Şimdi Ara

Pompacı yanlış yakıt koydu zararı kim ödemeli? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
39.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Firma merkezini ara şikayet et belki ordan bı yardım gelir araba ici çok üzüldüm...
  • Aynı durum arkadaşımın başına geldi.E 250 CDI a yakıt almak için yazlıklarından gelirken Shell de duruyorlar ve fulle diyor fişi alıp çıkıyorlar ki 15 dk sonra fln bi gariplik hessidiyorlar ve yakıttan şupheliniyorlar mazot yerine benzin koymus ve arac istanbula kadar yakmis onu shell e dava fln actilar adam kabul etti ve butun masraflari karsiladi 30 bin liradan fazla bir masraf cikmisti.

Yani benzinligin karsilamasi lazim onlarin hatasi.
  • Akaryakıt fişinde tüm detaylar yazıyor zaten. İstasyon hakkında şikayetçi olun.
  • Ben anlamıyorum arkadaş, bu araca farklı yakıt koyma olayı kesinlikle kasti olmalı..
  • Dizel arabam var, yakıt alırken dizel diye özellikle belirtiyorum ve pompacının doğru tabancayı alıp depo kapağına yerleştirdiğini gözümle görmeden Kredi Kartı ile ödeme yapmak için içeri girmiyorum.

Çok sık duyuyorum bu yanlış yakıt koyma vakalarını.

Bir de LPG'li aracım var. En iyisi o, yanlış yakıt konma ihtimali yok .
  • bizim pompacı yanlış doldurdu.adamın küçük çocuğu farketti.baba bunlar niye benzin koydu diye söyleyince adam marşa basmadan olayı farketti.
    pompacı bi tutuştu önce, usta çağırdık depoyu indirdi boşalttı temizledi.masraflar pompacıdan.

bu gibi durumlarda benzinlik zararınızı karşılamak zorunda.zaten onlar birşey yapmıyor.sigorta hallediyor
  • suç pompacının istasyon mecbur ödiycek tabii haysiyetleri yerindeyse yoksa biraz uğraştırırlar
  • Allahım iyi ki Ford kullanıyorum yakıt tanıma sağolsun

şaka şaka amacım provake değildi geçmiş olsun bu arada
  • Bence seninde dikkat etmen gerekirdi.
  • enteresan neden zararın tümünü istasyon yada sigortası karşılayacak anlamadım.sürücü yakıt türünü söylememiş,pompacıda sorma gereği duymamış.herbiri % 50 kusurlu zararıda suçları oranında karşılamalılar mantıken.siz sigorta olsanız zararın tümünü ödemeyi kabul edermisiniz? burası türkiye illa bunu suistimal edenler çıkacaktır.doğru yakıt almış araç içinde anlaşmalı servisten alınacak evrak ile yüklü paralar tahsil edilebilir sigortadan peki sigorta bu kadar kuzumu?inciğini cinciğini araştırmadan ödüyormu paracıkları
  • Bu olay benimde basıma geldi ; Dizel aracıma yanlıslıkla 75 tl lik benzin koyuldu , dolumdan once 300 km gidecek içerisinde dizel yakıt vardı
    100 km gittikten sonra , su almak için bir istasyonda durdum ve arac sonra birdaha calsımadı
    Olayı anladım ve cekici cagırıp aracı 15 km otedeki yetkili servise goturdum , aynı anda akaryakıt istasyonun cagrı merkezini arayıp ,
    cagrı actırdım , 10 dk sonra istasyon sahibi arayıp ilgilendi , ilk basta beni yetkili servis dısında baska yere goturmeye ikna etmeye calıstı
    Ben kabul etmedim , kendisi 100 km yolu gelip servise tutarı odedi , tabi ustune 75 tl lik yakıtım ve ziyan olan 200 km lik dizel yakıt ucretinide aldım
    (Depoyu fullemeyi teklif etti ama ben gerek yok dedim ) ....

