Başarılı sözlükler üreten poly firması, tabletlerin rağbet görmesi sonucunda tablet işine girer. Tabii tablet işlerinde ne kadar başarılı oldukları konusu ise tartışmaya açık....
Gün geçtikçe tabletler çoğalıyor ucuzu çıkıyor pahalısı çıkıyor iyisi çıkıyor kötüsü çıkıyor...Tabii tüketici fiyat-perfonmans arasında bir şeyler bakıyor.. işte bende o tüketiciler arasındayım hem ucuz hemde kaliteli bir şeyler arıyorum...Tabletlere göz gezdirirken en açığa çıkanlardan kuşkusuz polypad tir. Perfonmansa bakınca iyi fiyat iyi ama markayı araştırınca çin... Her marka çinde üretiliyor lakin bu çinin ta kendisi.. Nette gezerken bir site gördüm yazıyor.. polypad Ainol ün çakmasıdır..Hatta reklamı bile aynı. Diye yazıyordu pek inanmadım ama link verdi baktım harbiden aynı reklam... Bakın link burdahttp://ainol.com/plugin.php?identifier=ainol&module=product&action=info&productid=51 Polypad in sayfasına girdim ordada aynı reklamı gördüm.. Tabii hangisi daha önce o reklamı yapmış bilmiyorum yani kimin kimden çaldığını bilmiyorum... A+ Capacitive diye bir ekranın olmadığını söylüyor.. A+ yı bende anlamadım dedim harelde a sınıf capasitive ekrandır... Ne bilim işte polypad e laf attı ama sağlam tabletler ürettiğini ve pek fazla açığının olmadığını yazıyordu.. Aynı şekilde benim gözümde de polypad sağlam tablet fakat reklamı çalıntı ise gözümden düşer diyebilirim.. Şuan düşündüğüm polypad 7208 modeli.. Ama Ainol e bakmadan geçmeyecem çünkü perfonmans olarak samsung ve ıpad gibi markalara kafa tutuyor.. Mesela IPS kapasitif ekran kullanıyor Samsung P6800 modelinde bu ekran var... Bilmiyorum ama polypad 7208 almayı düşünüyorum.. Yorumlarınızı bekliyorum
abi polypad den uzak dur bende aynı ürünü aldım ekranda ölü piksel filan vardı servise gönderdim 25 gündür haber yok
Her markdan problem çıkabilir yani tek tük olabilir.. Polypad kullananların geneli memnun...