Şimdi Ara

★ ★ ★ PolyPad 9716/9708 HD Kullanıcıları Kulübü ★ ★ ★ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
25
Favori
78.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemka2012

Az önce Herpa ile görüştüm. Cihazın orijinalinde 4,1 versiyonunun çıktığını, testlerini yaptıklarını ve hatalar olduğunu, insanımızın en ufak şeyde şikayetçi olup agresifleştiğini :) bu nedenle hataları düzelten yamaların beklendiğini, testler sonucunda bu hatalardan arınıp 4.1 versiyon sunulacak hale gelince de sunacaklarını söylediler.

Ucu açık bir cevap.

Peki mutlaka sunacak mısınız dedim. Sunulmaması çok düşük bir ihtimal dediler...

Tarih yok. Çin'deki firmanın hataları giderme olasılığını bekleyeceğiz...

Bu cihazı almak için kullanıcılara bir sorum var: Cihazın üzerindeki versiyonda 4,1 olmadığını hissettiren eksiklikler var mı? Üzerindeki versiyona güncelleme gelmezse de bu şekilde kullanılamaz mı? Ne dersiniz?

Sıkıntı yok, 4.0.3 ile de kullanılıyor ama keşke 4.1 gelse de en son sürümünü kullansak istiyoruz, zaten başkada güncelleme gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: anakondapower

quote:

Orijinalden alıntı: cemka2012

Az önce Herpa ile görüştüm. Cihazın orijinalinde 4,1 versiyonunun çıktığını, testlerini yaptıklarını ve hatalar olduğunu, insanımızın en ufak şeyde şikayetçi olup agresifleştiğini :) bu nedenle hataları düzelten yamaların beklendiğini, testler sonucunda bu hatalardan arınıp 4.1 versiyon sunulacak hale gelince de sunacaklarını söylediler.

Ucu açık bir cevap.

Peki mutlaka sunacak mısınız dedim. Sunulmaması çok düşük bir ihtimal dediler...

Tarih yok. Çin'deki firmanın hataları giderme olasılığını bekleyeceğiz...

Bu cihazı almak için kullanıcılara bir sorum var: Cihazın üzerindeki versiyonda 4,1 olmadığını hissettiren eksiklikler var mı? Üzerindeki versiyona güncelleme gelmezse de bu şekilde kullanılamaz mı? Ne dersiniz?

Sıkıntı yok, 4.0.3 ile de kullanılıyor ama keşke 4.1 gelse de en son sürümünü kullansak istiyoruz, zaten başkada güncelleme gelmez

Cihazı root yapabiliyor musunuz? Artes'in konusunda ArtesTeknik root yapmanız garanti dışı bırakmaz rahat olun demiş. Bu cihazda böyle bir durum var mı? Root yapıp istediğimiz herşeyi yükleyebiliyor muyuz?

• Ben bir yerde görmüştüm arkadaşlar herpa'nın yetkilisi söylüyordu. 4.1 yaması yıl başında '' 1-2-3 ocak'' ta gelicektir yıl başı hediyesidir :) diye yazmışlardı. Umarım yıl başında gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtakanOzerr

Ben bir yerde görmüştüm arkadaşlar herpa'nın yetkilisi söylüyordu. 4.1 yaması yıl başında '' 1-2-3 ocak'' ta gelicektir yıl başı hediyesidir :) diye yazmışlardı. Umarım yıl başında gelir.

Yetkililer gerekli açıklamayı internet sitesine koymazsa, forumlara açıklama göndermezlerse böyle şehir efsanesi olur işte :)

Efsaneler böyle uzar gider:

Bizim bi arkadaşın arkadaşı Herpa'dan üst düzey yetkiliyi tanıyor. Adam zaten 4.1'in bi farkı yok, güncelleme yapmayacağız demiş

Telefonla aradım konuştum. Bizim insanlar agresif. Bu nedenle çıkmış versiyona güvenmiyoruz. Bi 6 ay test edelim. sonra halen bu ürünü kullanan varsa veririz dedi.

Güncelleme gelecekmiş, yoldaymış. Aradım öyle dediler...

