Şimdi Ara

Pompa fazla doldurdu ne yapabilirim?[VW Cevabı Geldi] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende diyorum ki emin olmadan marka ve bayii adı yazmanız doğru değil.

Ben dahil çoğu arkadaş burda araçların depolarının sanılandan fazla yakıt aldığını örneklerle marka modellerle söyledi. İnanmayabilirsiniz, belki dediğiniz gibi (veya aklınızdan geçen gibi) hile de yapılmış olabilir. Kanıtlayın verin marka bayii adını bizde almayalım en güzeli. Şu an sonuç nedir? Olasılık. Olasılıkla insanları zan altında bırakmak, ekmek teknesine çamur atmak hoş değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birgün Lukoil'e yanaştım. arabanın deposu 21 litre alıyor. Tahmini 2-3 litre kala benzinliğe girdim. Depoyu doldurmasını söyledim. 70 küsür TL'ye depo doldu. İtiraz ettim nasıl olur. 100'tl ye yaklaşması gerek falan diye. Pompacı doldu abi napalım diyor, denediğinde de pompa atıyordu. Neyse ödedik. Sonra çıktı kokusu. Arabanın karbüratörü nerdeyse iflas etti, Benzin filtresi mahvoldu. Performans neredeyse sıfır. Dip gazda 80 zor yapıyor. Sonradan anladım benzinin içinde aşırı katkı maddesi oldugunu.
    Benzin otomatiği, karbüratör, filtreler falan derken 150 lira girdi. O gün bugün, ucuz yakıt mı? Tövbeler tövbesi, Lukoil mi? Yakınından geçmem yolumu değiştiririm.
  • Konu sahibi arkadaş: Bu arada işin peşini bırakma, yani az değil aradaki sapma. üçkağıtçılar.

quote:

Pompacılar üç kağıtçı bi siz dürüstsünüz zaten. Her yer kamera artık, şişeye basmışmış. At yalanı ... İnananı

Edit: benim aracın deposu fabrika verisi 55lt. Shell de fulle dedim 64-65 lt civarı aldı, sonuna kadar bekledim, bizzat şahit oldum 9-10 lt fazla aldığına.

Bu arkadaşta öpülmeye devam etsin sen bakma millete
  • 2014 polo kendi ofisimizden fullüyoruz 55 56 yı zorluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.