Şimdi Ara

Polypad Ainol'ün Çakması mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başarılı sözlükler üreten poly firması, tabletlerin rağbet görmesi sonucunda tablet işine girer. Tabii tablet işlerinde
    ne kadar başarılı oldukları konusu ise tartışmaya açık....

Gün geçtikçe tabletler çoğalıyor ucuzu çıkıyor pahalısı çıkıyor iyisi çıkıyor kötüsü çıkıyor...Tabii tüketici fiyat-perfonmans arasında bir şeyler bakıyor.. işte bende o tüketiciler arasındayım hem ucuz hemde kaliteli bir şeyler arıyorum...Tabletlere göz gezdirirken en açığa çıkanlardan kuşkusuz polypad tir. Perfonmansa bakınca iyi fiyat iyi ama markayı araştırınca çin... Her marka çinde üretiliyor lakin bu çinin ta kendisi.. Nette gezerken bir site gördüm yazıyor.. polypad Ainol ün çakmasıdır..Hatta reklamı bile aynı. Diye yazıyordu pek inanmadım ama link verdi baktım harbiden aynı reklam... Bakın link burdahttp://ainol.com/plugin.php?identifier=ainol&module=product&action=info&productid=51
    Polypad in sayfasına girdim ordada aynı reklamı gördüm.. Tabii hangisi daha önce o reklamı yapmış bilmiyorum yani kimin kimden çaldığını bilmiyorum... A+ Capacitive diye bir ekranın olmadığını söylüyor.. A+ yı bende anlamadım dedim harelde a sınıf capasitive ekrandır... Ne bilim işte polypad e laf attı ama sağlam tabletler ürettiğini ve pek fazla açığının olmadığını yazıyordu.. Aynı şekilde benim gözümde de polypad sağlam tablet fakat reklamı çalıntı ise gözümden düşer diyebilirim.. Şuan düşündüğüm polypad 7208 modeli.. Ama Ainol e bakmadan geçmeyecem çünkü perfonmans olarak samsung ve ıpad gibi markalara kafa tutuyor.. Mesela IPS kapasitif ekran kullanıyor Samsung P6800 modelinde bu ekran var... Bilmiyorum ama polypad 7208 almayı düşünüyorum.. Yorumlarınızı bekliyorum

• Polypad kendisi tablet üretmiyor Onda, Ramos gibi firmaların üzerine markasını basıyor örneğin senin 7208 dediğin model aslında Ramos w17pro
    Ainol ıps ekran kullanıyor diye samsungla yarışmıyor aradaki farkı anlayabilmek için bir note 10.1 in ve birde ainol Flame in ekranına bak anlarsın
    Reklam konusunda sadece var olan android şekilleri kullanmışlar onlarıda Ainol çizmedi hangi markaya bakarsanız o logoları, çizimleri görebilirsiniz.
    7208 gayet iyi birtablet ekran olarak sadece parlaklığı düşük biraz bekleye bilirseniz Ainol Venus alabilirsiniz.
    Samsung da Akıllı telefon yapıyor sony de ikiside android kullanıyor ve rakip telefonlar çıkartıyorlar o zaman bunlar çakmamı oluyor. Bırakın buınları.
    Sanki tableti ainol icat etmiş gibi polypad çakmacı diyorsunuz
    Çin konusuna gelirsek kendinizi her tablet çinde üretiliyor diye kendinizi avutmayın lütfen bir Foxconn fabrikasının videolarına birde normal çin tabletlerinin fabrika videolarına bakın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linkmaster -- 25 Kasım 2012; 19:43:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabiki samsungla yarışamaz lakin diğer capasitive ekranlara göre daha iyi zaten fiyat farkı var isteselerde aynsıı yapamazlar... Çünkü samsung bu konuda çok başarılı ipad in retina ekranını yapan samsung.. Ramos u senden duydum ilk defa google hazretlerinde bakınca aynısını gördüm ve şaşırmadım değil....
  • Polypad ekranı düşürmeseydi fiyat olarak pahalı olurdu.. ucuz olması için bazı yerlerden kırması lazım
    Reklam ise ainolun aynsıı sadece resimler değil isimleri de almıştır..
    Sony ve samsung rakip ama reklamları çalmıyorlar... Şekilleri kendilerine has
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Şerif

Polypad ekranı düşürmeseydi fiyat olarak pahalı olurdu.. ucuz olması için bazı yerlerden kırması lazım
    Reklam ise ainolun aynsıı sadece resimler değil isimleri de almıştır..
    Sony ve samsung rakip ama reklamları çalmıyorlar... Şekilleri kendilerine has

isim ? isimin nesini çalmışlar ?

*diğer konuyu ya bukonuya yönlendirin yada bu konuyu okanuya yönlendirin.

• 2. Konuyu yanlışlıkla açtım nasıl yönlendireceğimi bilmiyorum... İsim derken mesela ''tabletlerin ferrarisi'' iksiide
    bu sloganı kullanıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

2. Konuyu yanlışlıkla açtım nasıl yönlendireceğimi bilmiyorum... İsim derken mesela ''tabletlerin ferrarisi'' iksiide
    bu sloganı kullanıyor..

