Şimdi Ara

pop sands of time

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar üzerinden çok geçti ama sizden bir yardım isteğim olacaktı oyunda aşağıda anlatılan kısımda kaldım ve kırmızıyla yazılan kısmı anlamadım merdivenin oraya gelince yukarımı çıkıp sağa atlıyacağım yoksa merdivenin oradaki duvar hangiside ben sağa atlayıp yine sağa atlayacağım bir türlü bulamadım yardım ederseniz memnun olurum oyun zevkli ama tıkanıp kalınca sinir etmeye başlıyor mesela beni ettiği gibi lütfen yardım edinde geçelim bu bölümü şimdiden teşekkür ederim

I'll Meet You at the Baths (52%)

Bulunduğunuz yerden aşağıya inin ve ince duvar yollarından devam edin. Birbirlerinden atlayıp, ortada bulunana kadar gelin. Kuşlar size saldıracak, bu esnada yere düşebilirsiniz. O zaman, saklama noktasının olduğu köşeden tekrar yukarı çıkmanız gerekecek. Oradan arkanızdaki duvara atlayıp, saklama noktasından karşı köşesindeki balkona gelin. Oradaki demiri çekin ve ortaya çıkacak merdivenden aşağıya inin. Açılan kapıdan geçin ve oradaki demiri de çekin. Bazı böcekler dışarı çıkacak. Onları öldürüp, onların geldiği yere girin. Oradaki kolu kendinize doğru çekin. Büyük bir kapı açılacak ve yavaş yavaş kapanmaya başlayacak. Hala asıl geçmeniz gereken kapı açılmamış olacak. Siz hemen geriye dönüp merdivenin olduğu yerdeki duvara koşun. Sağa atlayın. Tekrar sağa atlayın. Oradan geniş kapının olduğu yere atlayın. En yükseğe çıkın. Saklama noktasının olduğu yerde olacaksınız. Duvardan koşun. Eğer yeteri kadar hızlıysanız, kapı hala açık olacak ve siz tünelin olduğu bölgeye geçebileceksiniz. Tünelden devam edin. Karşınıza gelecek duvardan kapıyı, kılıcınızla kırın ve geçin. İlerleyip, tahta köprüden geçin. Sandıkları kırıp, arkasındaki çıkıntılardan devam edin. Çıkıntıların gidebileceğiniz en uç noktasına geldiğinizde, arkaya atlayın, oradan diğer tarafa atlayıp, böcekleri öldürün. Oradan taşa tırmanıp karşınıza gelecek yola devam edin. Çıkıntılardan, yine platforma ulaşın. Tahta köprüden geçip, kuşları öldürün. Sonra şelaleye geri dönüp, tahta köprüden geçin ve duvardan koşarak geleceğiniz yerde oyunu saklayın.

• Merdivenin indiği yere çık(ilk merdiven aşağı indiği) orda dikkat et yan duvar yürümesi yaparak ince duvarlara atlayacak(zamandan kazanmak için) ve ordan diğer tarafa(save ışığının olduğu kule) geçeceksin,kapı aşağı inmeden kapıdan yan yürüme ile diğer kuleye geçeceksin.Gerisi yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geppettous -- 11 Şubat 2007; 10:43:37 >
  • Geçemediğin bölümün videosu:
    http://www.stuckgamer.com/video/pop_sot/vid47.wmv
  • teşekkür ederim yardımlarınız için arkadaşlar çok saolunya eve gidince geçerim artık etabı tekrardan çok saolun ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.