Şimdi Ara

Pop sand of time!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben neredeyse 1 seneden beri pop sand of timeyı arıyorum.Bilen veya gören varsa bi zahmet söyleyebilir mi??

• neyini arıyorsun ki oyunun kendisini mi? Ubisoft'un sitesinde var korsan alacaksan buradakilerin nasıl bir ayrdım etmesini bekliyorsun ki onun üstüne 2 oyun daha çıktı biraz geç değil mi
  • piyasadan kalmış olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: warriorsiwit

piyasadan kalmış olabilir

O kadarda değilde sen hikayeyi takip edecen diosan al 3 ü nü de ama artık onladan pek bi zevk almazsın söyliyim. Ayrıca o kadar action var piyasada PoP artık baymaya başladı. PoP3 ün bile zamanı geçti sen kış uykusunda falanmıydın Neyse hala vardır online marketlerde falanda bulabilirsin veya söle cd cine getirtsin senin için alla alla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: darks n man

quote:

Orjinalden alıntı: warriorsiwit

piyasadan kalmış olabilir

O kadarda değilde sen hikayeyi takip edecen diosan al 3 ü nü de ama artık onladan pek bi zevk almazsın söyliyim. Ayrıca o kadar action var piyasada PoP artık baymaya başladı. PoP3 ün bile zamanı geçti sen kış uykusunda falanmıydın Neyse hala vardır online marketlerde falanda bulabilirsin veya söle cd cine getirtsin senin için alla alla..

+1

• beyler bu oyunun konusu ne ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: appiah_haktan

beyler bu oyunun konusu ne ?

Tey teeeey Üsküdar'da sabah oldu Hocam yapmayın lütfen bi araştırın okuyun ya. Böle bi adam var hopluyo zıpluyo türlü maymunluk yapıyo sen gerçekte yağamadığın için salya akıtarak izliyosun bu oyunun olayı bu..
  • yok yaw ne alakası ben korsan olarak soruyom hiç görmediniz mi üsküdarda kadiköyde bakırköyde falan filan işte.Bilen varsa söylesin acaip canım çekti neydi o günler be offff.Şimdi full cod2 birazda pop oynim diyorum ama öteki tirişka bana sand of time lazım yardım edecek arkadaş lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: diego-21

yok yaw ne alakası ben korsan olarak soruyom hiç görmediniz mi üsküdarda kadiköyde bakırköyde falan filan işte.Bilen varsa söylesin acaip canım çekti neydi o günler be offff.Şimdi full cod2 birazda pop oynim diyorum ama öteki tirişka bana sand of time lazım yardım edecek arkadaş lütfen

Evet Warrior Within hakkaten trişka. Gerek boğucu havası gerekse ışığı bile karanlık olan dünyası ile..
    Ama Sands of Time'ı bulman biraz zor olabilir. Bence internetin kotalı değilse torrent ten indir yada cd cine söyle bulabilirse getirsin sana. Çünkü epey eski bir oyun o.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.