Şimdi Ara

★ ★ ★ PolyPad 9716/9708 HD Kullanıcıları Kulübü ★ ★ ★ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
25
Favori
78.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YusufKara

arkadaslar benım tablette ınternet sıtelerının acılması cok uzun suruyor. google.play den 18 mb lık bısey ındırıcem dıyelım, yarım saat suruyor. ınternet hızım da ıyı. neden olabılır?

Dostum tablet güncellemesini yaptın mı herpadan ?
  • arkadaşlar benim cihazın şarj sisteminde sanırım sorun var. bir türlü şarj olmuyor. haha doğrusu 2 saattir şarjda ancak %4 ü dolmuş durumda. üstelik arka kısmı da baya ısınmış. ne yapmalıyım bilgisayardan da şarj etmek zor geliyor. bazen kendi adaptöründen hiç şarj olmuyor bilgisayara takınca şarj olmaya başlıyor?
  • Yeni adaptor al yada dc gurisinden sarj et kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablet bazen kendiliginden kapanıyor, gerci cok nadir. Bi kac gundur iyi kafası yerinde neyse ki:-) hic boyle birsey basına gelen oldu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightwolf06

quote:

arkadaslar benım tablette ınternet sıtelerının acılması cok uzun suruyor. google.play den 18 mb lık bısey ındırıcem dıyelım, yarım saat suruyor. ınternet hızım da ıyı. neden olabılır?

Dostum tablet güncellemesini yaptın mı herpadan ?

Tablet guncellemesi mi?o da ne?hic guncellemedim biseyi... adamlarin gunahini bosyere mi aliyorum yoksa

• Duyun sesimi görün benii .. tabletinbu aralar kafası iyi degil gibi. Kendi kendine kapanıyor acmak isteyince de bir kac kere bastktan sonra anca acılıyor, cıt diye bir ses cıkardktan sonra acılıyor?? Ne is arkadaslar bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: AKINCI46

quote:

Orijinalden alıntı: onderbeyef

Merhaba,

Arkadaşlar bizim cihazın pop.u düştü, 350 liraya aynı özelliklerde garantili bi ürün a101'de satıldı. hpmize geçmiş olsun, özellikle benim gibi alıp kullanmadan hemen 470-450tl ye elinden çıkarmak isteyenlere. Yine de isteyen varsa, cihazı kullanmaya başlamadan önce hemen söylsin :).
    VesSelam..

Herşey elbette ucuzlayacak hiç bir ürün çıktığı fiyatta kalmaz bunun için üzülmeyede gerek yok özellikle teknoloji sektörü hep böyledir. Size başımdan geçen bir olayı anlatayım.Arkadaşa taşınabilir harddisk alacaktık.Bilindik bir yerden sorduk (isim vermeyeyim şimdi) 190 tl dedi. Fİyatı öğrendik peşin verecekti para çektik yemek falan yedik 2 saat kadar geçti geldik baktık ürün indirime girmiş 120 tl olmuş.2 saat önce alsak 70 tl havadan gidecekti. Diğeceğim o ki teknoloji sektöründe her an her şey olabilir. :)

eyv. içime su serptin bu konuda akıncı.

ama şöyle bir problemle karşılaştım; sesinde benimkinin de devamlı pat pat sesi olduğunu anladım, servise verdim. Servisten test edildi sorunsuz diye geçn hafta geri geldi; ama ne yazık ki ses hala pat pat lı. :(

• quote:

arkadaslar,

yeni yasadıgım bir durumu hemen aktarmaya calısayım. Fiyatlar ister 50tl fazla olsun ister 50tl az olsun ama sakın NT den alışveriş yapmayın. ve sakın olaki polypad ı NT den almayın. cunku en ufak bır sorununuz oldugunda size cıkarmadıkları zorluk kalmıyor.

yusuf, bu muhatap olduğun kişiye göre heryerde karşılaşılabln bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderbeyef

quote:

arkadaslar,

yeni yasadıgım bir durumu hemen aktarmaya calısayım. Fiyatlar ister 50tl fazla olsun ister 50tl az olsun ama sakın NT den alışveriş yapmayın. ve sakın olaki polypad ı NT den almayın. cunku en ufak bır sorununuz oldugunda size cıkarmadıkları zorluk kalmıyor.

yusuf, bu muhatap olduğun kişiye göre heryerde karşılaşılabln bir durum.

