Şimdi Ara

Popcorn A-200 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
2
Favori
35.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: milyondabir

5 adet almistim elektro word bitirdim piyasayı ) cok memnunum harika bir cihaz

gelir gelmez almsitim elektro wordden 399 tl idi

yok dimi electroworl de artık?
  • bilyorum bakmadım
  • Dün gece NFS server ile ilgili bir video çektim. foto makinesi ile...

http://www.youtube.com/watch?v=RPNea2SC0fE
  • arkadaşlar a200 ew' 369 tl'ye kampanyada.. almayı düşünüyorum. ama 1.1 versiyonda sorun yaşayanları duydum acaba ew'de satılanlar hangi versiyon. bi fikri olan varmı?
  • ew'de 369TL'ye a200 varmı?
    Bende alırım bu fiyatsa.
    versiyon yükseltilir nolcak ki.

ben a-100 kullanmıştım.gayet güzeldi.a-200'den çok umutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: soguknewale

ew'de 369TL'ye a200 varmı?
    Bende alırım bu fiyatsa.

evet... en yakın ew'ye git 14- 17 ekim arası broşüründe gördüm. arkadaş almaya gitti.. bi tanede kendine alacak..
    fakat versiyondan kastım ; bu forumda yada tf'de olabilir, bi arkadaş kendi sitesinden aldı ilk çıkanlardan sonra bozuldu diye başlık açtı.. stabil çalışmıyor kitlendi falan yazmışdı. sonra us ile mesajlasıp cihazın anakartını göndermiş, başka bi anakart geri gelmişti. o çok iyi çalşıyor diyordu.... hatta eski anakarttan daha kalın ve anakart üzrinde yazan versiyon numarası 1.2v gibi bişey diyordu ben onu kastettim. sorduğum oydu .... elinde olan varsa bi baksın diye yazdım..

• quote:

Orijinalden alıntı: gökay-52

quote:

Bende alırım bu fiyatsa.

evet... en yakın ew'ye git 14- 17 ekim arası broşüründe gördüm. arkadaş almaya gitti.. bi tanede kendine alacak..
    fakat versiyondan kastım ; bu forumda yada tf'de olabilir, bi arkadaş kendi sitesinden aldı ilk çıkanlardan sonra bozuldu diye başlık açtı.. stabil çalışmıyor kitlendi falan yazmışdı. sonra us ile mesajlasıp cihazın anakartını göndermiş, başka bi anakart geri gelmişti. o çok iyi çalşıyor diyordu.... hatta eski anakarttan daha kalın ve anakart üzrinde yazan versiyon numarası 1.2v gibi bişey diyordu ben onu kastettim. sorduğum oydu .... elinde olan varsa bi baksın diye yazdım..

Dostum sancakdan ilk gelen versiyondan aldım herhangi sorun yaşamadım bu işler birazda kısmet işi ,
    Adam zaten garantisi veriyor bozulursa onlar düşünsün versiyonum 1.1v gayet stabil çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

quote:

Bende alırım bu fiyatsa.

Dostum sancakdan ilk gelen versiyondan aldım herhangi sorun yaşamadım bu işler birazda kısmet işi ,
    Adam zaten garantisi veriyor bozulursa onlar düşünsün versiyonum 1.1v gayet stabil çalışıyor

sanırım benimki biraz "hüsnü kuruntu" 369'a aldım bi tane..sorun yok güncelleme hdd format falan sorunsuz , coax olmasıda ayrıca memnun etti beni profigold yüksek kalite bi coax'ım vardı işe yaradı. ama on-off düğmesi olsa iyi olurdu bunu biraz yadırgadım açıkcası a-110'u kullanmadığım zaman oradan kapatıyordum iyi oluyordu. bakalım biraz kullanayım şu fransız sitesinden alüminyum kasa da almayı planlıyorum.

link ;
    http://www.popcorn-hour-fr.com/boutique/product.php?id_product=35&id_lang=1

önceden ülkeme göndermiyordu ama geçen almak için giriş yaptım gönderiyor sanırım. 50 avro'yu geçiyor ama değer. fan'dan da kurtulmuş oluyoruz..

• Kasa için sancağa götürmek lazım malum anakart çıkınca garantide uçar işlemi onlar yapsın ,
    Power düğmesine 3-4 saniye bas makine kapanır , power eject basarsan resetler , menüdeyken slow tuşuna basarsan kullanım durumu gösterir ,
    İlk zamanlar kasa bende düşünmüştüm belli olmaz belki bende alırım
  • Arkaşlar bu cihaz şimdi blu-ray dosyalaırını yani blu-ray iso filmi menulü olarak açabiliyor mu.
  • Yazın sıcağında bile problem olmadı Fan olayı. ses derseniz ben projeksiyonda kullanıyorum. Zaten az da olsa Projeksiyonun fan sesi var. Popcorn sessiz fanı arada kaynıyor zaten.