Sonuc

* Hangi pompayı aldıgını gormeden odeme olayına girmiyoruz
    * Fiş herzaman istiyoruz
    * istasyon sahibi ile direk iletişime gecmeyip , firma cagrı merkezi uzerinden iletişime geciyoruz (Firma istasyon sahibine baskı yapıyor)
    * Olaylar bitse bile fişi atmıyoruz , ilerde cıkabilecek bu olaydan oturu arızalar için , fişi saklamaya devam
    * Depo temizliği yapıldıktan sonra yakıt temizleyici sıvıdan kullanıyoruz (Servis verdi)

• Mrb.Ben opet'te pompaciyim birgun bir bayan geldi arabasıyla 150tl benzin alabilirmiyimm dedi tbi efdim dedimm depo kapana baktigimde yeşil yazıyla İngilizce yaziyodu bende 150tl lık bnzini werdim bayan geldi saolun dedi we gitti yarim saat snra yürüyerek gelmiş sen arabama ne Çektin dedi bende benzin hafndi dedimm ya ben sana euro dizel dedim dedi yok hafendi demediniz dedimm bagardi cagardi mudurle konuştu bizim servis aldı götürdü arabayı yapmisslar şimdide bayan sifir araba istiyorum diyormuş mahkemeye wermisler beni napcm bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnems

Mrb.Ben opet'te pompaciyim birgun bir bayan geldi arabasıyla 150tl benzin alabilirmiyimm dedi tbi efdim dedimm depo kapana baktigimde yeşil yazıyla İngilizce yaziyodu bende 150tl lık bnzini werdim bayan geldi saolun dedi we gitti yarim saat snra yürüyerek gelmiş sen arabama ne Çektin dedi bende benzin hafndi dedimm ya ben sana euro dizel dedim dedi yok hafendi demediniz dedimm bagardi cagardi mudurle konuştu bizim servis aldı götürdü arabayı yapmisslar şimdide bayan sifir araba istiyorum diyormuş mahkemeye wermisler beni napcm bilmiyorum

öyle sey olmaz mahkemede aleyhine sonuç çıkacağını sanmıyorum tamir masrafını ödersin o kadar yine de burdan bir sonuç alamazsın bir avukata gidip danısman gerek geçmis olsun
  • pompaci da basina is almamak icin arac ne bakacak ne yakit koymasi gerektigine bakacak

• İstasyonların bu durumlar için sigortası var o ödüyor.
  • Beyler konu 3 yıllık konu.

@gkhnems adlı arkadaş hortlatmış. Başı belada.
    Ona yazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnems

Mrb.Ben opet'te pompaciyim birgun bir bayan geldi arabasıyla 150tl benzin alabilirmiyimm dedi tbi efdim dedimm depo kapana baktigimde yeşil yazıyla İngilizce yaziyodu bende 150tl lık bnzini werdim bayan geldi saolun dedi we gitti yarim saat snra yürüyerek gelmiş sen arabama ne Çektin dedi bende benzin hafndi dedimm ya ben sana euro dizel dedim dedi yok hafendi demediniz dedimm bagardi cagardi mudurle konuştu bizim servis aldı götürdü arabayı yapmisslar şimdide bayan sifir araba istiyorum diyormuş mahkemeye wermisler beni napcm bilmiyorum

tin sigortası var aracın masrafını sigorta öder. İstediği akdar mahkemeye versin sen suçlu çıkmazsın. Araç sürücüsüde ancak opeti mahkemeye verebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aurora Dupree

Benzinlik zaten sallama moduna girmiş durumda adamlar zaten mafya gibi tipler,neredeyse bizi döveceklerdi. Sonunda iş mahkemelik olacak galiba ama polise dün hemen olayın olduğu anda gitmemiz gerekirdi değil mi? 155 i aramadığımıza pişman olduk zaten Şimdi polise haber versek ilgilenirler mi acaba.

Aslinda gec kalmis sayilmassiniz slip sizde sanirim sliple beraber benzinligin bulundugu bolgeye bakan karakola gidin muracaatta bulunun kamera goruntulerinin muhafaza altina alinmasini talep edin v.s

• Konu hortmus yav

• İlginç bi yontem ama aklinizda olsun
    connect vardi pompaci bi baktim benzin koymaya basladi hop napion derken 20liralik benzin girdi...Teklifleri mazotu fulleyin az benzin inceltir tabi kabul etmedim
    hemen istasyon icindeki lastikciye gittik iceri bi hortum ucu boş, bi yandanda basinçlı hava verdik ve hortumdan boşaldi depo
    25 tl lik mazot koyup pompaci cocuktan kestiler
    istasyonun ters hareket etmesi halinde polise basvurulabilir, ondan önce gözünüzle görün tabi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.