne kadar? (Mesela 7.2 mbps)

• quote:

Orijinalden alıntı: kalamara98

arkadaslar tabletin destekledigi internet hızi ne kadar? (Mesela 7.2 mbps)

Tabletin destelediği hız olmaz, en azından içinde simkart yuvası olmayan için olmaz, bağlantınız ne kadar hızlıysa o kadar hızlı bağlanırsınız ama kablosuz bağlantı mesafesi açık alanda 15-20mt kadar
  • Millet lokasyonu yani bulundugumuz yeri nasil secicez?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunes1993 -- 18 Aralık 2012; 13:50:16 >
  • Mesela vınn 43 mpbs desteklıyosa tabletten 43 mbps ıle baglanabılıor musun

• quote:

Orijinalden alıntı: kalamara98

Mesela vınn 43 mpbs desteklıyosa tabletten 43 mbps ıle baglanabılıor musun

Vınn desteklemiyor tablet alacaklar dikkat etsiin bu konuda e353 denedim desteklemedi.
  • EA oyunlarinda 5002 server error veriyor nasil duzelticez

• Arkadaslar selam
    Bende 2aydir kullaniyorum bir problem yok.yalnizca wifi cekimi dusuk.
    Aranizda turkcell e dergi programi kullanan oldu mu bilmiyorum ama cok guzel bir uygulama android telefonumda kullaniyorum.ancak polypad 9716 ile play google markete girdigimde uygulama bulamiyor ayrica disardan indirip kurdugumda calismiyor. Herpa ya yazdim ama 2 aydir cevap gelmedi. Cozumu bilen var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: logosmind

Arkadaslar selam
    Aranizda turkcell e dergi programi kullanan oldu mu bilmiyorum ama cok guzel bir uygulama android telefonumda kullaniyorum.ancak polypad 9716 ile play google markete girdigimde uygulama bulamiyor ayrica disardan indirip kurdugumda calismiyor. Herpa ya yazdim ama 2 aydir cevap gelmedi. Cozumu bilen var mi?

Muhtemelen Tabletin romu veya android sürümü desteklemiyordur.Herpa 4.1 jelly bean çıkarsada yüklesek.(bende bu cihazdan alcam memnun musun? oyun kalitesinden ve hangi sorunlar var cihazda cevabını bekliyorum...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak-2001

quote:

Orijinalden alıntı: logosmind

Arkadaslar selam

Muhtemelen Tabletin romu veya android sürümü desteklemiyordur.Herpa 4.1 jelly bean çıkarsada yüklesek.(bende bu cihazdan alcam memnun musun? oyun kalitesinden ve hangi sorunlar var cihazda cevabını bekliyorum...)

O konuda bisey diyemiyorum . Telefonumda 2.3.4 var.ben memnunum birkac oyun da kurdum.problem cikarmadi .ama esasen kitap okumak icin aldim .oyun konusunda cok yorum yapamiycam.bende ses ve ekran boslugu problemi yok

• Arkadaşlar, wireless çekimi gerçekten yazıldığı kadar kötü mü ?
    http://www.youtube.com/watch?v=E5HUCPIqbrI
    buradaki incelemede o kadar kötü görünmüyor, 7. dakikadan itibaren izleyebilirsiniz, hatta modemin bir kat aşağı da olduğu söylenmiş. (her ne kadar incelemedeki 9708 olsa da o kadar fark edeceğini düşünmüyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmbl

Arkadaşlar, wireless çekimi gerçekten yazıldığı kadar kötü mü ?
    http://www.youtube.com/watch?v=E5HUCPIqbrI
    buradaki incelemede o kadar kötü görünmüyor, 7. dakikadan itibaren izleyebilirsiniz, hatta modemin bir kat aşağı da olduğu söylenmiş. (her ne kadar incelemedeki 9708 olsa da o kadar fark edeceğini düşünmüyorum)

Doğru wirelless çekimi diğer iyi cihazlara göre zayıf, yani 1500tl'lik note 10.1 ile kıyaslarsanız fark var. Ama kesinlikle çok kötü değil. Eğer 2-3 kat aşağıdaki bir kablosuz ağa bağlanacaksanız belki sıkıntı çıkartır, evde arasında wirelless ile 3 duvar olan bir odada (yaklaşık 2 kata tekabül eder) 1diş olarak bağlanıyor
    Bence fiyat-performans olarak çok başarılı

• Bencedeguzel bi cihaz alinir tavsiye ederim

• 4.1 jelly bean icin bir gelisme yok mu arkadaslar herpa destek sayfasinda daha bir gelisme gormedim tablet satilsin diye salladilar mi acaba guncelleme haberini

• quote:

Orijinalden alıntı: numenorian

4.1 jelly bean icin bir gelisme yok mu arkadaslar herpa destek sayfasinda daha bir gelisme gormedim tablet satilsin diye salladilar mi acaba guncelleme haberini

yılbaşından sonra diye okumuştum bir sitede ama aslı astarı var mı ben de bilemiyorum.

bu arada hafıza kartı deneyen oldu mu hiç bu modelde ? 32 gb kadar desteklediği yazıyor. eskiden cep telefonlarına sınır kartı takınca yavaşlama/geç açılma oluyordu. tabletler de böyle bir sorun olur mu max desteklediği kartı taksak ? (cehaletimi mazur görün )

• quote:

Orijinalden alıntı: kmbl

quote:

Orijinalden alıntı: numenorian

4.1 jelly bean icin bir gelisme yok mu arkadaslar herpa destek sayfasinda daha bir gelisme gormedim tablet satilsin diye salladilar mi acaba guncelleme haberini

yılbaşından sonra diye okumuştum bir sitede ama aslı astarı var mı ben de bilemiyorum.

bu arada hafıza kartı deneyen oldu mu hiç bu modelde ? 32 gb kadar desteklediği yazıyor. eskiden cep telefonlarına sınır kartı takınca yavaşlama/geç açılma oluyordu. tabletler de böyle bir sorun olur mu max desteklediği kartı taksak ? (cehaletimi mazur görün )

Class10 olarak belirtilen, hızlı hafıza kartlarından alırsanız sıkıntı olmaz, yavaşlamaz makine

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.