Şimdi Ara

Pompacı yanlış yakıt koydu zararı kim ödemeli? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
149
Cevap
2
Favori
39.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun.
    Her ne şartta olursa olsun aracın depo kapağında kocaman diesel yazmasına rağmen araçtan inip ısrarla mazot koy diye uyarırım.
    Bunu alışkınlık haline getirmek gerekiyor.
    Malum insanların kafası başka yerde ve dalgın bir ruh halinde olabiliyor.
    Bazı istasyonlarda bu sorunu engelleyebilen otomasyon sistemleri de var. Birinde yine pompacıya mazot koy dediğimde benzin pompasını taksam yakıt vermez demişti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar konu eski ama yinede görünce yazmak istedim... Akaryakıt alınca ne olursa olsun mutlaka fişinizi alın ( pompacılar fişi kargoculara sattığı için farklı plaka giriyorlar) böyle bir durumda bizden yakıt almamışsın derler ve işin içinden çıkarlar..

• Biraz uyanık olun arkadaşım , depoyu fulle diyip çekip gitmek ne demek allah aşkına ! ben istasyona girdiğimde (Shell) şu kadarlık Nitro dizel istiyorum diyorum adıyla söylüyorumki yanlışlık olmasın ve dolum bitene kadar pompanın başından ayrılmıyorum , hatta ve hatta dolum bittikten sonra depo kapağını kendim kapatıyorum , pompacılar kapağı hayvan gibi çevirip tırnaklarını kırıyorlar bazen 2-3 tık çevirse yeter , garç gurç 10 tur attırıyorlar

• z.C.. kullanıcısına yanıt
    Fişte olasa kredi kartı kullanılmış sonuçta oradan alış veriş yapıldığına kanıt

• Geçmiş olsun, en çok korktuğum şeylerdendir yanlış yakıt. Ben güvenemiyorum araçtan inip pompacinin yanında duruyorum hep

• quote:

Orijinalden alıntı: autoholic

50-60 bin tl lik araç kullan bin tl lik kaskoyu yaptırma. sebebi de maddi durum.

36 bine aldığım araca 4 bin lira kasko cikartiyorlar. Arac hasarlı değil, yada pert vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Benzinlik sahibinden adamın kimlik bilgilerini isteyin mutlaka vardır, gerekirse yanınıza polis alın ciddi olduğunuzu gösterin.

bence böyle birşeye girişme, sein muhatabın benzinlik sahibi olsun, pompacıyla muhatap olma

böyle bir durumda yapılacak en isabetli şey, olay anında hemen polis çağırıp olayı kayıt altına aldırmak. sonra mırın kırın yaptığı anda verirsin avukata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeybek1982 -- 9 Mart 2018; 12:5:40 >
  • Opette plakanızı kayıt yaptırırsanız yanlış yakıt verilme ihtimali yok. 2011 de açılmış bir konu başlığı olduğunu hatırlatırım artık böyle hatalar yapılmıyor en azından bilindik istasyonlarda olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 9 Mart 2018; 12:9:4 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.