Şimdi Ara

Popcorn A-200 (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
2
Favori
35.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizin makinada çok ısınmadan dolayı diye tahmin ediyorum restart atma oluyormu ?
    makinaya 1.5tb dahili hdd taktım
  • esleştirmeyi bende yapamadım,normalde optik girişten bile esleştirme yapıyordu ama a-200 hdmı'dan bile eşleşmiyor tv ile.sanırım buda gigabit erhernet gibi "cooming soon" durumunda
    @revelax restart atma gibi bir durumla hiç karşılaşmadım,kaldıki 3 gün hiç kapanmadığı oldu PCH nin.başka bir sıkıntı olmasın senin cihazda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byapici

Dreambox ın kendi kumandasına TV yi nasıl tanıttınız?

Teşekkürler

Dreambox kumandasında iki adet ışıklı tuş var...DREAM ve TV üst kısımdaki büyük tuşlar.

DREAM yazan tuşa bastığınızda tamamen DREAMBOXU yönetir.

TV yazan tuşa bastıgınızda ise tanıttığınız (İçnde yüklü kodu aktif ederek) TV yi yönetir.

Nasıl yapıldığı ise basit bir yöntem yanlış hatırlamıyorsam...

Shift tuşuna 3 saniye basılı tutup bıraktıktan sonra kodu girip (Dört basamaklı) TV tuşuna basıyoruz o kadar.

Sony 46X4500 de 1681 kodu kullanıyorum. Tüm marka ve modeller var sanırım.

Bendeki kullanım kılavuzunun sonlarında liste mevcut.

Şayet sizde yok ise webden listeyi rahatlıkla bulabilirsiniz.

Kolay gelsin.

Popcorn A-200

• Aslında uydu, ses sistemi, tv, media player, dvd player olunca 5 kumanda var.. tek kumanda ols iyi olur.. ucuz universal kumandalar tanımıyor hepsini diye okmumuştum.. kaliteli olanlarda (logitech gibi) onlarda çok pahalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

Aslında uydu, ses sistemi, tv, media player, dvd player olunca 5 kumanda var.. tek kumanda ols iyi olur.. ucuz universal kumandalar tanımıyor hepsini diye okmumuştum.. kaliteli olanlarda (logitech gibi) onlarda çok pahalı..

Aslında Lojitech 785 bulmuştum, kararsız kaldım 275 TL idi, almaya gittiğimde firma iade etmiş Lojitech ürünlerini.

Almanya'dan bir tanıdığım aracığı ile alacağım, orada sanırım daha ucuz bu tür ürünler.
  • Almanya'dan kamera getirtecektim.. hemen hemen aynı fiyattı.. 3-5 lira ucuz olsa bile garanti muhabbetleri karışık.. değmez..

ha Çin tarafından bayağı ucuza geliyor orası ayrı.. 2011 yılı içinde elektronikler hakkında yeni mevzuat yüyürlüğe girdi o da biraz sıkıntı artık..
  • bazen öyle fiyatlar oluyor ki yurtdışından getirtmek anlamsız oluyor. electroworld un son fiyatı çok iyiydi örneğin

bu arada kullananlara bir sorum olacak bu cihaz ftp sitelerinden indirme yapabiliyor mu ben torrent falan uğraşmak istemiyorum ftpler daha kolay geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyankizu -- 2 Şubat 2011; 13:55:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyankizu

bazen öyle fiyatlar oluyor ki yurtdışından getirtmek anlamsız oluyor. electroworld un son fiyatı çok iyiydi örneğin

Aynen katılıyorum dediklerinize.

Fakat bazen yurt dışında da akıllara zarar fiyatlar la mal satılıyor.

Sharp 52XS1 2400 Euro ya satıldı

Pıoneer KRP A-600 de 3000 Euro ya satıldı zamanında bu iki üründen birisini alamadığı o zaman çok üzülmüştüm.

Logitech için de 50-70 Euro arası bir rakamı alabileceğimi düşünüyorum.Bir kaç arkadaşım var onlar ile temas eder bakarız artık.

