Şimdi Ara

★ ★ ★ PolyPad 9716/9708 HD Kullanıcıları Kulübü ★ ★ ★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
25
Favori
78.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mierdogan

9716hd videosu yok başka bir model için var ben Avea hariç diğer operatorlerdeki modemleri denedim girmiyor yani modem bağlanıyor ama tablet hata veriyor... Baglananlar video veya model söyleseler iyi olacak ayrıca o listedeki hiç bir modemi bulamadım alayı tedavülden kalkmış birtek mf190 zar zte onuda denetmiyorlar.

Deneyen kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim

Tesekkurler

avea jet taraftar modemleriyle süper tak çalıştır olarak çalışmakta. ben çok memnunum
  • Bende artık 9716 HD kullanıcısı oldum nt mağazasından aldım 499 TL'ye şuanda klavyeli kılıf arıyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek varsa lütfen dönüş yaparsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: videolarim

Bende artık 9716 HD kullanıcısı oldum nt mağazasından aldım 499 TL'ye şuanda klavyeli kılıf arıyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek varsa lütfen dönüş yaparsanız sevinirim.

Hocam bi hopörlerini denermisin bi kaç oyun aç yada müzik video böle çıt çıt bi ses geliyor garip sende varmı dikkatli bi bakıp yazarmısın? Her cihazda varmı sorun acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seas79

quote:

Bende artık 9716 HD kullanıcısı oldum nt mağazasından aldım 499 TL'ye şuanda klavyeli kılıf arıyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek varsa lütfen dönüş yaparsanız sevinirim.

Hocam bi hopörlerini denermisin bi kaç oyun aç yada müzik video böle çıt çıt bi ses geliyor garip sende varmı dikkatli bi bakıp yazarmısın? Her cihazda varmı sorun acaba?

Çok az bi çıt diye ses geliyor son ses müzik açtığımda hocam birde klavyeli kılıf nerden alabilirim çok acil lazımda ?
  • quote:

quote:

quote:

Çok az bi çıt diye ses geliyor son ses müzik açtığımda hocam birde klavyeli kılıf nerden alabilirim çok acil lazımda ?

Forumda vardı bi arkadaş yazmıştı darty deymi vallah tam hatırlamıyorum klavye hakkında yazmıştı bi kaç sayfa geride bak istersen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 6 Aralık 2012; 15:01:31 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Forumda vardı bi arkadaş yazmıştı darty deymi vallah tam hatırlamıyorum klavye hakkında yazmıştı bi kaç sayfa geride bak istersen...

Bulamadım hocam klavyeli kılıf arıyorum düzgün bi şekilde varsa lütfen link verirseniz sevinirim acildir.

• 9716 almayi düşünüyorum da bilgi vermenizi rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polypad 8216HD

Arkadaşlar bende bu modeli düşünüyorum aranızda kullanan ve burada adı geçen model ile ne gibi farkı var acaba.
  • Arkadaşlar Polypad 9716 da G sensör var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

Arkadaşlar Polypad 9716 da G sensör var mıdır?

Var tabide hocam.
  • slm bende poly pad 9716 hd kullanıcısıyım ama nete nasıl gireceğeimi bilmediğim için pişmanım bana yardım edin ltf nasıl bağlanılır ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deli_er -- 6 Aralık 2012; 23:24:10 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

Arkadaşlar Polypad 9716 da G sensör var mıdır?

Var tabide hocam.

Saol hocam yarın nt ye gidip alıyorum tableti. İyi oyun oynanıyor mu ekran kalitesi nasıl falan bilgi verirseniz sevinirim.

• Arkadaslar, ben 9716 kullaniyorum. Geçen hafta aldim tableti. Açıp kapattıktan sonra tüm uygulamalarım ve özelleştirdiğim giriş ekranım yok oldu. Bunu engellemek için ne yapabilirim?

• ya arkadaşlar polypad 9716 yı alışımın 3.günü şuan ve tablet açılmıor. açma tuşunua basıorum android amblemi gidip geliyor bu şekilde 1 saat bekledim açılması için ama yine açılmadı ne yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: themezarkabul01

ya arkadaşlar polypad 9716 yı alışımın 3.günü şuan ve tablet açılmıor. açma tuşunua basıorum android amblemi gidip geliyor bu şekilde 1 saat bekledim açılması için ama yine açılmadı ne yapmam lazım ?

hdmı girişinin sol tarafında reset deliği var ordan bi iğne sokup reset çek en az iki saat şarj olmadanda açma düzelme ihtimali yüksel ama garanti değil. Bu arada e353 modemini okutabilen varsa çözümü yazarsa çook makbule geçecek agalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKINCI46 -- 8 Aralık 2012; 1:03:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINCI46

quote:

