Şimdi Ara

Su arıtma cihazı filtre değişimi ve su arıtma cihaz bakımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Su arıtma cihazlarının filtrelerini kontrol etmek, değişim zamanları gelmiş mi? filtrelerin durumu nasıl? filtre değişim zamanı gelmedi ancak yinede su arıtma cihazımın içini açayım bakayım var mı bir sorun diyorsanız tam size göre bir video.
    Tezgah altı su arıtma cihazını açarak tek tek filtrelerin sökülerek detaylı bir şekilde bağlantılarının anlatıldığı bu video umarım işinize yarar.
    Videodaki cihaz bmb ters ozmos su arıtma cihazı.

• Dstum bmb cihaz icin servis harici filtre onerin varmi serviste cok pahali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

Dstum bmb cihaz icin servis harici filtre onerin varmi serviste cok pahali
    Housing kap değişimi yapacaksınız. Sonra normal filtre takacaksınız. Maalesef kendi filtreleri pahalı. Videoda da bahsettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miyamoto Musashi kullanıcısına yanıt
    Dostum 1-2 ilana baktim sitelerde bazi modelleri 9,5 inc bazi modelleri 10 inc demis saticilar kapaklari mavi olanlar 9,5 beyaz olanlar 10 inc gibi benimki beyaz renk kime inanicaz anlamadim bende

• quote:

Dostum 1-2 ilana baktim sitelerde bazi modelleri 9,5 inc bazi modelleri 10 inc demis saticilar kapaklari mavi olanlar 9,5 beyaz olanlar 10 inc gibi benimki beyaz renk kime inanicaz anlamadim bende
    Benim filtre değişimi gelmemiş. Gelmiş olsaydı satıcıya resimlerini modelini çekip yollardım ve ona göre alırdım.

Benim kaoaklar senin kindegil komple beyaz alicam 10 inclerden sansa artik uymazsa isine yarayan birine veririz uyarsa mavi kapak 9,5 beyaz kapak 10 inc diye kesinlestiririz bizden sonra alacaklara yol olur en azindan sen simdi zamanin gelmis olsa hangi filtrelere onerirdin veya alirdin

• quote:

Benim kaoaklar senin kindegil komple beyaz alicam 10 inclerden sansa artik uymazsa isine yarayan birine veririz uyarsa mavi kapak 9,5 beyaz kapak 10 inc diye kesinlestiririz bizden sonra alacaklara yol olur en azindan sen simdi zamanin gelmis olsa hangi filtrelere onerirdin veya alirdin
    Benim kapaklar mavi, beyaz ise sizinkiler zaten 160 tl sanırım satılan var. Yani sizin filtre kutularını değiştirmenize gerek olmayabilir. N11 de birkaç ilan gördüm. Bnb ile uyumlu, sorun söyleyeyim. Maviler ile uyumsuz yazmışlar.
    Hocam şimdi membran
    Ayrıca alkali (içinde taşlar olan)
    Ve diğer filtreler aynıdır diye düşünüyorum. Ben bu durumlarda hep şu sözüme göre yaşarım.
    Eğer bir çiviyi çakacaksan al şu lanet çekici ve çak. Alır geçerdim yani. Ama ben buyum. Kimisi ise çok araştırır...
    Ben de araştırıyorum ama it izi at izine karışmış... Bazen sonuç çıkmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su arıtma cihazı
    18 yıl önce açıldı
    su arıtma cihazları ev için
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Alip gecicem takicam sonucu burdan paylasirim dostum belki diger kullanicalara faydamiz olur yourube kanalinida abine oldum guzel videolar var hep f/p urunu cogu emegine saglik

• quote:

Alip gecicem takicam sonucu burdan paylasirim dostum belki diger kullanicalara faydamiz olur yourube kanalinida abine oldum guzel videolar var hep f/p urunu cogu emegine saglik
    Çok teşekkür ederim. Elimden geldiğince çekip atmaya çalışıyorum. İsterseniz güzel bir video çekerseniz bana atın. İşleyip sizin isminizi vererek hem burada hem kanalımda paylaşayım? Ya da sizin istediğiniz şartlarda.

• kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    birebir aynı filtreler gelecekmiş 2 ay içinde benımde cihazım var bmb başka bir satıcıyla görüştüm 9 inclikleri getiriyorlarmış.sıwan mı neymiş markası zaten
  • Royal green soft
    Puretron x-master arasında kaldım
    Hangisini neden tercih etmeliyim yada 1500 2000 civarı daha iyi bir alet bulabilirmiyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Royal green soft
    Puretron x-master arasında kaldım
    Hangisini neden tercih etmeliyim yada 1500 2000 civarı daha iyi bir alet bulabilirmiyim
    İki cihaz hakkında bilgim yok fakat 1500-2000tl ye çok iyi cihazlar var.
    Ben bu cihazı indirimde 499 a aldım. Normal fiyatı 900 tl fakat mesela birebir aynısının 1500 tl ye satıldığını da gördüm. Bu konuda satıcılara pek güvenmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

İki cihaz hakkında bilgim yok fakat 1500-2000tl ye çok iyi cihazlar var.
    Ben bu cihazı indirimde 499 a aldım. Normal fiyatı 900 tl fakat mesela birebir aynısının 1500 tl ye satıldığını da gördüm. Bu konuda satıcılara pek güvenmeyin.

Alıntıları Göster
    Hangi cihazı indirimde 400 e aldın 900 e satıldığını gördün hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Hangi cihazı indirimde 400 e aldın 900 e satıldığını gördün hocam

Alıntıları Göster
    Bmb hocam. 899 yazıyordu tekzen de ilk başta. Sonra gittim indirim demişler. 499 yazıyordu aldım bende.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.