Şimdi Ara

★ ★ ★ PolyPad 9716/9708 HD Kullanıcıları Kulübü ★ ★ ★ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
25
Favori
78.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem polypad gibi uzun ömürlü olmayan ( en fazla 2 sene giden) ürünlere para vereceğinize nexus 7 nin 32 gb tını 600 tlye alabilirsiniz ama 3 senede bir para vermek istiyorsanız bu çin malı tabletler için o kadar zenginseniz hayırlı olsun diyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para verecek olsam asusa nexusa para vermem direkt olarak Ipad alırım çünkü farkı biliyorum. Ama o kadar verecek param yok ve polypad aldım. Polypadi alırken hemen hemen tüm tabletleri inceledim hem çinlisini hem orjinalini. Ipadin yanından hiç birisi geçemez bu açık bir şekilde oratada. Polyypadin menüsü yağ gibi akarken donup kalan samsunga şahit oldum. Bana göre Polypad bir tablet pcden beklenen her şeyi iddalı bir şekilde yerine getiriyor. Çalıştıramadığı ne bir proğram ne bir fps oyunu var. Ha dersin bende para çok tek tavsiyem hiç birisine bulaşmadan direk olarak Ipad al kafanda gönlünde rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak-2001

Hem polypad gibi uzun ömürlü olmayan ( en fazla 2 sene giden) ürünlere para vereceğinize nexus 7 nin 32 gb tını 600 tlye alabilirsiniz ama 3 senede bir para vermek istiyorsanız bu çin malı tabletler için o kadar zenginseniz hayırlı olsun diyeyim

Konuda 1-2 sayfa geriye gittim orada da çinli tablet fanatikliği yapmışsın çocuğum, yaşın daha 12 böyle gel-gitler yaşaman normal. Şu an kendi paranı kendin kazanmadığın için onu al şuna şu kadar para ver demen normal. Arkadaşında da dediği gibi ipad bir yana diğerleri bir yana.
  • Abim yarın 2 el olarak 21 ay garantili full kutu şeklinde tableti abim teslim alıcak istanbuldan.. hafta sonu geltiricek. sıfırına o kadar veremiyorum 2.el e yetiniyoruz..elime geçtsin bende izlenimlerimi burdan yazarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo3182 -- 28 Ocak 2013; 20:10:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barda32

quote:

Hem polypad gibi uzun ömürlü olmayan ( en fazla 2 sene giden) ürünlere para vereceğinize nexus 7 nin 32 gb tını 600 tlye alabilirsiniz ama 3 senede bir para vermek istiyorsanız bu çin malı tabletler için o kadar zenginseniz hayırlı olsun diyeyim

Konuda 1-2 sayfa geriye gittim orada da çinli tablet fanatikliği yapmışsın çocuğum, yaşın daha 12 böyle gel-gitler yaşaman normal. Şu an kendi paranı kendin kazanmadığın için onu al şuna şu kadar para ver demen normal. Arkadaşında da dediği gibi ipad bir yana diğerleri bir yana.

o fanatiklik dediğiniz sayfalarda kağıt üzerindeki özellikleri dayanarak yorum yaptım ama anlayana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgamer -- 28 Ocak 2013; 20:24:38 >

• quote:

quote:

çocuk derken benle kendinizi karıştırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/tablet-pc/739/125042782/polypad-9716hd-tablet-pc

Tavsiye eder misiniz beyler bu ürünü

arkadaşım zaten o tabletin konusundayız..sorumları okusan artı ve eksiklerini anlarsın..ekran parlaklığı, oyun performansı olarak gayet iyi.. bir eksiği yok.wifi bilmiyorum.. yorumlardan bak..

• quote:

Orijinalden alıntı: onderbeyef

Merhaba,

arkadaşlar cihazım servisten değiştirilerek geldi ve yeni bir türde kasası var :) -ekran hareket etmeyecek bir değişiklik yapılmış, pat sesleri biraz azaltılmış gözüküyor. İsteyene sıfır cihazı hemen 470 TL ye satabilirim, çünkü yine de bana bu cihaz hayırlı gelmedi gibi hissediyorum ;).

ankara-keçiören de oturuyorum/çayyolu nda çalışıyorum, az pazarlık payı var.