Karalama kampanyaları bunlar siz videoları izleyin bi görüceksiniz
    slogan konusuna gelirsek aynı olması neyi değiştirir hani özgün ve iyi bir slogan olsa neyse ama çok sıradan bir slogan ve kasıtlı olarak aynı sloganı koyduklarını düşünmüyorum. ve zaten Dark artes vb markalarda bu sloganı kullanıyor.

*önceki postta yanlış anlaşılma olmasın polypad tabletleri kendimiz yapıyoruz demiyor oda hatta aynı romları yükleyebilirsiniz tabletler aynı tabletlerdir diyor.

• Anladım ramosu doğru diyorsunuz.. Belki ainol, Polypadin sloganını çalmıştır.. Oraya bilmiyorum ama şuan tablet alsam 7208 modelini alacam çünkü fiyat- perfonmans açısında diğer tabletleri alt ediyor.. 600 tl lik experin p10man tabletinden iyi benim açımdan diyorum... Günlük kullanıcı olduğum için video kitap okuma internete takılmak için alacam bence bunları düşünen herkes polypadi tercih etmeli. Oyunla aram olamdığı için nadir olarak oynarım çok iyi oyun perfonmansı beklemek saçma olur.. polypad markası diğerlerine göre çok daha iyi... Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Şerif -- 1 Aralık 2012; 15:22:41 >
  • quote:

Anladım ramosu doğru diyorsunuz.. Belki ainol, Polypadin sloganını çalmıştır.. Oraya bilmiyorum ama şuan tablet alsam 7208 modelini alacam çünkü fiyat- perfonmans açısında diğer tabletleri alt ediyor.. 600 tl lik experin p10man tabletinden iyi benim açımdan diyorum... Günlük kullanıcı olduğum için video kitap okuma internete takılmak için alacam bence bunları düşünen herkes polypadi tercih etmeli. Oyunla aram olamdığı için nadir olarak oynarım çok iyi oyun perfonmansı beklemek saçma olur.. Yaşasın polypad markası diğerlerine göre çok daha iyi... Selamlar

Artes d821 almanızı öneririm çok daha iyi bir desteği ve büyük bir kullanıcı kitlesi var(performansı da daha iyi) tabi biraz daha çıkabilirseniz 420 tl ye Acer a110 tablet var

• quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

quote:

Anladım ramosu doğru diyorsunuz.. Belki ainol, Polypadin sloganını çalmıştır.. Oraya bilmiyorum ama şuan tablet alsam 7208 modelini alacam çünkü fiyat- perfonmans açısında diğer tabletleri alt ediyor.. 600 tl lik experin p10man tabletinden iyi benim açımdan diyorum... Günlük kullanıcı olduğum için video kitap okuma internete takılmak için alacam bence bunları düşünen herkes polypadi tercih etmeli. Oyunla aram olamdığı için nadir olarak oynarım çok iyi oyun perfonmansı beklemek saçma olur.. Yaşasın polypad markası diğerlerine göre çok daha iyi... Selamlar

Artes d821 almanızı öneririm çok daha iyi bir desteği ve büyük bir kullanıcı kitlesi var(performansı da daha iyi) tabi biraz daha çıkabilirseniz 420 tl ye Acer a110 tablet var

Teşekürler...

• Artes D821 kullanıyorum, memnunum ve tavsiye ederlm. Son güncellemeyle beraber play store daki uygulama desteklememe sorunu tamamen çözüldü.

• Artes D821 araştırdım güzel ürün perfonmans bakımından ama ben acer a110 nu takip ediyorum şu an.... Çünkü o fiyata o işlemci güzel gerçekten...Ocakta yılbaşı indiriminde güzel indirim yakalarsam alabilirim.... Selamlar
  • quote:

Artes D821 araştırdım güzel ürün perfonmans bakımından ama ben acer a110 nu takip ediyorum şu an.... Çünkü o fiyata o işlemci güzel gerçekten...Ocakta yılbaşı indiriminde güzel indirim yakalarsam alabilirim.... Selamlar

http://www.hepsiburada.com/liste/acer-a110-8gb-wifi-7-tablet/productDetails.aspx?productId=bd301677&categoryId=3008012 daha düşeceğini sanmıyorum alabiliyorsanız kapın hemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

quote:

Artes D821 araştırdım güzel ürün perfonmans bakımından ama ben acer a110 nu takip ediyorum şu an.... Çünkü o fiyata o işlemci güzel gerçekten...Ocakta yılbaşı indiriminde güzel indirim yakalarsam alabilirim.... Selamlar

http://www.hepsiburada.com/liste/acer-a110-8gb-wifi-7-tablet/productDetails.aspx?productId=bd301677&categoryId=3008012 daha düşeceğini sanmıyorum alabiliyorsanız kapın hemen.

Baktım oraya ama param yok zaten 421 liradan aşağıya düşmez (bu ürün için)... Ama beklemeyi düşünüyorum.... Çok büyük bir indirim yok.. Bidaha bu indirimi yaparlar.. Hemen zıplamamak lazım belki başka ürün alırım.. Selamlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.