Ben hiç BluRay ISO olarak denemedim ama klasörü gayet iyi oynatıyor. A-200 de Blu-Ray için sade menü kullanıyor. Bu menüde Ses dil seçimi, Alt yazı seçimi ve sahne seçimi mevcut sade bir şekilde menüsü var. Blu-Ray izlemene engel olacak herhangi bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Yazın sıcağında bile problem olmadı Fan olayı. ses derseniz ben projeksiyonda kullanıyorum. Zaten az da olsa Projeksiyonun fan sesi var. Popcorn sessiz fanı arada kaynıyor zaten.

Ben hiç BluRay ISO olarak denemedim ama klasörü gayet iyi oynatıyor. A-200 de Blu-Ray için sade menü kullanıyor. Bu menüde Ses dil seçimi, Alt yazı seçimi ve sahne seçimi mevcut sade bir şekilde menüsü var. Blu-Ray izlemene engel olacak herhangi bir şey yok

Cevap için teşekkür ederim en azından orjinal blu-ray disk kopyalarında menu-alt yazı ses menuleri ile izleniyor olması güzel a-110 en büyük sıkıntım bu idi.
  • quote:

Kasa için sancağa götürmek lazım malum anakart çıkınca garantide uçar işlemi onlar yapsın ,
    Power düğmesine 3-4 saniye bas makine kapanır , power eject basarsan resetler , menüdeyken slow tuşuna basarsan kullanım durumu gösterir ,

kasayı alırsam mutlaka sancağa sorarım... gerçekten çok şık ve tamamen alüminyum.
    power düğmesi aç/kapa switch'i kadar iş yapıyorsa iyi. mutlaka deneyeceğim . teşekkürler.

• quote:

quote:

Kasa için sancağa götürmek lazım malum anakart çıkınca garantide uçar işlemi onlar yapsın ,

kasayı alırsam mutlaka sancağa sorarım... gerçekten çok şık ve tamamen alüminyum.
    power düğmesi aç/kapa switch'i kadar iş yapıyorsa iyi. mutlaka deneyeceğim . teşekkürler.

İlk sayfaya resimler eklemiştim ordaki kasa biraz daha farklı gelse bir dakika düşünmem

• Buna acaba external DVD takılıyormu.
  • DVD ve BD takılıyor. BD de yazılımsal olarak diskten blu-ray oynatma kısıtlanmış. Basit bir hack gibi bişi olursa onuda oynatır kanatindeyim. DVD de problem yok bldiğim kadarı ile. Bölge kodu na dikkat etmek gerek.
  • İlginç kasa tasarımı

http://www.youtube.com/watch?v=eF4YqoS1fkE

Kasayı gören duyan varsa pm atsın

Popcorn A-200

• quote:

İlginç kasa tasarımı

http://www.youtube.com/watch?v=eF4YqoS1fkE

Kasayı gören duyan varsa pm atsın

Popcorn A-200

youtube'deki değilde bu güzelmiş... inşallah yakın zamanda ülkemizde de görürüz.
    amadeus usta şu usb dongle sende varmı? fullhd'ler dahi soruzsuz oynuyormu?. evde kablosuz ağ kurduk bunuda o şekilde halledeyim diyorum. stabil değilse hiç bulaşmayayım.

• Dostum selam , Sancak'dan makine bile birlikde orjinal dongle almıştım gayet stabil (ağdan kopmuyor)
    İzleyeceğin mkv dosyanın bitrate kbps önemli ağdan izleyeceğin zaman çoğu 720p okur 1080p sorun yaşarsın...

Birde bu işlerden anlayanlar yardımcı olursa sevinirim lakin donanım bilgim iyi değil ,
    Bu fandan iki adet kasanın üstüne montajlamak istiyorum Güç Tüketimi: 12 V, 0.12 Amp x2 sorun yaşarmıyım ???

http://www.sanalmarketim.com/urun/L0157/ARCTIC-COOLING-Arctic-Fan-8-PWM-Kasa-Fani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 22 Ekim 2010; 20:52:08 >

• quote:

Dostum selam , Sancak'dan makine bile birlikde orjinal dongle almıştım gayet stabil (ağdan kopmuyor)
    İzleyeceğin mkv dosyanın bitrate kbps önemli ağdan izleyeceğin zaman çoğu 720p okur 1080p sorun yaşarsın...

Birde bu işlerden anlayanlar yardımcı olursa sevinirim lakin donanım bilgim iyi değil ,
    Bu fandan iki adet kasanın üstüne montajlamak istiyorum Güç Tüketimi: 12 V, 0.12 Amp x2 sorun yaşarmıyım ???

http://www.sanalmarketim.com/urun/L0157/ARCTIC-COOLING-Arctic-Fan-8-PWM-Kasa-Fani

720'lerde sorun yok ama 1080p'lerde sorun olur diyorsun dimi ? yanlış anlamadım sanırım ?..

alttaki soruna gelince .. power'ının markasını biliyormusun amadeus ? power'ın iyiyse sorun olmaz. ama kasa içinde gelen, bide ucuz çin malı kasa içindeki üzerinde çoğunlukla yanlış yazan bilgiler bulunan power kullanıyorsan her an sistemin çökebilir. yani reset atar , kasılır v.b... sen power'ının markasını yada kasanın markasını söyle power'ı kaç wat sisteminin bileşenleri nedir onu söylersen yardımcı olabilirm..
    saygılar sevgiler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.