Selam,

440 tl ye veriyorum yeni kasalı cihazı. Kullanmak istemiyorum, çabuk alırsanız sevinirim.
    :)

cebden ulaşabilirsiniz: 535 692 1991 -Önder Akalın

alana şimdiden hayırlı olsun..
  • quote:

quote:

Polypad markasını çok övüyorsun ya teknosa da tüm polypad lerde %20 indirim var al hepsinden bir tanede vitrinine koyup bakarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgamer -- 29 Ocak 2013; 13:20:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bende aldım tabletten ama 2.el olarak ekranında jelatin yokmuş. internetten buna uygun jelatini nerden alabilirim..sipariş vericem jelatinsiz kullanmak istemiyorum..

bu arada tablete oyun arayanlar bana ö.m atarsalar link atarım kentilerine..
    abimde not 2 de sorunsuz oynuyoruz ashalp 7 ve nfs most wandet'ı. tablete daha fazla indiricem. oyun isteyenlere yardımcı olurum..
  • 9716 yı, 8gb sd kar, klavyeli kılıfı ıle beraber 400tl ye verıyorum. alınalı daha 6 hafta oldu. fişi faturası, garantı belgesi hepsi var. ısteyene hemen vereyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufKara

9716 yı, 8gb sd kar, klavyeli kılıfı ıle beraber 400tl ye verıyorum. alınalı daha 6 hafta oldu. fişi faturası, garantı belgesi hepsi var. ısteyene hemen vereyim...

sahibinden.com a koysan daha hızlı satarsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo3182 -- 1 Şubat 2013; 17:58:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo3182

Abim yarın 2 el olarak 21 ay garantili full kutu şeklinde tableti abim teslim alıcak istanbuldan.. hafta sonu geltiricek. sıfırına o kadar veremiyorum 2.el e yetiniyoruz..elime geçtsin bende izlenimlerimi burdan yazarım..

tableti aldım güncellemesini yaptım.. gayet güzel ekran parlaklığı çok iyi, çok beğendim..dokunmatik iyi.wifi çekim gücü biraz düşük olarabilir ama idare etcez.. yalnız nfs most wandet ı oynarken hoparlörden cızırtı geliyor..bunun sebebi nedir..nasıl çözerim acaba..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo3182 -- 2 Şubat 2013; 23:16:30 >
  • arkadaşlar bu tablet qr kodları okuyabiliyor mu
  • Bu cyanogenmodu kurdum biraz kasma var sanki eski sisteme dönsem herpanın verdiği güncellemeyi yüklesem cihazda sorun olur mu ?
  • arkadaşlar tableti 1 hafta önce aldım 5-6 gündür çok güzel şarj oluyordu fakat son 2 gündür şarj olayından çok sıkıntı çekiyorum tableti 3 saat şarj etim %10 u doldu bilgisayara taktım pc de çok hızlı doldu(%100 4 saatte şarj ettim) bu seferde usb kablosu eridi parlaklığı kısıp bütün uygulamaları kapattım ama yine bir şey olmadı ne yapmalıyım

ayrıca beni de kulübe ekleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotatt

arkadaşlar tableti 1 hafta önce aldım 5-6 gündür çok güzel şarj oluyordu fakat son 2 gündür şarj olayından çok sıkıntı çekiyorum tableti 3 saat şarj etim %10 u doldu bilgisayara taktım pc de çok hızlı doldu(%100 4 saatte şarj ettim) bu seferde usb kablosu eridi parlaklığı kısıp bütün uygulamaları kapattım ama yine bir şey olmadı ne yapmalıyım

ayrıca beni de kulübe ekleyebilirsiniz

tablet açıkken şarj etmeyi dene.kapalı iken şarj etme.
  • arkadaslar ben polypad almak istiyorum ama 2 secenek arasında kaldım

1-polypad 9716 ekran oynama gibi sıkıntıları oldugu icn korkdum biraz acıkcası ama internette cok tavsiye edilen bi urun

2-polypad 1010 yeni cıkan ürünü bu ikisi arasında kıyaslama yapamadım hangisi daha iyi daha avantajlı fiyat olarak bakınca 9716 daha ustun ama ozelik olarak bu daha ustun olarak gozukuyo karar veremedim sizde bi bakıp acil yardımcı olursanız sevinirim çunku perşembe gunu 2 sinden birini alıcam
  • nsf most wandet oynarken kasıyor..wifi çekim gücü iyi değil..kasması canımı sıkıyor..oyun için almıstım satmayı düşünüyorum...nexus 7 veya artes d712 alamayı düşünüyorumm..
  • bu tablet için standart şebeke şarj aletini nereden bulabiliriz arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.