Piyasayı global anlamda takip etmek gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

quote:

abyss_ati

teknolojik bilgiler ayaklı ansiklopedisi gibisin.. bilmediğinde bişey olsun

birde müjde veriyim,a-200/c-200'e yeni yazılımla 3D desteği geliyor

üstad bu çok iyi haber gerçekten, bence A-200 şimdi kusursuz bi alet olucak inşallah. Şimdi bişey sormak istiyorum. Benim şu anda henüz 15-20 tane filmim var ve bunlar harici diskte duruyor. WD'nin 2 TB'lık green modelini almayı düşünüyorum. Kurulumu nasıl yapıcam? Önce diski formatlayıp sonra mı atıcam filmleri? yoksa önce filmleri atıp daha sonra mı kurulumu yapıcam?

• quote:

Orijinalden alıntı: saitemre
    üstad bu çok iyi haber gerçekten, bence A-200 şimdi kusursuz bi alet olucak inşallah. Şimdi bişey sormak istiyorum. Benim şu anda henüz 15-20 tane filmim var ve bunlar harici diskte duruyor. WD'nin 2 TB'lık green modelini almayı düşünüyorum. Kurulumu nasıl yapıcam? Önce diski formatlayıp sonra mı atıcam filmleri? yoksa önce filmleri atıp daha sonra mı kurulumu yapıcam?

diski a200'e taktıkdan sonra format atıyorsunuz, daha sonra da filmlerinizi atabilirsiniz.
  • peki filmleri atarken otomatik olarak arşive mi atıyor? Yani mesela ben loptop'dan yeni bi film indirdim ve harici disk ile a-200'e atıyorum. Kendisi filmin adına göre falan mı aratıyor?

Hiç anlamadım bu işi yaa:-(

quote:

Orijinalden alıntı: blackdayy

quote:

diski a200'e taktıkdan sonra format atıyorsunuz, daha sonra da filmlerinizi atabilirsiniz.

• quote:

peki filmleri atarken otomatik olarak arşive mi atıyor? Yani mesela ben loptop'dan yeni bi film indirdim ve harici disk ile a-200'e atıyorum. Kendisi filmin adına göre falan mı aratıyor?

quote:

quote:

bende senin sorduğun sorudan hiçbirşey anlamadım
    "kendisi aratıyormu" cümlesinden kastın NMJ afişlemesindenmi bahsediyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: miyankizu

bazen öyle fiyatlar oluyor ki yurtdışından getirtmek anlamsız oluyor. electroworld un son fiyatı çok iyiydi örneğin

bu arada kullananlara bir sorum olacak bu cihaz ftp sitelerinden indirme yapabiliyor mu ben torrent falan uğraşmak istemiyorum ftpler daha kolay geliyor.

şahsen denemedim,download işlerini laptop'tan yapıyorum ama NMTınstaller programıyla kurulabilecek bir çok program var.içlerinde illaki ftp manager tarzı bir program vardır.
    sadays ve ahmet nickli arkadaşlar bu konu hakkında tecrübeliler,onlara bir danış istersen.
  • quote:

Aslında uydu, ses sistemi, tv, media player, dvd player olunca 5 kumanda var.. tek kumanda ols iyi olur.. ucuz universal kumandalar tanımıyor hepsini diye okmumuştum.. kaliteli olanlarda (logitech gibi) onlarda çok pahalı..

a-200 kumandasında belkide tek eksik öğrenme becerisi.kumanda multi olmaya çok uygun,birde başka kumanda tanıtabilme olsaymış,hakikaten süper olurmuş.
    logitech'in ucuz akıllı kumandalarıda var.bir ara bayağ araştırmıştım o kumandaları,yanlış hatırlamıyorsam 150 lira civarında kullanışlı akıllı kumandası vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

quote:

peki filmleri atarken otomatik olarak arşive mi atıyor? Yani mesela ben loptop'dan yeni bi film indirdim ve harici disk ile a-200'e atıyorum. Kendisi filmin adına göre falan mı aratıyor?