Ben de bi yerde pat pat sesi olmadığını söylediler cihazı elime geri verdiler. ikinci kere servise yollatmadılar

arkadaşlar gerçekten cihazda böyle bir sorn yok mu; yoksa ben mi şaşkınım ??
  • O ses sorunu bendede var ama galiba yazılımsal çünkü her sesli videoda yapmıyor bazı oyunlarda yaparken bazılarında yapmıyor hatta bi ara oyunların isimlerini not almıştım acayip sinir bozucu bir ses forumda okumuştum bir arkadaş servise vermiş ve hopörlerli değiştirmişti ve ses gene aynıydı o yüzden ben vermedim servise beşiktaşta servisede çok yakınım ama dediğim gibi şuan beklemedeyim güncelleme gelsin diye inşallah sorun düzelir...
  • Bende ses sorununun yazılımsal olduğunu düşünenler arasındayım.Arkadaşlarında dediği gibi her şeyde çıt sesi gelmiyor.Bazı oyunlar ve filmlerde geliyor.Kendi film oynatıcısı dışında başka film oynatıcılar denedim büyük oranda azalma olduyor ama kökten geçmiyor.Temennim jely bean güncellemesi ile kökten geçmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunes1993

Duyun sesimi görün benii .. tabletinbu aralar kafası iyi degil gibi. Kendi kendine kapanıyor acmak isteyince de bir kac kere bastktan sonra anca acılıyor, cıt diye bir ses cıkardktan sonra acılıyor?? Ne is arkadaslar bilginiz var mı?

Merhaba Arkadaşım

Bende de o sorun vardı ayarlarda uyku modu ayalarında never seçeneğini seçmeniz gerekiyor. bundan sonra sorununuz çözülecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai364

quote:

Duyun sesimi görün benii .. tabletinbu aralar kafası iyi degil gibi. Kendi kendine kapanıyor acmak isteyince de bir kac kere bastktan sonra anca acılıyor, cıt diye bir ses cıkardktan sonra acılıyor?? Ne is arkadaslar bilginiz var mı?

Merhaba Arkadaşım

Bende de o sorun vardı ayarlarda uyku modu ayalarında never seçeneğini seçmeniz gerekiyor. bundan sonra sorununuz çözülecek

kapanıyordan kastım uyku moduna girmesi sadece ekranın kapanması değil tamamen kapanıyor bi süre kullanmayınca. ama dediğini de denicem .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadalt

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: idurmus

quote:

quote:

Uzman tv videolari neden acilmiyor.? Yapcak birsey yok mu

Dostum Dolphin browser indir çok kullanışlıdır hiç bir videoda sorun yaşamadım

Dolpin crome veya firefox bende hiç biri uzman tv videolarını çalıştırmadı diğer tüm videolar çalışıyor.

Tableti ilk aldığında güncelleme yaptınmı yada bütün eklentilerin yüklü mü ? bi kontrol et bendede açılmıyordu çünkü düzelttim ve birde bilmiyorum alakası varmıdır ama "Vitamio"1 diye bi codec çözücü gibi bişey var onuda bi yükle

Oooo alir almaz bi de guncellemesi mi gerekiyordu. Guncellenip gelse olmazmiydi

Dpstum güncelleme tablet piyasada satışları başladıktan sonra çıktı ee mecburen daha iyi performans için güncellee yapmışlar adamlar yapcak bişey yok ama güncelleme bi çok şeyde iyileştirme getirmiş.

http://herpa.kayako.com/Knowledgebase/Article/View/51/32/polypad-9716-hd-yazlm-gncellemesi burdan yapılan güncellemeyi diyorsunuz di mi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dolpin crome veya firefox bende hiç biri uzman tv videolarını çalıştırmadı diğer tüm videolar çalışıyor.