Güncelleme gelmeyecekmiş. Ürün özellikleri kaldırmıyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 26 Aralık 2012; 11:13:27 >

• Uzman tv videolari neden acilmiyor.? Yapcak birsey yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunes1993

Uzman tv videolari neden acilmiyor.? Yapcak birsey yok mu

firefox yada chrome indir açılır..
  • quote:

Dostum Dolphin browser indir çok kullanışlıdır hiç bir videoda sorun yaşamadım
  • Facebook sayfalarına foto koymuşlar 4.1.1 deneme sürümü bitmek üzere diye...
  • Beyler ürün dün elime geçti. Wifi sıkıntısı gerçekten çok kötü yan odadan zor çekiyor. OTG kablodan usb girişli anten takarak bu sorunu çözebilirmiyiz http://www.teknosa.com.tr/kategori/bilgisayar/wireless-adaptorler-ve-bluetooth/899/125430299/tp-link-tl-wn821n-300-mbps-kablosuz-usb-adaptor bu tarz birşey ile ?
  • Atakanozerr,
    dostum alıntı yapamıyorum şirket bilgisayarından, ama burdan okursun cevabımı, wifi sorunu içinhttp://www.vatanbilgisayar.com/modemler/airties-air-5343-air-5343-150mbps-kablosuz-n-adsl2+-4-port-modem/productdetails.aspx?I_ID=60932 bende bu modem var, modemi yüksek bir yere koydum ve tablet evin her yerinde full çekiyor, sadece oda kapıları kapalı olduğunu arasıra 1 diş düşüyor. Ondan öncesinde modem masa altındaydı o zaman sıkıntı yaşıyordum eğer böyle bi yerdeyse modem yerini değiştir.

• Bende AirTies RT-205 var . Hemen pc monitörümün yanında. Yerini değiştirmeyi deneyeceğim. Olmazsa başka modem almayı düşünüyorum veya linkte belirttiğim gibi OTG kablosundan Flash Bellek büyüklüğündeki WiFi anteni bağlamayı düşünüyorum. Tabi olursa
  • Polypad'in fcebook sayfasında bugun gördüğüm haber sonunda bir şeyler yayınladılar testler bitmek üzere demişler ama kesin tarih vermemişler

• arkadaşlar konuyu unuttunuz mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak-2001

arkadaşlar konuyu unuttunuz mu ?

Geçen gün teknik servisi arayıp 4.1'i sordum. Bugün de facebooktan yayınlamışlar. Bence daha çok kişinin baskı yapması lazım. Uyumasınlar. Bizi uyuyor zannetmesinler :)

9708'i satın almayı düşünmüyorum. Ama ne yazık ki wifi çekim gücü kafamı karıştırıyor. Zayıf olduğuna dair bir sürü yorum var ki ben de evin her yerinde rahat rahat wifi kullanmak istiyorum.

Wifi çekim gücü ile ilgili olumlu yorumlar aldığım anda cihaz benimdir :)

Bir yandan artes 9702 sayfasını takip ediyorum. Cihaz teknik olararak daha iyi ama estetik olarak 9708 daha güzel. Beyazında gönlüm var :)

• Polypad in facebook sayfasından

"Michael Joseph Moore: polypad 9716 hd modelı androıd 4.1 gunecellemesı alacakmı
    4 Aralık, 18:45 · Beğen

PolyPad: Evet alacak son 20 gün sayabilirsiniz. Yenı yıl hediyesi
    4 Aralık, 18:46 · Beğen · 1

PolyPad: 7200 HD ve 7208 HD modelerlimiz için Android 4.1 sürümü büyük oranda hazır durumda. 9708 HD ve 9716 HD modellerimizin kameraları üzerinde çalışmaktayız. Mümkün olan en kısa sürede güncellemeler destek sitemiz üzerinden yayınlanacaktır."

Umarım en kısa zamanda çıkartırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKINCI46 -- 28 Aralık 2012; 17:13:58 >
  • arkadaşlar malum 9708 in hafızası az, 8 gb class 10 sdhc kart aldım, artık tüm indirdiğim uygulamaları sd card da kaydetmek istiyorum fakat bu konuda sağlıklı bir bilgi bulamadım nette ya da çok uykum geldi kafa algılamıyo ondan nokta atışı yardımlarınızı kurulum yoluyla birlikte bekliyorum, teşekkürler !
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadalt

quote:

Dolpin crome veya firefox bende hiç biri uzman tv videolarını çalıştırmadı diğer tüm videolar çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosada bu üründen bulabilir miyim ? Normalde var ama genellikle oluyor mu ? Siz önerir misiniz ? Memnun musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatar -- 29 Aralık 2012; 12:21:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: idurmus

quote:

Orijinalden alıntı: kadalt

quote:

Dolpin crome veya firefox bende hiç biri uzman tv videolarını çalıştırmadı diğer tüm videolar çalışıyor.

Tableti ilk aldığında güncelleme yaptınmı yada bütün eklentilerin yüklü mü ? bi kontrol et bendede açılmıyordu çünkü düzelttim ve birde bilmiyorum alakası varmıdır ama "Vitamio"1 diye bi codec çözücü gibi bişey var onuda bi yükle

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.