Şimdi Ara

★ ★ ★ PolyPad 9716/9708 HD Kullanıcıları Kulübü ★ ★ ★ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
25
Favori
78.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tablete root atan var mı veya atsam mı? spiderman i çalıstırmıyor galiba tablet sizde çalıstırdı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemoka23

1) Digiturk play 10 sn içinde donuyor
    2) Email programı hotmail yüklenmiyor sunucuya bağlanamıyor hatası veriyor
    3) Bazı oyunlar donuyor
    4) Word sayfası açmak isterken yanlislikla varsayılan programı yanlis seçtim şimdi duzelytmiyorum

Yardimlarinizi bekliyorum...
    Mutlu yıllar dilerim

Digiturkplay için digitürk müşteri hizmetlerini arayın arkadaşım.Digiturkplay yazılımını android versiyonuna uyumlu hale getiriyorlar.Bizim tabletler 4.0.3.Ben aradım digiturkplay buna uyumlu değilmiş bir dahaki yazılımda düzelteceğiz dediler.Sizde arayın ki ne kadar çok ararsanız yazılımı daha çabuk yaparlar.
  • Merhaba verdiginiz yanıt için çok teşekkür ederim. Android telefonumda sorunsuz çalışıyor Ancak tabletlerde sorun olabilirmiş demek ki.
    Son bir sorum olacak;
    E-mail programında hotmail adresiniz sorunsuz çalışıyor mu peki...
    Tekrar iyi yıllar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba verdiginiz yanıt için çok teşekkür ederim. Android telefonumda sorunsuz çalışıyor Ancak tabletlerde sorun olabilirmiş demek ki.
    Son bir sorum olacak;
    E-mail programında hotmail adresiniz sorunsuz çalışıyor mu peki...
    Tekrar iyi yıllar

Şu anda deneyemiyorum.Tableti kasa kenarından oynadığı için değişime gönderdim.Gelince bakabilirim.
  • Arkadaslar hdmi tvye baglayinca full hd goruntu aliyorum ama ses alamiyorum oyunlarda digiplayda ?

• quote:

1) Digiturk play 10 sn içinde donuyor
    2) Email programı hotmail yüklenmiyor sunucuya bağlanamıyor hatası veriyor
    3) Bazı oyunlar donuyor
    4) Word sayfası açmak isterken yanlislikla varsayılan programı yanlis seçtim şimdi duzelytmiyorum

Yardimlarinizi bekliyorum...
    Mutlu yıllar dilerim

email sorunu için farklı e-posta istemcileri deneyebilirsin. meselahttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.maildroid&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYWlsZHJvaWQiXQ.. adresindeki maildroid'i deneyebilirsin. bir ara kullanmıştım, memnundum

oyunların donmasının çok çeşitli nedenleri olabiliyor... en basiti uyumsuzluk mesela

word dosyasına tıkladığında hangi program açılıyor ise; ayarlar> uygulumalar>uygulamaları yönet>"program adı" aşağısında varsayılanları temizle seçeneği olmalı, oradan temizlersen tekrar hangisi ile açmak istediğini soracaktır (tablet yanımda olmadığı için tahmini yazdım gidiş yolunu)

@kalamara98, hocam ben internetten bulup kurdum, amazing spider man'i, çok takılıyor, bazen donuyor. yani oyundan zevk almıyorsun. ağır bir oyun. rootsuz tabletim, oyunun açılışı için root gerekli mi? yani ben rootsuz kurdum, oynuyorum ama tadı yok

• jelybean hala çıkmadı sinir oldum ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: nizzzzzy

Arkadaslar hdmi tvye baglayinca full hd goruntu aliyorum ama ses alamiyorum oyunlarda digiplayda ?