quote:

quote:

bende senin sorduğun sorudan hiçbirşey anlamadım
    "kendisi aratıyormu" cümlesinden kastın NMJ afişlemesindenmi bahsediyorsun ?

ben de anlamadım üstad ne sorduğumu

• WESTERN DIGITAL Caviar Green (WD20EARS), 64 MB Cache, 3.5inç, 2TB, SATA

arkadaşlar, şimdi bu A-200 için en iyi disk yukardaki midir?

daha iyi önerisi olan var mı? bu arada bu ürün aşağıdaki sitede oldukça makul fiyata satılıyor.

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_30387_WESTERN_DIGITAL_Caviar_Green__WD20EARS___64_MB_Cache__3_5inc__2TB__SATA.html

bunun 1.5 TB olanı ise 135 TL, yine aynı yerde..
  • EARS serisi alabilirsin.. 2 TB aynısını ben Vatan'dan aldım.. menmunum..
  • quote:

WESTERN DIGITAL Caviar Green (WD20EARS), 64 MB Cache, 3.5inç, 2TB, SATA

arkadaşlar, şimdi bu A-200 için en iyi disk yukardaki midir?

daha iyi önerisi olan var mı? bu arada bu ürün aşağıdaki sitede oldukça makul fiyata satılıyor.

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_30387_WESTERN_DIGITAL_Caviar_Green__WD20EARS___64_MB_Cache__3_5inc__2TB__SATA.html

bunun 1.5 TB olanı ise 135 TL, yine aynı yerde..

katı halli disk(HDD) performans gelişimi duralı 3 yıl oldu.sadece kapasite olarak artış olucak bundan sonra fakat performans olarak şu şundan üstün,bu bundun hızlı vs vs vs gibi bir ibare sadece pisikolojik olur.
    5 tane farklı marka 2 TB hdd'yi alıp test et,arada %5 fark olursa ne ala.ses olarak belki aralarında ufak fark olur.zaten performans ilerlemesi durduğu için,daha başka kategoride üstünlük sağlamaya çalışıyorlar.
    mesela güç tüketimi -ki buda gereksiz bir olgu,zaten bir hdd'nin full okuma/yazma anında çektiği güç yaklaşık 10 watt.bu 7 watt olsa ne olur,5 watt olsa ne olur

şimdi bu bilgiler ışığında sen cevap ver;WD 2 TB'mı daha iyi,samsung 2 TB mı daha iyi,seagate 2 TB mı daha iyi

• anlaşıldı üstad, kısaca al birini geç git...
  • quote:

anlaşıldı üstad, kısaca al birini geç git...

harikasın bende WD 2 TB aldım geçenlerde.
    tabi şimdi sorabilirsin neden WD diye.
    aslında benim hdd'de favorim seagate.uzun yıllardırda başka markaya yönelmedim.her zamanda memnun kaldım.taki malum seagate firmware uçmaları'na kadar.bu ufak ama zararı çok büyük hatayı seagate gibi bir firmanın gözardı etmesi inanılmazdı.senelerin vermiş olduğu o güven,firmwareyle beraber bendende uçtu.
    5-6 ay kadar önce arşiv için hdd gerekti,biraz araştırdım samsung 1.5 tb seri bayağ övülüyordu nette,sessizlik felan.aldım bir tane.sessizliğini öven arkadaşlarada medicana hospital'dan randevu aldım
    tık tık tık,tıkırt çıt çıt çıt ....... bu sessiz hali ben alışmışım seagate sessizliğine,traktör geldi bana.neyse dedim,geri iade etmeye üşendim,arşiv nasılsa dursun dedik pc'de.
    1.5 TB doldu artık,hatta 1.5 TB bir tane harici var oda doldu.640 gb usb var oda dolu.pc'de iki tane 500 gb var,onlarda dolu,gittim bir tane WD 2 TB aldım.taktım a-200'e.memnunum şimdilik,sessiz tık yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abyss_ati -- 4 Şubat 2011; 19:43:07 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.