Orijinalden alıntı: themezarkabul01

ya arkadaşlar polypad 9716 yı alışımın 3.günü şuan ve tablet açılmıor. açma tuşunua basıorum android amblemi gidip geliyor bu şekilde 1 saat bekledim açılması için ama yine açılmadı ne yapmam lazım ?

hdmı girişinin sol tarafında reset deliği var ordan bi iğne sokup reset çek en az iki saat şarj olmadanda açma düzelme ihtimali yüksel ama garanti değil. Bu arada e353 modemini okutabilen varsa çözümü yazarsa çook makbule geçecek agalar.

müdür ben işlemler bölümünden bi işlemi durdurdum. bu işlemi durdurursanız bazı şyleriniz düzgün çalışmayabilir dedi yinede durdurdum. durdurmamın sebebide uygulamalarım açılmıordu avaba engel olan işlem bu mu diyip durdurdum. sonra kappatım tekrar açmaya bastım dahada açılmadı olay bu

• quote:

Orijinalden alıntı: prfwho

ÇIT ÇIT sesine çare bulan varmı , varsa söylesin güncelleme de yaptık geçmedi

Ben herpa sitesindeki güncellemeyide yükledim düzelmedi, geri verdim cihazı.
  • gta vice city kurup oynayabilen oldu mu ?
  • Bende bugun aldim arkadaslar daha acmadim 2 saate acacam ama kilif bulamadim varmi alabilecegimiz kiliflar

• Kilif olarak nt magazasininin hediye olarak verdigini kullaniyorum pratica nin kilifi zaten tam oturmuyor ama is goruyor.Cit cit sesi yazilimsal kesinlikle muzikcalar olarak winampi kullaniyorum kendi playerina nazaran daha iyi ve o ses azaliyor ozellikle kulaklikla kullanimda ben epey bi fark gozlemledim.Bu gun marmara forum teknosada gordum 599 tl fiyati vardi.yanarimda ekran cozunurlugune yanarim su tablette ne olurdu 1280x800 olsaydi anlamadim gerci sarzini goz onune alirsak daha hizli pil tuketimine yol acicakti ben alali 2 haftadan fazla oldu + ve - leri:

+ lari

-bu fiyata donanim olarak gercekten cok guclu antutu benchmarkta 11000 puanlarin ustunde yani orta ust seviyedeki pek cok tabletle kafa kafaya kaldi ki digerlerinin fiyatiyla iki tane 9716 alinir
    -donma, kilitlenme isteyipte acamadigim uygulama oyuna rastlamadim
    -ips panel gercekten farkediliyor her acidan goruntu mukemmel
    -klavyesi kullanisli dokunmatigi cok hassas
    -otg ozelligi mukemmel ios gibi kapali sistemlere karsi olan biri olarak cok hosuma gitti
    -tasarim olarakta ince sade ve sik gorunusu arkadaslarimin ilgisini cekiyo markali pahali bisi zannetti cogu

Gelelim eksilerine

-Bu kisiden kisiye degisir ama yukarida da bahsettim gibi ekran cozunurlugu bu yanlis anlasilmasin ekrani ole piksel piksel de degil hani gozum doysun misali:-)
    -hoparlor kalitesi daha iyi olabilirdi xperie neo v ile ayni ses duzeyine sahip ve son seviyedeki ses catlamalari ama ben bunun kesinlikle yazilimsal oldugunu dusunuyorum iyi bir guncellemeyle duzelir
    -pili cok entresan yuzde otuzdan sonrasini dusunmeyin hemen takin sarza cok garip ne yapsam hizli dususunu engellyemedim
    -wifi cekim gucu zayif geldi bana gerci cektigi yerde de tam cekiyo somuruyo resmen:-) ama modemim baya bi eski 54 mbps baska modemle de denemedim

Simdilik kisisel gozlemlerim bunlar bircok arkadasta ki ekranda oynama sorununa henuz rastlamadim tabletten oldukca memnunum pc nin yuzune bakmaz oldum androidin butun nimetlerinden yararlanabiliyorum buraya kadar her sey tastamam ama sormak istediklerim de

- Halen ustunden cikan koruyucu filmle kullaniyom cok kalin goruntuyu ve dokunmatigi engelleyebiliyo bugun gezdim ama uyumlu film bulamadim herpanin sitesinde de mevcut degil
    - 4.1 jelly bean gelicek diye duymustum bir gelisme var mi

Simdilik goruslerim bunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numenorian -- 9 Aralık 2012; 0:31:59 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.