Yok mu bi cevap arkadaslar

• Çok teşekkürler... İyi akşasmlar dilerim...
  • Bilgiler için herkese çok çok teşekür ederim... Selamlar....
  • Arkadaşlar bende 9708hd aldım geçen hafta evin her yerinde laptop, telefon, led tv ve benzerleri ile çok rahat kablosuz bağlantı yapabiliyorum.
    Ancak bu cihazda çok zor bağlantı oluyor ve sıklıkla bağlantı zaman aşımına uğruyor. Güncel romu attım. Ancak değişen bir şey olmadı. Adam gibi bağlantı sağlayabilen var mı, ne yapmalıyım?
    Önerilen şeyleri yaptım. resetleyip bağlantıları ve kullanıcıları tekrar girdim yine olmadı.
    Uygun rom olan başka bir cihaz biliyor musunuz?
  • Değerli arkadaşlar bugün ben de katıldım aranıza şu an 9716HD den yazıyorum ve benim çok merak ettiğim bir hususu deneyimlerim sonucunda öğrenmiş bulunmaktayım malumunuz 3G modem meselesi bende turkcell vınn var e177 modelinde içine avea hat takıp çalıştırdım ve sonuç mükemmel avea 3G hızında internet burda önemli olan wi-fi'yi kapalı konuma getirmek gerisi kolay modemi takıp birkaç saniye beklemek hepsi bu kadar

• arkadaşlar bu ürün için gördüğümüz fiyatları burda paylasalım benim almaya niyetim var herkese saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtakanOzerr

Ben pazar gecesi Stoklumarket.com dan 9716 modelini sipariş verdim. Ürün tedarik sürecindedir dediler ve bekliyoruz. Tahmini ne zaman gelir arkadaşlar böyle sorunla karşılaşan oldumu ve bu site güvenilirmi ?

öncelikle hayırlı olsun. site güvenilirmi bi sorun yaşadınızmı acaba site ve cihazla ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgili_bilgili -- 2 Ocak 2013; 23:54:59 >

• Merhaba,

Arkadaşlar bizim cihazın pop.u düştü, 350 liraya aynı özelliklerde garantili bi ürün a101'de satıldı. hpmize geçmiş olsun, özellikle benim gibi alıp kullanmadan hemen 470-450tl ye elinden çıkarmak isteyenlere. Yine de isteyen varsa, cihazı kullanmaya başlamadan önce hemen söylsin :).
    VesSelam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderbeyef

Merhaba,

Arkadaşlar bizim cihazın pop.u düştü, 350 liraya aynı özelliklerde garantili bi ürün a101'de satıldı. hpmize geçmiş olsun, özellikle benim gibi alıp kullanmadan hemen 470-450tl ye elinden çıkarmak isteyenlere. Yine de isteyen varsa, cihazı kullanmaya başlamadan önce hemen söylsin :).
    VesSelam..

Herşey elbette ucuzlayacak hiç bir ürün çıktığı fiyatta kalmaz bunun için üzülmeyede gerek yok özellikle teknoloji sektörü hep böyledir. Size başımdan geçen bir olayı anlatayım.Arkadaşa taşınabilir harddisk alacaktık.Bilindik bir yerden sorduk (isim vermeyeyim şimdi) 190 tl dedi. Fİyatı öğrendik peşin verecekti para çektik yemek falan yedik 2 saat kadar geçti geldik baktık ürün indirime girmiş 120 tl olmuş.2 saat önce alsak 70 tl havadan gidecekti. Diğeceğim o ki teknoloji sektöründe her an her şey olabilir. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKINCI46 -- 3 Ocak 2013; 12:19:36 >

• kolay gelsin arkadaşlar ben tabletten memnunum yaklaşıp 3 aydır kullanıyorum sorun yok merak ettiğim tek şey tablet usb olan çogu şeyi destekliyor, malum tablette gps alıcısı yok acaba usb gps alıcısı taksak tıpkı 3G Vınn gibi otomatik görür mü yoksa ona uygun bi yazılım mı gerekir? Bu usb gps üründe tabletti desteklendiği söyleniyorhttp://urun.gittigidiyor.com/garaj/usb-gps-alicisi-pc-notebook-netbook-tablet-pc-34759098
  • arkadaslar benım tablette ınternet sıtelerının acılması cok uzun suruyor. google.play den 18 mb lık bısey ındırıcem dıyelım, yarım saat suruyor. ınternet hızım da ıyı. neden olabılır?
  • arkadaslar,

yeni yasadıgım bir durumu hemen aktarmaya calısayım. Fiyatlar ister 50tl fazla olsun ister 50tl az olsun ama sakın NT den alışveriş yapmayın. ve sakın olaki polypad ı NT den almayın. cunku en ufak bır sorununuz oldugunda size cıkarmadıkları zorluk kalmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.