Şimdi Ara

★ ★ ★ PolyPad 9716/9708 HD Kullanıcıları Kulübü ★ ★ ★ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
25
Favori
77.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilelma

bu tablet için standart şebeke şarj aletini nereden bulabiliriz arkadaşlar

http://www.polypad.com.tr/urunlerimiz/polypad-sarj-cihazi/

yukarıdaki adreste var. bi ara sms le satın alınıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: far44cry

quote:

Orijinalden alıntı: kizilelma

bu tablet için standart şebeke şarj aletini nereden bulabiliriz arkadaşlar

http://www.polypad.com.tr/urunlerimiz/polypad-sarj-cihazi/

yukarıdaki adreste var. bi ara sms le satın alınıyordu.

Kargo dahil 25 TL ben önceki tabletime almıştım.Mesaj atıyorsunuz onlar sizi arıyor.

• Sms nekadar ?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skyphos -- 17 Ocak 2019; 15:6:49 >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Ben de eşim için bir hafta önce 9716 hd modelini aldım. Ekran kalitesi, hızı gayet güzel. Facebook'a giremiyordum güncelleme ile hallettik. Şimdi başka bir derdimiz var. Bugün şarj bitti. Doldurmak için ( usb kablosu ile ) elektriğe taktım ekrana pil görüntüsü gelip gitmeye başladı, sonra da görüntü gelmedi. 5-6 saat şarjda tuttuk ama pil doluyor göstergesi gelmedi şimdi de tablet açılmıyor. Acaba sorun ne ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sozi2000

Arkadaşlar merhaba,
    Ben de eşim için bir hafta önce 9716 hd modelini aldım. Ekran kalitesi, hızı gayet güzel. Facebook'a giremiyordum güncelleme ile hallettik. Şimdi başka bir derdimiz var. Bugün şarj bitti. Doldurmak için ( usb kablosu ile ) elektriğe taktım ekrana pil görüntüsü gelip gitmeye başladı, sonra da görüntü gelmedi. 5-6 saat şarjda tuttuk ama pil doluyor göstergesi gelmedi şimdi de tablet açılmıyor. Acaba sorun ne ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Guc dugmesine uzun sure basili tutmayi denediniz mi acaba, cok basit birsey ama ilk aldigimda ben de acamamistim

• ugur 672,
    güç düğmesine basılı tuttum ama tık yok. resetlemeyi düşünüyorum ama herpa destekten cevap bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sozi2000

ugur 672,
    güç düğmesine basılı tuttum ama tık yok. resetlemeyi düşünüyorum ama herpa destekten cevap bekliyorum.

Peki usb kablosunu prize baglayan aparata dogru takmamis olabilirmisiniz yani olmasi gereken yonun tersine

• Yok malesef, öyle yanlış takma olmadı. zaten usb'ye yanlış bağlama ancak zorlama ile olur.
  • Usb'yi ters takmadım , çünkü ters takma ancak zorlama ile olur. İlginize teşekkür ederim. Herpa'dan artık cevap bekliyorum.
  • .Bugün bir arkadaşımdan bir şarj aleti aldım ( dc giriş yeri için ) tablete taktım hemen pil göstergesi çıktı ve içindeki kutucuklar çoğalıp azalmaya başladı, yani doluyor gibiydi. yaklaşık 2 saat sonra tablete baktık yine doluyor diyordu ama pil seviyesi %'de 0'dı. Şarjdan çıkarırkenden hemen tablet kapanıyor uyarısı verdi ve kapandı. Acaba pili mi bozuldu. Daha yeni bir tabletin pili bozulur mu ? Ben sonra tekrar usb şarj cihazı ile şarj edeyim dedim yine pil göstergesi yanıp sönmeye başladı ama şarj oluyor göstergesi çıkmadı. Tekrar dc girişli şarj cihazını bağlayınca yine doluyor göstergesi çıktı ama yine %0. Bu durumdayken tablet açılıyor ve uygulamalar çalışıyor. Acaba pil mi sorunlu ? Piller değiştirilir mi ? Teşekkürler.
  • Android 4.1 nasıl yapacağız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: videolarim

Android 4.1 nasıl yapacağız ?

Bende merak ediyorum.
  • 2aylik9716 yi 350 tl ye satiyorum.yaninda klavyeli kilifini da veriyorum.tabletin jelatinleri bile uzerinde..faturasi v.s mevcut.sadece istanbul icinden alicak arkadaslar pm atsin lutfen.elden teslim edicem

• quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Bende merak ediyorum.

Bende....
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderbeyef

quote:

Orijinalden alıntı: onderbeyef

Merhaba,

arkadaşlar cihazım servisten değiştirilerek geldi ve yeni bir türde kasası var :) -ekran hareket etmeyecek bir değişiklik yapılmış, pat sesleri biraz azaltılmış gözüküyor. İsteyene sıfır cihazı hemen 470 TL ye satabilirim, çünkü yine de bana bu cihaz hayırlı gelmedi gibi hissediyorum ;).

ankara-keçiören de oturuyorum/çayyolu nda çalışıyorum, az pazarlık payı var.

Selam,

440 tl ye veriyorum yeni kasalı cihazı. Kullanmak istemiyorum, çabuk alırsanız sevinirim.
    :)

cebden ulaşabilirsiniz: 535 692 1991 -Önder Akalın

alana şimdiden hayırlı olsun..

Cihazı 375 tl'ye ankara'da veriyorum.

• quote:

quote:

Bende merak ediyorum.

Update daha gelmedi hocam
  • quote:

quote:

quote:

Bende merak ediyorum.

Ocak ayında konuya bakıyordum. Firma yetkilisi ile görüşmüştüm. Testler sürüyor yakında çıkar demişti. Sonra 7 inçlik cihazlar için güncelleme çıktı. Halen bu cihaz için güncelleme yok mu?

Alana sabır diliyorum. İyi ki sözlerine güvenip almamışız. Mart oldu be!

• quote:

Orijinalden alıntı: Delicatessen

quote:

quote:

quote:

Bende merak ediyorum.

Ocak ayında konuya bakıyordum. Firma yetkilisi ile görüşmüştüm. Testler sürüyor yakında çıkar demişti. Sonra 7 inçlik cihazlar için güncelleme çıktı. Halen bu cihaz için güncelleme yok mu?

Alana sabır diliyorum. İyi ki sözlerine güvenip almamışız. Mart oldu be!

Haklısınız hocam 7 inçliklerde 4.1 var biz hala geride kaldık :(

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.