Tableti ilk aldığında güncelleme yaptınmı yada bütün eklentilerin yüklü mü ? bi kontrol et bendede açılmıyordu çünkü düzelttim ve birde bilmiyorum alakası varmıdır ama "Vitamio"1 diye bi codec çözücü gibi bişey var onuda bi yükle

Dpstum güncelleme tablet piyasada satışları başladıktan sonra çıktı ee mecburen daha iyi performans için güncellee yapmışlar adamlar yapcak bişey yok ama güncelleme bi çok şeyde iyileştirme getirmiş.

http://herpa.kayako.com/Knowledgebase/Article/View/51/32/polypad-9716-hd-yazlm-gncellemesi burdan yapılan güncellemeyi diyorsunuz di mi ?

Aynen dostum zaten konu başlığında ilk sayfada vermişler bu linleride ordanda yardım alabilirsin

• Hdmi den ses sorunurnu cozen yok mu atkadaslar hdmi den tv den ses alamiyorum kabloda sikinti yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nizzzzzy -- 7 Ocak 2013; 19:25:11 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar ben guncelleme de yaptim sonuc ayni. Benm gordugum en dandik tablet bu malesef. Okadar nefret ettim ki isteyene hemen satabilirim. Yarin nerdeyse bana mi sorup aldin diyen nt ye goturup, almasaydin kardesim diyen herpaya sevise gonderticem. 9716yada9708almak isteyenler 1000kere dusunsun bence.hem herpa hem nt mali satanakadar yuzunuze guluyor.sonrasi benim yasadigim sikintilar cikiyor....

• quote:

Arkadaslar ben guncelleme de yaptim sonuc ayni. Benm gordugum en dandik tablet bu malesef. Okadar nefret ettim ki isteyene hemen satabilirim. Yarin nerdeyse bana mi sorup aldin diyen nt ye goturup, almasaydin kardesim diyen herpaya sevise gonderticem. 9716yada9708almak isteyenler 1000kere dusunsun bence.hem herpa hem nt mali satanakadar yuzunuze guluyor.sonrasi benim yasadigim sikintilar cikiyor....

Valla hocam ben bu yorumunuza malesef katılamıcam ben de yaklaşık ıkı aydır aktif olarak bu tableti kullanıyorum ve çok da memnunum şu ana kadar herhangi bir yamuğunu görmedim tek sorunum sesteki çatlamalar ve jelly bean guncellemesı bu sorun da cozulunce hıc bır sıkıntısı kalmıcak tabletin 499 tl ye daha iyisi 9 ınc ustunde alternatıf aınol hero 10.1 ve artes ın modelini hatırlamıyorum su an ıkısı. bana polypad daha guvenılır geldı artes ın dısbrıtoru kım bılmıyorum ama aınol'u da sadece gold pararlel ıthalat olarak getırıyor yanı herhangı bır durumda herpa dan farkı olmayacak. sız herhangı bır problemde yapamadıgınız cozum alamadıgınız bır sorunda daha kapsamlı ılgı beklıyorsanız buyrun apple 'a samsung'a malum fiyatları da belli Amacım sevgı ve saygı cercevesınde goruslerımı bıldırmek saygılar...

• Değerli arkadaşım.umarım tabketinde sorun olmaz.sorunun olduğu an direk çöp at.ne herpa nede nt yüzüne bakmıyor çünkü.apple veya galaxy almadığına çoook pişmanım...benim gibi saf veya senin gibi cesur biri ancak macera aramak için alır bu tableti.isteyen olursa anında satarım bunu...

• arkadaslar cyanogen 10.1 isteyen

sadece yesilcin ve DH da

http://yesilcin.com/polypad-9716-hd-cyanogenmod-101-05012013-t14410.0.html;msg117263;topicseen#new

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.