Şimdi Ara

Pompasız Su Arıtma Cihazını Pompalıya Çeviren Alet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün karşılaştığım bir ürün hakkında bilgi vermek istedim eminim benim gibi pompasız su arıtma cihazı kullanıp sonradan pompa eklemek isteyen olacaktır, Açık kasa bir su arıtma sistemim vardı şebeke suyu basınçları eskisi gibi yüksek değil sanırım kuraklığın etkisi olsa gerek, basınç yüksek olmadığı için su arıtma cihazının çok atık su attığını gelen su faturasından anladım bende araştırma yaparken pompasız olan su arıtma cihazlarının 1 litre için 4 hatta 5 litre atık su attığını ispatlamış oldum ve bu sebeple poma takmaya karar verdim, netten bir kaç su arıtma pompası ararken tam hazır olan bir pompa takımı buldum, bulduğum bu kutu içerisinde pompa, adaptör, bağlantı aç kapa anahtarlar herşey portatif olarak yapılmış bana düşen sadece 2 hortumu söküp takmak kaldı, ayrıca pompasız açık kasa dedikleri su arıtma cihazı üzerine pompa takma yeride yok bu yüzden filtreleri tutan gövdeyide değiştirmek gerekiyordu. F31 Pompa Kiti sayesinde bunların hiç birine gerek yok. aynı duurmdam muzdarip olan arkadaşlara önerim olur.

ürünü detaylı incelemek için bu linkten faydalanabilirsiniz. çok büyük kolaylık sağladı

Pompasız Su Arıtma Cihazını Pompalıya Çeviren Aletethicwater
    F31 Pompa Kiti - Ethicwater
    https://www.ethicwater.com.tr/urun/f31-pompa-kiti/

• Bunu tek başına, filtre cihazı olarak kullanamıyoruz değil mi?

Analadığım kadarıyla uzun vadede su faturasını düşürüyor, su arıtma cihazları için?

• Bu bir su arıtma cihazı değildir, arıtma cihazına giren su basıncı düşük ise pompa takmak gerekiyor ve pompası olmayan bir arıtmaya pompa takmakta uzun ve meşaketli bir iş , bir ev kullanıcısı olarak biz müşteriler yapamaz, bu F31 pompa kiti hazır bir sistem siz sadece su hortumlarını takıyorsunuz o kadar, evet atığa atılan sudan da uzun vade de tasarruf sağladığı gibi filtrelerin ömürlerini de %20 yükseltiyor.

• Adem şeker kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkür ettim hocam. Bu aralar su filtre aleti almayı planlıyordum ben de, 2 damacana su neredeyse 100 tl. Sanırım kaliteli bir filtre ve pompa işimi uzun vadede daha iyi görür.

• Kaliteli olsun diyorsan hocam NSF onaylı olan filtre ve parçalardan oluşan cihazlara bak, damacanalar evet 50 lirayı buldu fiyatları, ben daha önce ucuz bir ürün almıştım sonra filtre değişimlerinde nsf li olan filtrelerle yeniledim, şebek suyu ilk başlarda iyiy di sorun çıkarmıyor du, son zamanlarda basınç kaybı olduğu için bird ebu pompa kitini ekledim şuan sıkıntısız kullanıyoruz. Damacananın parasını geçtim indir bindir, yer kaplaması ve çevreye verdiği zarar daha fazla, düşününce arıtma daha konforlu geliyor.

• Arıtma cihazına giren giriş su basıncını ölçmeden bu cihazı direkt almayın .Belki basıncınız çok yüksek ,basınç artırmak yerine düşürmek bile gerekebilir.

Eğer sistem basıncı 4-5 bar ise bu cihaza gerek yok. Altında ise bu cihaz veya başka bir pompayı mutlaka kullanın.

Tavsiyem su arıtma cihazının var ise elinizde bir monometre olsun. Mebran girişinin önüne takın. Bu değerlere göre aksiyon alırsınız.

• Vallahi arkadaşlar çok teşekkür ederim. Güzel faydalı bilgiler baya. Önce filtre bakayım, şehir merkezinde yaşıyorum kolay kolay su basıncı düşmüyor buralarda.

Uzun vadede damacana çok pahalıya geliyor özellikle yazın.

@chemsul

@Adem şeker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 4 Şubat 2023; 1:16:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su arıtma cihazı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Böyle harici bir pompayla neden ugrasıyorsun ki? Internette diagramlar var videolara bile gerek yok kafan karısır 5 dakikanı ayırıp cizimleri incelesen tüm sistem nasıl anlardın zaten ve normal pompayı sisteme dahil ederdin o kadar da ciddi bir mevzu değil yani..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.